|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Multiplaner
czy uzywała któraś z Was Multiplanera?
Dostałam ostatnio zniżkę na zakupy w i zaczełam się zastanawiać czy korzystając ze znizki nie kupić jeszcze kilku sztuk na prezenty świąteczne. Nie wiem jednak na ile będzie to trafiony prezent. Powiedzcie mi prosze czy ucieszyłby Was taki prezent znaleziony pod choinką? Dodam, że ma to być prezent dla siostry, która ma swój biznes i dla brata, który dyżo podróżuje, dlatego wydaje mi się, że jego podział na foldery tematyczne może być mile odebrany. Ale to prezent związany z ich pracą, wiec nie wiem czy nie bedzie to za powazne na święta. Jak myślicie? Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2014-11-13 o 06:09 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Multiplaner
Ja bylabym zadowolona, bardzo praktyczna rzecz, jesli ma się wiele na głowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
reklama?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Reklama? omg...ludzie, po to jest forum aby zadawać pytania, tak przynajmniej do tej pory uważałam.
Ale ok, już jestem przeszczęśliwą posiadaczką 2 egz. i co? boje się tu cokolwiek więcej napisać... ale dla siostry ostatecznie kupię Rok z Chodakowska-o linie też musi zadbać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.