|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dłuższy zapach perfum
witam
na forum jestem nowy, ale właśnie w tej sprawie tutaj trafiłem pytanie trochę, trochę bardziej dziwne, ale jak najbardziej na poważnie Dostałem od rodzinki tanie perfumy, które mają świetny zapach. Ale jak to wiadomo w tego typu przypadkach zapach utrzymuje się godzinę i znika.... chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś możliwość przedłużenia tego zapachu. rozumiem że może to być na zasadzie "filtrowania??". ilość perfum może się zmniejszyć, ale żeby po prostu dłużej się utrzymywał. Tak wiem.. ktoś odpowie kup sobie hugo itp... Mam lacosta zielonego ;p ale po prostu tamten zapach też bardzo mi się podoba, a nie ma sensu co godzinne psikane się nim.... bardzo proszę o odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dłuższy zapach perfum
no chyba średnio jest jak. Możesz ewentualnie spróbować smarować miejsca , na których używasz perfum [szyja ,nadgarstki itp] smarować jakimś bezzapachowym nawilżająco-natłuszczającym kremem. Perfumy lepiej trzymają się właśnie na dobrze nawilżonej skórze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-02-25 o 17:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie !!! Również o tym pomyślałam.
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo jesli nie masz az takich funduszy to kup cos z Mexxa,Pumy itp ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
jeżeli chciał bym kupić inny zapach to nie pytał bym o to ![]() gwoli uzupełnienia ![]() szperałem po google i one czegoś takiego jeszcze nie widziały ![]() w najblizszym czasie dorwę aparat i pstykne fotke, może ktoś wie czego jest to podróbka ![]() PS. butelczka jest w kształcie męskiego torsu. i posiada niewielki napis "male blue" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Witaj,
moje pierwsze skojarzenie to Jean Paul Gaultier - Le Male, albo nowszy - Fleur du Male. Przykładowo wklejam linki, dla porównania: http://www.allegro.pl/item555573224_...ml_poznan.html http://www.allegro.pl/item562750523_...5ml_sklep.html
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]() bardzo podobne do tego, jednak nie jest to to ![]() tors jest szerszy, szkło ciemniejsze i brakuje napisu "male blue" na prawej "piersi" ![]() jednak jeśli spotkam to powącham, być może to jest to ![]() EDIT: zdjęcie słabej jakości, ale może pomoże ![]() Edytowane przez Marrr Czas edycji: 2009-02-25 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
pewnie to jakaś 'odmiana'...ale JPG to jest na pewno....albo jakaś podróbka JPG
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
na pewno podróbka, tylko nie mam pojęcia czego, ale wszystko wskazuje na to że jest to JPG
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
I nie będzie jesli to wstrętna podróbka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
próbowałem zapachu JPG i niestety
![]() ![]() nie mówię że JPG nie ładny (broń Mnie Boże ![]() więc wracając do pierwotnego założenia, czy da się coś z tym problemem "trwałości" poradzić?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Możesz tylko bardziej nawilżać skórę balsamem. Żadne inne czary mary nie sprawi, że perfumy (a tym bardziej jakaś podróbka) będą mocniej pachnieć.
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
no cóż, dziękuję za próbę pomocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.