![]() |
#1 | |
Raczkowanie
|
![]() Walentynki - wiersze, prezenty itp. ZBIORCZY
Zbliżają się walentynki i ja niemam pojęcia co kupić mojego facetowi
![]() ![]() ___________ Pozwalam sobie dokleić do pierwszego posta listę prezentów, która widnieje także na dalszych stronach wątku ![]() Cytat:
Edytowane przez rambo Czas edycji: 2008-02-13 o 22:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: WAlentynki:(
Zajrzyj sobie tutaj, sporo o tym pisalismy przed swietami, moze skorzystasz z jakiegos pomyslu:
http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1038491071 [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Nutka nie gryzie!
|
ja wykorzystałam breloczek "na gwizdanie" [img]icons/icon10.gif[/img]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A moja przyjaciółka wszystkim byłym chłpakom (i obecnemu też)kupowała na wszelkie możliwe okazje - MISIE. Te fajne, mięciutkie, co to majątek kosztują. Pakowała je do kartonów i wysyłała nawet do Białego Stoku i do Olsztyna, a mieszkamy w Poznaniu... Jednemu nawet osobiście wyszyłam imię na chusteczce zawiązanej wokół szyjki, bo Kasi się nie chciało...
Ech, te czasy. Przeczytałam ten wątek dany przez Zło i chyba Kasi też go podsunę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Nutka nie gryzie!
|
..a jak byly zdążył się ożenić??? moze mieć klopoty.. [img]icons/1cojest.gif[/img]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Żaden jeszcze nie zdążył. Nawet obecny [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Nutka nie gryzie!
|
To w takim razie misie dobry pomysł zeby im "draniom" przypominały....hi hi.. [img]icons/1jezyk.gif[/img]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie znasz jej [img]icons/icon7.gif[/img]
Flirciara aż miło. I cudowna istota. Niech sie ciesza, że ktoś taki jak ona w ogóle ich zauważa. A przeciw prezentom nie protestowali... Może faceci lubią też to, co nie jest metalowe, błyskające i bez bajerów do otwierania butelek?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Nutka nie gryzie!
|
...i takie mięciutkie..takie do miziania i przytulania.... [img]icons/icon12.gif[/img]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Jak pakowałyśmy tego misia, któremy wyszywałam imię, to patrzyłyśmy na niego obie, jakbyśmy własne dziecko gdzieś odsyłały... Zdążyłyśmy się do niego przywiązać. Miał już imię, był wyrzytulany i wyukochany, a tu przyszło się rozstawać... [img]icons/icon9.gif[/img] Kasia już ulegała podszeptom Diabełka, żeby temy facetowi kupić drugiego misia na spółkę, a tego zostawić sobie [img]icons/icon10.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
[img]icons/icon12.gif[/img] ja mojego za ryjek i do kina
![]() ![]() ![]() [img]icons/1calus.gif[/img]
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Walentynki niedługo
I mam dwie wiadomości
![]() Pierwsza - jest nowy portal walentynkowy http://e-walentynki.pl/ Miłosne SMS - 3000 Wiersze na walentynki- 111 Wierszyki na walentynki - 617 Aforyzmy- 124 Przysłowia- 224 Humor- 234 Artykuły- 14 Miłosne tapety- 53 Biorytmy, patron święta, miłosny termometr i "kocham Cię" w 70 językach ![]() Druga - 1 lutego ruszyła ogólnopolska promocja sprzedaży produktów NIVEA Produkty objęte promocją to: NIVEA VISAGE YOUNG, NIVEA VISAGE, NIVEA BODY, NIVEA for MEN. Zakupy premiowanych produktów są nagradzane upominkami. W hipermarketach za zakup kosmetyków z Walentynkowej kolekcji NIVEA Klienci otrzymają małe pluszowe misie na breloku, w wybranych sklepach drogeryjnych srebrne kolczyki, natomiast w sklepach sieci Rossmann zestaw srebrnej biżuterii. Akcja skierowana jest do kobiet i mężczyzn w wieku 16-30 lat ( ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Re: Walentynki niedługo
Hej Buniu !!! A TY jak zwykle Dobre wieści donosisz!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej Ninka
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Babcia widzialas te misie?Bo ja bym takiego chciala
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Estella napisał(a):
> Babcia widzialas te misie?Bo ja bym takiego chciala ![]() Nie jeszcze, znalazłam info na stronie internetowej ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, Walentynki...
Uuu, laseczki, co kupujecie swoim Panom?
![]() Ja mam problema, macie może jakieś ciekawe pomysły? ![]() ![]() ![]() Moja koleżanka daje... Kamasutrę w wersji mini. ![]() ![]() Podpowiedzcie coś... No i napiszcie, co dajecie tak ogólnie, bo ciekawa jestem. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Re: No właśnie, Walentynki...
