![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Natasza Urbańska-piękna, zdolna i nielubiana
Tak jak w tytule, o co chodzi z tą kobietą, dlaczego wciąż jej się nie udaje? Za bardzo chce, jest już za stara na wielką karierę, ale przecież próbuje już tyle lat, łapie za wiele srok za ogon(własna linia ubrań też spisana na straty)? Może to wina jej męża który wrabia ją w takie rzeczy jak "Rolowanie", ale przecież jakby miała trochę oleju w głowie to wiedziałaby, że to jest do niczego. A może po prostu urodziła się w złym miejscu i np w UK albo w USA osiągnęłaby sukces?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Dot.: Natasza Urbańska-piękna, zdolna i nielubiana
Cytat:
to nich wyjeżdża, nic jej tu nie trzyma! Skoro tak bardzo jest przekonana, ze jest taka super to czemu nie wyjedzie? ![]() Piękna jest, utalentowana nie. Jest żadna, bezbarwna, ma beznadziejny repertuar, ma parcie na szkło, nie ma nic ciekawego do powiedzenia, wiecznie ma jakieś śmieszne wymówki na swoje porażki, twierdząc, że Polska nie jest przygotowana na taką gwiazdę jak ona... ![]() Parafrazując piosenkę Perfectu, niektórzy powinni ze sceny zejść ze sceny... ![]() Gdybym miała kasę, to sama wysłałabym ją w kosmos. Tej Pani już podziękujemy!
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
Na Kulturalnie jest wątek o programie w którym ona aktualnie występuje "SuperStarcie". Tam też nie ma jej sympatyków. Za duże ma parcie na sławę, widać to po niej. Jest ładna , jest zgrabna i jedyny jej talent to wygimnastykowanie. Może w cyrku występować z powodzeniem , w jakiejś rewii tanecznej ale na aktorkę , piosenkarkę nie nadaje się. Ona czasem odtworzy poprawnie utwór ale nie ma tego co powala widzów na kolana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
rickybobby to Natasza Urbanska tak naprawde?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Dla mnie jest kiczowata.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Widziałam ubrania , które oferowała do sprzedaży.
Suknia bez pleców , bez ramion , góra z takiej tkaniny jak kiedyś były szare wojłokowe ściery do podłogi. Uszyte w takiej jakości jakby początkująca uczennica zawodówki krawieckiej szyła. Sporo takich koszmarków a ceny jakby to przez najznamienitszych projektantów stworzone było. Chyba ta firma upadła bo nie było klientów. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;48970613]rickybobby to Natasza Urbanska tak naprawde?[/QUOTE]
Miałem to samo się pytać. Co do jej rzekomego talentu, piękna i czego tam jeszcze. Kwestia gustu, dla mnie osobiście, anie talentu wielkiego nie ma, ani jakoś szczególnie ładnie też nie jest. Da się znaleźć na ulicy miliony ładniejsze i pewnie utalentowane dziewczyny od niej, no ale one biedne, bo nie mają takiego super męża co to wpycha wszędzie gdzie się da. Chociaż "rolowanie blanta na bakstejdżu, jakaś soda, jakiś dżus" mnie rozwaliło i wymagało pewnej inwencji twórczej.
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Jak ktoś chce być człowiekiem - orkiestrą to w końcu zostaje z niczym.
Jest hołubiona prze polską telewizję , program 1 i 2. Fragmenty programów z jej udziałem/ Złota sobota, Złote przeboje/ mimo braku oglądalności w całości robiły za przerywniki między reklamami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę się u niej dopatrzeć tego talentu: ma ładny głos, dobrze tańczy, jakoś tam gra, ale to jednak za mało, żeby ją uznać za utalentowaną. Kojarzy mi się z dziewczyną ze szkolnych akademii. Do tego dochodzi jeszcze złe prowadzenie kariery i wyjątkowo poważne traktowanie głupich programów rozrywkowych. Nie oglądam, ale i tak wiem, że jak była druga, to fochy strzelała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
A ja widzę w niej ogromny talent urodę, jest poza tym gimnastyczką artystyczną i jest taka kulturalna, maniery itd. Lubię jej słuchać.
Ale, ma bardzo złe nawyki z Buffo. Ta sztuczna teatralność. Nie ma dobrych kopozycji, wszystko robi bo jej się wydaje, że na to jest popyt. A wcale nie ma, niech zrobi coś spójnie po prostu, z konkretynm stylem. Rollowanie nie było wcale takie złe, złe było to takie coś a la fado. Kolekcja z kolei była beznadziejna, ktoś kto się tyle obraca w świecie powinien móc zaprojektować coś lepszego. Aby móc projektować haute couture trzeba mieć już nawisko w paryżu, ale nikt się z tego nie utrzymuje, wszyscy się utrzymują z pret a porter (odziez codzienna) i sukni. Dziwne stroje są rzadkie nawet na czerwonym dywanie. Jak chce coś zrobić, to niech idzie do Jacka Cygana, albo nawet do Lisowskiej po jakieś kompozycje. Gdziekolwiek tylko nie do Janusza. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Piękna - owszem, ale urodą dość sztampową, banalną, taką fotoszopową.
