|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
jestem beznadziejna
Mam 21 lat i kompletnie nie akceptuje siebie. Jestem bardzo nie¶mia³a osob±, nie potrafiê z nikim nawi±zaæ g³ebszych relacji, mam wra¿enie ¿e w towarzystwie osób, którzy nie sa moj± najblizsza rodzin± zachowuje siê nienaturalnie, boje sie odezwac jestem strasznie spiêta, wydaje mi siê ¿e zrobiê z siebie idiotke. Jest mi przykro bo odstaje od innych i wydaje mi sie ze ludzie traktuja mnie jak dziwaka. Z biegiem lat jest mi coraz trudniej, bardzo chcia³a bym wreszcie jako¶ siê prze³amaæ, znale¼æ ch³opaka i ¿yæ normalnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 656
|
Dot.: jestem beznadziejna
Mo¿e jeste¶ introwertykiem. Nie ma sensu sobie wmawiaæ, ¿e jeste¶ nie¶mia³a, dziwaczna, do tego beznadziejna. Ludzie zaczynaj± wierzyæ w to co mówi± sami do siebie i zachowywaæ siê w ten okre¶lony sposób.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 364
|
Zacznij pracê nad sob±. Rób to czego siê najbardziej boisz - zacznij zagadywaæ do ludzi, przebywaæ w¶ród nich jak najwiêcej. Te¿ kiedy¶ taka by³am jak mia³am 16-18 lat, potem praca w¶ród ludzi, mnóstwo przeczytanych ksi±¿ek, ci±g³a praca nad sob± zmieni³y mnie baaaaardzo mocno. Nie zniechêcaj siê i nie rozpaczaj jak ¼le jest tylko pomy¶l co mo¿esz zrobiæ ¿eby by³o dobrze.
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 868
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.