|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dziwne zachowanie...
Pisze do Was w pewniej sprawie a mianowicie chciałam sie poradzic osób doświadczonych mniej lub wiecej w swoich związkach itp.
Mam chłopaka jestesmy razem ponad rok wiec juz troche zdazylismy sie poznac, roznica miedzy nami wynosi 5 lat, duzo nie duzo nie wiem, ale on wykorzystuje ten argument w kazdej kłotni ze wiecej przeżył wiec ja nie moge mu nic powiedziec bo on jest mądrzejszy. Czuje sie w pewnych momentach jak bardzo głupia osoba bo wszystko co powiem jest negowane ze wzgledu na to ze jestem młodsza. Nastepna sprzecznosc jest taka ze zylismy dotychczas w roznych srodowiskach, powiedzmy ze ja byłam bardziej ulozona osoba, pewnych rzeczy nie moge zrozumieć, na przyklad spozywania alkoholu 4 dni pod rząd, nie koniecznie w bardzo duzych ilosciach ale chodzi o to ze on jest osoba w tym momencie nie pracująca i nie szukającą pracy, mały przychod jest ale jesli ma sie czas mozna go wykorzystac na wiecej. i co chwile jest narzekanie ze nie ma pieniedzy, słysze to co 3 dni, troche juz mam tego dosc, ale na alkohol zawsze sie pieniadze znajda.. nie mowiac juz o jakims kwiatku czy czyms dla mnie, zawsze jak idziemy jesc jest zrzutka, nigdy nie byłam na jakiejs kolacji czy cos bo nigdy nie ma na to pieniedzy.. a mowilam o tym i sugerowalam bo jestem zawsze szczera. były rozmowy, i tak sie duzo zmieniło w zachowaniu na lepsze ale zaczynam sie zastanawiac moze ja zle mysle moze faceci rzeczywiscie sobie piwkuja w kazdej mozliwej okazji nie wiem, jestem ciekawa waszej opini.. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dziwne zachowanie...
Cytat:
1. Czemu nie pracuje i czemu pracy nie szuka? 2. Skoro taki dojrzały, to nie umie sobie przełożyć, że dwie dyszki wydaje na alkohol, to tych dwóch dyszek już w portfelu nie ma? 3. Co Ty z nim jeszcze robisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ostatnio ma w zyciu bardzo pod gorke boje sie wlasnie ze ma to wpływ na jego zachowanie bo tak nie było, w najblizszych dniach mamy isc do psychologa razem bo sam sie zastanawiał czy nie potrzebuje takiej pomocy, i doszlismy do wniosku ze pojdziemy najpierw razem kazdy przedstawi swoja wersje i cos wymyslimy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Tak
Na pewno ma doświadczenie kombatanta. To az 5 lat. Ile wtedy przepil to jego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie jesteś z typowym Ferdkiem Kiepskim.
I jak dla mnie facio ma problem z piciem.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Na poczatku był wiekszy problem z alkoholem, zle sie zachowywal po spozyciu, po trupach ze tak powiem teraz jest calkiem inaczej, mozemy isc na impreze i sie nie klocic ale kurcze i tak dalej cos nie tak..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Cos. Hm. Ciekawe co. Przeciez on tylko pije. Jest bezrobotny i nie chce tego zmieniac. A i uwaza sie za lepszego bo jest starszy. Po roku wspolna terapia, a brak klotni na imprezie traktowany jako sukces a nie standard Hm. To moze byc to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zamiast biadolić, latać z gościem po psychologach odpuść sobie ten związek. Chyba, że kręci Cię męczeństwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Na początku facet miał większy problem z alko. Wasz związek trwa ponad rok i chcecie iść na terapię. Bez obrazy, ale dla mnie jesteś trochę dziwna/naiwna?, że wchodziłaś ochoczo w związek z facetem, który ma problem z alkoholem. Mnie by to odrzuciło.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Łał, ale wyczyn. Iść na imprezę i się nie kłócić! Jestem uszczypliwa, wiem, ale zastanawiam się po kiego grzyba się pakowałaś w związek z takim człowiekiem. Co się w nim ujęło, że na to poszłaś? Bo alkoholizm i złe zachowanie po spożyciu to raczej nie wabik na kobiety, a przynajmniej te rozumne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Właśnie ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy nie jestem naiwna,a do psychologa idę dlatego tylko żeby utrwalić się w swoich przekonaniach czy mam rację i może jego z music do myślenia. Ale zgupialam juz bo nie wiem co myśleć zależy mi na tym człowieku a boje sie ze ta zmiane w nim wywolala strata kogos bardzo bliskiego i po prostu mu chce pomoc... raz myśle rozumem raz sercem dlatego pytam innych o zdanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Hrodebert
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się z dziewczynami powyżej, tyle nieciekawych rzeczy wyszło już w tak krótkim czasie, szkoda Twojego życia na robienie na etacie Matki Teresy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.