|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Potrzebuję stylisty/wizażysty online
Witam,
tak jak w tytule - szukam wizażysty który "wirtualnie" po wysłaniu przeze mnie zdjęć i opisie, doradzi mi jak mam się malować, jak farbować włosy, jaką fryzurę nosić itp. Chciałabym zmienić coś w swoim wyglądzie, bo obecnie jestem taką "szarą myszką" ...chciałabym zakupić również okulary i zastanawiam się nad ich mocniejszym akcentem (mam dość delikatny typ urody).Jeśli chodzi o dobór ciuchów - chyba nie mam konkretnego stylu, w szafie mam mieszankę rodzajów i kolorów Jeśli możecie coś polecić, to proszę!
19 maj - 20 maj - (23-24 dzień cyklu) owulacja; 29 maj - (33 dzień cyklu) zagnieżdżenie; 02 czerwiec - pierwszy test, 08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739. 26 czerwiec - beta 51800 i serduszko Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700 |
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Potrzebuję stylisty/wizażysty online
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.

...chciałabym zakupić również okulary i zastanawiam się nad ich mocniejszym akcentem (mam dość delikatny typ urody).