Cześć laseczki !!!
ja już rozwiązałam swój problem z zakupem prezentu dla mojego kochania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
I to jest poważny problem droga Lejeczko! Ja nigdy nie umiem go rozwiązać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale problem prezentu mnie dręczy bo w poniedziałek mój chlopak miał urodziny. Kiedy planuje mu coś kupić, mam potężny problem, kiedy proszę go o jakies sugestie, wije się niczym żywy piskorz albo daje kretyńskie odpowiedzi typu "poproszę pączka" tudzież sugeruje inne różne rzeczy, o których tu nie wypada pisać ![]() ![]() W ogóle mam problemy z przentami jeszcze dla jednej przyjaciółki, dla której zawsze kupowałyśmy prezent wspólnie z dziewczynami. JUż miesiąc wcześniej dostawałyśmy białej gorączki, robiłyśmy listy pełne jakiś kretyńskich sugestii... Nie wiem co z tymi przezntami ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
przeraża mnie to świeto ale dlatego ,że wszyscy biegają z obłędem w oczach i pytaniem :"co kupić ".
wszyscy dali sie wciągnąc w marketing a przecież mozna po prostu byc ze sobą w ten dzień,pójśc do lasu ,pojechać rowerami ,pojechac nad jeziorko ,morze w góry.można tak poprostu wsiąść do pociągu ,w autko i pojechać. zrobić popcorn wypożyczyć najgłupszą komedie i razem obejrzeć.albo dopuścić faceta do komputera ![]() ![]() pzdr. paula -nie obchodząca tego święta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
A ja z moim Panem Niedzwiedziem nie dajemy sobie nic materialnego, najlepszym prezentem są codzienne czyny świadczące o naszym uczuciu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
My też jakoś specjalnie nie obchodzimy - wystarczy jakaś śmieszna kartka włożona pod poduszkę i czekoladka-serduszko podrzucona do kieszeni
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
paula78 napisał(a):
[...] podpisuje sie pod wszystkim co Paula napisala. Nie lubie tej masowki i tych kartek z misiaczkami, na ktorych wszedzie pisze "I love you". Jest tyle innych pieknych , okazji zeby sobie okazywac uczucia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Hey sloneczka kochane, ja kupilam swojemu niedzwiadkowi filma na dvd malo romantyczne ale praktyczne, bo jakis czas temu pod wplywem przesilenia zimowego
![]() ![]() ![]() ![]() caluje slodko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Ja raz, ze mam chlopaka jak Smoczyca, dwa, ze nie cierpie walentynek - wszyscy moi facei byli zupelnie anty, i dosc szybko mi wylecialy z glowy pomysly tego typu. Pamietam, ze kiedys, w ramach deklaracji anytwalentynkowej, dostalam do mojego bylego akrton soku owocowego
![]() ![]() Moj obecny uwaza, ze milosc okazuje sie codziennie i bez powodu, i jest w tym naprawde dobry, wiec odpuszczam mu rocznice i inne okazje ![]() ![]() A jak sie teraz zastanawiam, co najbardziej ucieszylo mojego chlopaka (z gatunku: wszystko mam), to byl to kalendarz z ubieglorocznego CKM, ze znanymi paniami-Polkami w strojach dosc niekompletnych (ale nie nagich, choc i nie niewinnych). Moj maly sie ucieszyl, ze ma taka otwarta kobiete, i ze moze opowiadac kolegom, ze ja nie zazdorosna, dbajaca o niego i z poczuciem humoru, itp, choc pomysl i zakup byl w polowie mojego brata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Na "To właśnie miłość" byłam jeszcze sama, świetny film, racja.
![]() ![]() ![]() Z filmem jest tak samo, jak z płytkami, ściąga sobie z netu. ![]() Wiem, że to jest komercyjne święto itd... Zresztą usłyszałam, że on chce tylko mnie. ![]() ![]() Walentynki zawsze lubiłam, mogłam wysyłać tyyyle kartek. ![]() Nie chcę żadnej masówki, dlatego szukam jakiegoś pomysła. ![]() ![]() Wiecie co, źle sformułowałam pytanie, powinno być "co dać", a nie kupić właściwie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
proponuję upiec ciasto w kształcie serca.
![]() ![]() ale w gruncie rzeczy jestem kompletnie antywalentynkowa, nie obchodzę tego święta w żaden sposób, nawet nie zwracam uwagi na to, że w ogóle jest.jednak z drugiej strony-każda okazja żeby zrobić, czy kupić coś miłego swojemu chłopakowi jest dobra. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
koko napisał(a):
> proponuję upiec ciasto w kształcie serca. ![]() ![]() Świetny pomysł, ten żarłok by zeżarł z radością. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a ja lubię wszystkie święta. podoba mi się taki szczególny dzień. w zeszłym roku kupilismy sobie identyczne kartki! czyż nie jesteśmy dla siebie stworzeni?
![]() Lejuś - jeśli lubisz Walentynki podaruj mu kartę, z jakimś szczególnym zapiskiem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
sarenka napisał(a):
> Lejuś - jeśli lubisz Walentynki podaruj mu kartę, z jakimś szczególnym zapiskiem ![]() To już zrobiłam z okazji braku okazji - a raczej z okazji jego wyjazdu. ![]() > Po prostu bądzcie razem ![]() Wiem. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.