|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Proszę o radę. Fotki !!
Cześć dziewczyny, mam do Was małą prośbę. Otóż kupiłam sobie fajną kieckę, na dużą impreze ze znajomymi. Problem w tym że strasznie trudno jest mi siebie ocenić. Mam około 178wzr nie wiem ile waże boje stanąć na wage
Ale z 80kg na pewno.Nie chcę żeby to zabrzmiało jak problem z cyklu "Trudne sprawy" ale mierze codziennie tą sukienke i nie moge sie zdecydowac, po prostu nie wiem czy nie jestem za gruba na taką kieckę, nie chce z siebie zrobić idiotki że ktoś powie "taka gruba a tak sie ubrała" Koleżanki odpadają, nie powiedzą raczej przez uprzejmość prawdy.Wole więc Was poprosić szczerą opinie, fałdek może nie mam ale strasznie szerokie biodra ponad 100 cm sprawiają jakiś taki nie polski look figury hehe Proszę więc opinie i nie piszcie ze zalezy jak ja sie czuje w niej, tak ubrana bo wazna jest opinia osob nieznajomych Sukienka jest bombowa cielista, bandażowa Ubrałam do niej rajstopy 20stki kryjące bo 40stki chyba za grube..... Sukienka jest na ramiaczkach, rece tez mam takie o, moze nie kiełbasa ale tez nie patyczki )
Edytowane przez Bella233 Czas edycji: 2014-11-20 o 12:49 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Proszę o radę. Fotki !!
Cytat:
) i uważam, że fajnie wyglądasz. Ale nie zdziw się, jak zaraz tu usłyszysz komentarze, że absolutnie nie, bo jesteś "za duża". Najważniejsze, czy czujesz się w niej pewnie i dobrze, bo bez sensu wkładać kieckę, którą się będzie co 5 minut poprawiać.Ps. chciałabym tak dobrze wyglądać w tego typu sukience. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-11-20 o 12:50 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Czy ta sukienka jest w poziome prążki jak widać na pierwszym zdjęciu? Czy gładka, bo tak wygląda na drugim?
Te prążki wyglądają korzystniej. Masz zgrabne nogi i figurę klepsydry. Wyglądasz bardzo kobieco i moim zdaniem możesz śmiało w niej iść na imprezę
|
|
#4 |
|
Pani Mizantrop
|
Gdyby kiecka była czarna (no i może troszkę dłuższa, z 5 cm chociaż), to nie byłoby tragedii, ale ta bardzo "bieliźniano" wygląda i wpływa to na odbiór całości. Masz ładnie zarysowane biodra, wyraźnie się odznaczają od talii. No i nogi masz fajne.
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. Edytowane przez kasztanka3 Czas edycji: 2014-11-20 o 12:53 |
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Kolor rzeczywiście mógłby być ciemniejszy, ale z drugiej strony na żywo może inaczej wyglądać. Co do długości, to przy takich nogach, wygląda OK.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zielona Driada
|
Mam wrażenie, że to dwie różne kiecki.
Ta która wydaje się być uszyta z pasków, wygląda lepiej, bo takie szycie wyszczupla i ukrywa fałdki, jakby jakieś miały być, poza tym bardziej modeluje sylwetkę. Masz figurę klepsydry. Jesteś proporcjonalnie zbudowana. Wg mnie możesz w niej iść, ale dużo też zależy, jaki charakter ma impreza.
|
|
#7 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
dyskoteka
|
||
|
|
|
|
#8 |
|
Pani Mizantrop
|
Może długość oceniam przez pryzmat tego, że przy podobnych proporcjach źle się czuję w mini.
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
wyglądasz bardzo ładnie, kobieco i seksownie. zazdroszczę proporcji.
![]() na drugim zdjęciu sukienka faktycznie wygląda jak naciągnięta beżowa haleczka do spania, ale na pierwszym już jest ok. śmiało idź tak na imprezę, pasuje do niej ten naszyjnik i rajstopy |
|
|
|
|
#10 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Mnie ta sukienka wygląda jak te wyszczuplające, które zakłada się pod właściwą sukienkę. Może na żywo wygląda lepiej, ale na zdjęciu średnio. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Copyraptor
|
Moim zdaniem bardzo dobrze wyglądasz
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
generalnie to wyglądasz bardzo ok i zgrabnie - jedyne czego można się doczepić to to się dzieje przy ramiączkach/pachach - w każdym bądź razie biust Ci trochę bokiem wychodzi i wydaje mi się, że albo masz ze stanikiem coś nie tak albo powinnaś poświęcić chwilę co by ten biust lepiej w tej sukience "ułożyć" (tak jak np. brafitterki układają biust przy przymiarkach staników - w sensie zbierają go do miseczki) i będzie idealnie
swoją drogą świetne masz proporcje, mega kobieco wyglądasz także śmiało możesz w takich sukienkach się pokazywać
|
|
|
#13 |
|
Zielona Driada
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Figura super, ale sukienka taka sobie, przy takiej figurze możesz poszaleć z sukienkami.
|
|
|
|
|
#16 |
|
... choć nie Westwood
|
Wyglądasz super, przede wszystkim dlatego, że jesteś proporcjonalna. Nakładaj ją i się nie zastanawiaj
.
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem ta sukienka jest za mocno opięta
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Figurę masz całkiem OK i taki fason możesz nosić śmiało eksponując świetne nogi!
Niestety ta konkretnie kiecka jest zwyczajnie za mała. Za mały rozmiar. Sukienka tego typu ma lekko przylegać a nie na maksa ściskać. Widać to głównie przy ramionach i dekolcie ze jest za bardzo opięta i chyba zwyczajnie Cię uwiera. Przynajmniej robi takie wrażenie.
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem też
![]() Może to być odebrane jako wulgarne
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Na tym pierwszym zdjęciu jakoś bardziej korzystniej wyglądasz niż na drugim.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Całkiem ok. Zobacz sukienkę w różnym oświetleniu, na drugim zdj. prześwituje Ci szew w rajstopach, niby drobiazg a może przeszkadzać.
Zobacz czy Ci nie podjeżdża jak siadasz i czy czujesz się komfortowo
Edytowane przez żurawinka Czas edycji: 2014-11-20 o 14:01 |
|
|
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
przede wszystkim majtki cieliste a nie czarne a najlepiej wyszczuplające cieliste które podciągniesz aż pod biust i nie będą się odcinały szwami i kolorystycznie.. poza tym wszystko ok
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Ładna i figurę też masz ładną
|
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczerze
?Pierwsze zdjęcie naprawdę fajnie Drugie zdjęcie nieładnie |
|
|
|
|
#27 |
|
Komplikatorka
|
Wydaje mi się, że jest za bardzo opięta.
Z Twoją figurą są fasony w których będziesz wyglądała dużo lepiej. A następny szczegół to sukienka ta nie wygląda jak sukienka a jak bawełniana tunika. Ogólnie jestem na NIE.
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Macie jeszcze 2 fotki, zalozylam na jednej z nich rajstopy 60stki SORRY za BAJZEl
|
|
|
|
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
Mnie się nie podoba ta kiecka w ogóle. Wygląda...no nie bardzo. Jest zbyt opięta, ma fatalny kolor. Tandeta. Bez urazy
|
|
|
|
|
#30 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

Ale z 80kg na pewno.