|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dzisiaj odchodzę
Mam 41 lat mam młodą bardzo piękną i wspaniałą żonę oraz dwójkę wspaniałych aniołków tylko ja jak ten diabeł. Niszczyłem moją wspaniałą żonę oraz jej życie jestem zerem podłym gnojkem KOCHAM WAS BARDZO WYBACZCIE MI ZA WSZYSTKO jestem slaby 5.12 jest 13 rocznica smierci mojego ojca moja bedzie disiaj nie umiem żyć z tym com uczynił tej wspaniałej kobiecie dlatego to koniec ostatni raz przepraszam i wybaczcie za wszystko pozostaniecie w mym sercu ktore biło dla was i nie może bić bez was nienawidze siebie wybaczcie KOCHAM WAS BARDO
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dzisiaj odchodzę
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja żona jest wizażanką i postanowiłeś urządzić tu dramę, czy co? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Byly juz samobojstwa "live", na YT ale na wizazu to nowosc
![]() Mam nadzieje, ze to jakis glupi zart..
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dotka90,też teraz o tym pomyślałam.Zgłosić do adminów forum,oni poinformują policje i albo ktoś będzie miał kłopoty za takie niesmaczne żarty,albo jeśli to prawda to pomogą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny akcje nawet rozkrecily i bodajze policja zapukala do drzwi nieszczesliwej wizazanki
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hm,dziwi nie liczba podglądających.Czyżby ktoś z wykopu,bądz karachanu czy jak to tam się zwie trolluje wizażanki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
118 gości, aha.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
jestę wieszczę
|
zgłaszam. Wolę być nadgorliwa niż mieć kogoś na sumieniu.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To gdzie ja bylam jak to sie dzialo? No i pomyslec jakie rzeczy moga czlowieka ominac ![]()
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Biała Dama
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;49195456]Linka można prosić?[/QUOTE]
Właśnie, ciekawa jestem jak to było rozegrane. Na innym forum też mieliśmytaką sytuację z chłopakiem ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Ale miejmy nadzieję że to tylko wygłupy |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
jestę wieszczę
|
ja mam nadzieję, że to wygłupy, ale i tak zgłosiłam. Bo wiesz, może wygłupy, a może koleś w tym momencie się wiesza w piwnicy, albo bierze tabletki...
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Zaraz autor się odezwie i napisze, że to siostrzenica/córka/włamywacz założył tutaj konto na jego maila, napisał temat i bardzo przeprasza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Ja też myślę, że to troll, ale dobrze, ze zgłosiłyście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;49195456]Linka można prosić?[/QUOTE]
nie mam zielonego pojecia jak tego szukac, ale sprobuje
#18 |
Raczkowanie
|
A mnie ciekawi co on takiego uczynił tej żonie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Wredny kotecek
|
Na sumieniu? A myślisz, że policja zdąży namierzyć (jeśli to nie żartowniś) i zapukać do drzwi? Na sumieniu to trochę za dużo powiedziane, bo raczej nie wizażanki są przyczyną takiego zachowania...
Na profilu też coś podobnego ma napisane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nawet sie nie naszukalam, przypomnialam sobie nicka tamtej dziewczyny
James, prosze https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215815 Ilez tam milych dziewczyn pisalo, szkoda, ze juz ich tu nie widuje...
#21 |
Biała Dama
|
Ale administracja ma obowiązek zgłosić to po numerze IP do operatora internetu, nie wiem czy za niepowiadomienie jest coś przewidziane. Przyczyną nie jesteśmy, ale po coś tu napisał, i olać to tak niefajnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() Wystarczy że jedna osoba zgłosi? Czy im więcej tym szybciej dotrze do moda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Zamykam wątek. Na moje oko to troll i nic więcej, natomiast z tego co wiem na policję może zgłosić taki post każda osoba, która go przeczyta. Administracja forum udostępnia IP na wniosek Policji.
W tym wypadku IP jest dziwne, pewnie jakieś proxy nie do prześledzenia. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2014-12-03 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.