![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 35
|
Brak namiêtno¶ci, nuda w ³ó¿ku
Mamy po 25 lat, w zwi±zku od 4 i pó³ roku. Od roku razem mieszkamy. Ja wcze¶niej mia³am jakie¶ przelotne znajomo¶ci, które koñczy³y siê po 2-3 tygodniach. Dla mojego T¯ jestem pierwsz± kobiet± z któr± siê spotyka i oboje z nikim wcze¶niej nie uprawiali¶my seksu.
Ostatnimi czasy czujê siê jak kura domowa: koñczê prace (w domu o 16.30 jestem), po drodze zakupy, gotowanie obiadu i sprz±tanie, o 18.30 przychodzi T¯ z pracy, jemy razem obiad, ogl±damy TV, które¶ z nas idzie z psem, i o 22-23 ju¿ idziemy spaæ. W sensie dos³ownym SPAÆ. Zanim zamieszkali¶my razem potrafili¶my uprawiaæ seks przy ka¿dej nadarzaj±cej siê okazji 2-3 razy dziennie. A je¶li nie by³o "wolnej chaty" to seks w samochodzie ![]() No, ale... zawsze siê co¶ znajdzie. Seks nie jest dla mnie ju¿ ¿adnym wyzwaniem, robimy to w 2 pozycjach: ja na górze, on na górze. Wiem, ¿e lubi jak ja jestem na górze odwrócona do niego plecami, ale mnie to jako¶ frajdy nie sprawia, wiêc ma³o kiedy tak jest. Ja oczywi¶cie mam jakie¶ "fantazje erotyczne" choæ ciê¿ko jest je tak nazwaæ, bo po prostu chcia³abym, ¿eby by³o gorêcej w naszej sypialni. Kupi³am z pó³ roku temu jaka¶ seksi koszulke i mia³am j± na sobie raz, bo siê jako¶ krêpujê przed nim. Na chwilê obecn±, to nie wiem, czy czu³abym siê komfortowo bzykaj±c siê z Nim przy ¶wietle, nie mam problemu z nago¶ci± przy nim, ale podczas seksu, chyba jako¶ bym czu³a dyskomfort. Rozmawiaæ siê z nim nie da, bo jak pytam, czy ma jakie¶ fantazje to ZAWSZE odpowiada, ¿e jest super i czê¶ciej musimy to robiæ. I tyle. Na tym siê rozmowy koñcz±. A ja je¶li on mówi w ten sposób, to te¿ mu nie gadam o moich potrzebach. Kiedy¶ potrafi³am o wszystkim z Nim rozmawiaæ a teraz sie po prostu wstydzê, ¿e we¼mie mnie za jak±¶ napalon± i niewy¿yt± kobietê (trochê prawdy w tym bêdzie, jestem niewy¿yta). Pytam, czy jestem dla niego atrakcyjna, twierdzi, ¿e tak. Nieskromnie powiem, ¿e do najbrzydszych nie nale¿ê, mo¿e modelk± nie jestem, ale zawsze siê ³adnie umalujê, obcasik, gruba nie jestem. Atrakcyjnie to ja siê czujê jak idê gdzie¶ z kole¿ankami i mnie faceci zaczepiaj±, albo czujê ich wzrok, a nie kiedy znowu w ten sam sposób mój T¯ mnie ca³uje, seks i do spania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 34 839
|
Dot.: Brak namiêtno¶ci, nuda w ³ó¿ku
Mieszkacie razem, sypiacie ze soba,a wstydzisz siê wprowadzaæ nowo¶ci w ³ó¿ku?
No to faktycznie nie wró¿y szczê¶liwego wspólnego ¿ycia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No w³a¶nie.... ale wydaje mi siê, ¿e to on do tego doprowadzi³, bo ja jestem na prawdê otwart± osob±, z ka¿dym i o wszystkim potrafiê rozmawiaæ i nie ma dla mnie tematów tabu. ale jak przez 2 miesi±ce blisko próbowa³am do niego codziennie dotrzeæ i go uwie¶æ, a w koñcu powiedzia³, ¿ebym nie by³a tak nachalna, to siê uspokoi³am, chyba na zawsze. To jest mega przykre, bo ogólnie, to go kocham, jest dla mnie dobry i pomaga mi z obowi±zkami domowymi i my¶lê, ¿e drugiego takiego nie znajdê, wiêc mo¿e po prostu dla niego seks nie jest tak wa¿ny jak dla mnie?