Zdolna - niby pod jakim względem? I kto jej niby nie lubi? Poza tym sorry, ale JAK, NO JAK człowiek minimalnie myślący może dać się wrobić w coś tak durnego jak "Rolowanie" czy jak się to coś nazywało? No jak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
niby nikt się nie wrobił, ale gdyby zrobił to ktoś inny, to możnaby sie pośmiać i uznać za 'żart', ale Natasza nie słynie z dystansu do siebie i wszystko traktuje na poważnie, więc nikt nie odebrał tego jako żartu, tylko jako żenadę. ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem nie udaje jej się i nie uda już, bo ona sama nie wie w czym by mogła być naprawdę dobra. Jak widać, chyba nie jest taka w niczym. Coś tam zaśpiewa, ale bez rewelacji na poziomie, który by jej zdobył rzesze fanów i popularność. Aktorka z niej chyba marna, ubranka zaprojektowała słabe, chyba z braku pomysłu na siebie. Uderza w różnych kierunkach, jest niespójna i myślę, że jej największym problemem jest brak własnego stylu i osobowości. Jest trochę jak marionetka, jak nią ktoś (może mąż) pokieruje, tak ona zagra. Ale to nie jest szczere i brak tu głębi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Biała Dama
|
Cytat:
ale od rzemieślnika do artysty jest daleko. Żeby się wybić trzeba być jakimś, nie wystarczy tylko sobie śpiewać, dobrze śpiewać potrafi wielu ludzi. Trzeba mieć jakąś charyzmę i przekonywać ludzi do tego co się robi. A jej dokonania, cóż, po prostu nie porywają |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Jest piękna i utalentowana. Ale nie ma osobowości, żadnej. Mi tam ona nie przeszkadza ani też jej nie słucham, nie rozumiem po co się tutaj niektóre tak unoszą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z urodziwych i śpiewających poprawnie dziewczyn zrobiono wiele gwiazd, ale ona właśnie do siebie nie przekonuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Wszystko ma ładne, wyćwiczone, wystudiowane... i w ostateczności nijakie. Gwiazda musi mieć to "coś" - nie musi wcale być doskonała, ale musi sprawiać, że człowiek chce więcej, bo "wow, ta kobieta / ten facet zaskakuje, wyróżnia się". Takich jak Natasza Urbańska w Los Angeles jest setki, wszystkie śliczne, utalentowane, wygimnastykowane, wyćwiczone w minach, pozach... i kompletnie nie posiadające tego "czegoś" co ma Barbara, czy Cher o dyskusyjnej urodzie, czy fałszująca Madonna.
Niech jedzie do Stanów. Jak zobaczy 10 takich, jak ona, tylko młodszych, jeszcze bardziej zdeterminowanych, z lepszym angielskim, to może skończy pierniczyć głupoty po programach śniadaniowych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie wiedziałam o co chodzi z hejtem w stosunku do Urbańskiej. Ale zobaczyłam program SuperSTARcie i wiem, że jej talent wielki nie jest, a ego ma ogromne. I to jej filozofowanie w każdym odcinku ;/ No i zobaczyłam tez jej piosenkę i teledysk, ten tekst <3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
mOLDerator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Marszałkini II RP
|
Urbańska to piękna kobieta, ale bez charakteru, taka marionetka Józefowicza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś jest w tym, co piszecie o braku osobowości. Taki brak pomysłu na siebie - jestem ładna, mam pieniądze, jak byłam mała chciałam być sławna, to może piosenkarką zostanę?
Strasznie mi to przypomniało Weronikę Rosati - od lat usiłuje spełnić swoje marzenie o byciu aktorką, co z tego, skoro nie ma w tym ani faktycznego wewnętrznego przekonania ani tej tzw. "iskry bożej" (kiepskie sformułowanie, ale trudno znaleźć lepsze na to nieuchwytne coś, co sprawia, że człowiek może stać się w jakiejś dziedzinie naprawdę wybitny i sam z siebie w tym kierunku działa). |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Co do ubrań to słyszałam jak Szulim powiedziała kiedyś o nich, że są niezłe (jakoś tak). Nie wiem, mnie się nie podobają za bardzo, jak dla mnie chyba przekombinowane, ale to może kwestia gustu.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2014-11-17 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie Urbanska jest taka wlasnie bez charyzmy, bez pomyslu na siebie, bez dystansu. Do tego trąca kiczem.
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Ale ona umie spiewac, tylko raz.to jest pop, raz rock, raz fado, raz disco, no to co ona w.koncu gra?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
A według mnie Rosati jest niedoceniana. W Pitbullu była całkiem dobra.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Poza tym nie czarujmy się, masa osób znanych z mediów to znowu aż taka charyzma nie jest żeby uważać, że to jej brak jest przeszkodą. Coś wydaje się być na rzeczy, ciężko powiedzieć co. ![]() Zaskoczyło mnie natomiast to co niedawno Korwin Piotrowska powiedziała w Maglu (?) o Jakubie Gierszale (głowna rola w Sali Samobójców) - robi chyba naprawdę niezłą karierę za oceanem a główne media jakoś go nie lansują? W każdym razie jak rzadko oglądam ten program tak można się było dowiedzieć z niego czegoś wartościowego ![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2014-11-17 o 23:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Porównanie Rosati i Urbańskiej jak dla mnie jest bezcelowe bo to zupełnie inna kategoria celebrytek. Rosati jest celebrytką trochę, jednak bardziej aktorką i to niezłą aktorką, Urbańska przede wszystkim celebrytką. Jej twórczość ostatnio nieco rozpaczliwie wołała o uwagę publiczności, zbyt rozpaczliwie. taka desperacja nigdy nie jest lubiana. Poza tym publika nie do końca wierzy, że cały szum wokół niej zawdzięcza tylko sobie. Kto wie, gdzie stałaby w tym momencie bez sławnego męża.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.