A mo¿e nasze stosunki te¿ siê mog³y pogorszyæ po tym, jak po takim czasie bycia razem zaczê³am dopytywaæ, czy ma zamiar siê o¶wiadczyæ i siê ze mn± o¿eniæ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 20
|
czesc. muszê Ciê pocieszyæ, ¿e nie tylko w waszym zwi±zku tak jest, w moim jest podobnie
![]() Ot taki beznadziejny mój przypadek... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 468
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wczoraj chocia¿by próbowa³am pogadaæ, ale odwróci³ siê dup± do mnie i stwierdzi³, ¿e znowu mi co¶ nie pasuje i zawsze szukam powodów do kutni. Dzisiaj mo¿e znowu spróbujê co¶ zagadaæ, ale jak sobie tylko pomy¶lê, to ju¿ siê stresuje. a co do mojej/jego/naszej winy, to ja chcia³am gadaæ, stara³am siê, ale w koñcu czu³am coraz wiêksze za¿enowanie. postaram siê je prze³amaæ i próbowaæ, choæ si³ nie starcza powoli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 24
|
Witam.
Mam na imiê Pawe³ i mam 26 lat. Nie bêdê zak³ada³ nowego w±tku, ¿eby nie za¶miecaæ forum, ale nie ukryjê, ¿e specjalnie za³o¿y³em konto na tym portalu, ¿eby "wylaæ" z siebie swój problem. Czytam Wasze komentarze i dochodzê do wniosku, ¿e zazdroszczê Waszym facetom, dos³ownie. Chcia³bym aby moja kobieta mia³a ochotê na seks czê¶ciej ni¿ 1-2 razy w tygodniu. Jeste¶my razem 6lat. Ona jest m³odsza o 3 lata. Z tego co widzê, istniej± kobiety, które mog± i lubi± to robiæ czê¶ciej a nawet wiêcej ni¿ raz w ci±gu jednej nocy. Kiedy przeczyta³em pierwszy wpis, poczu³em siê dok³adnie jak Szpulka_ w szczególno¶ci, ¿e na prawdê staram siê dla swojej Pani, jak tylko mogê. Specjalnie dla niej nauczy³em siê gotowaæ, robiæ ciasta i co tylko na co ma ochotê. Nawet sama teraz przyznajê, ¿e gotujê lepiej od niej. Kiedy wraca z pracy ju¿ nie dziwi j±, ¿e mieszkanie jest posprz±tane, czeka na ni± gor±ca kolacja a przy ³ó¿ku czeka oliwka do masa¿u stóp (z zawodu jestem masa¿yst±, ale niestety nie pracuje w zawodzie). Ale zacznijmy od pocz±tku. Ze swoj± kobiet± pozna³em siê przez internet (razem prowadzili¶my bloga). Przez 4 miesi±ce wspólnego pisania, zdecydowali¶my siê na spotkanie. I wtedy poczu³em co to mi³o¶æ od pierwszego wejrzenia. Potem, byli¶my ze sob± na odleg³o¶æ przez rok. Przez rok, doje¿d¿a³em do niej 450km, po to aby zobaczyæ siê przez 1 weekend w miesi±cu. Dla wiêkszo¶ci by³oby to niemo¿liwe, ale jako¶ dali¶my radê. Po roku, przeprowadzi³em siê miasta w którym mieszka moja kobieta. I wtedy zaczêli¶my wspó³¿ycie. Na pocz±tku by³o to straszne. Ja jako prawiczek mia³em problemy ze wzwodem, a kiedy ju¿ siê "oswoi³em" i nabra³em pewno¶ci siebie, ona by³a strasznie ciasna i nasze stosunki koñczy³y siê na bólu i ³zach. Trwa³o to jakie¶ 3 miesi±ce, ale nie przestawali¶my, a¿ w koñcu normalnie mogli¶my siê kochaæ. I na pocz±tku by³o fajnie, a¿ do momentu kiedy zamieszkali¶my razem. W moim odczuciu, to jej po¿±danie zabi³y tabletki antykoncepcyjne. Tak jak napisa³em wcze¶niej, na prawdê siê dla niej staram, kocham j±, bo jest na prawdê piêkn±, atrakcyjn± kobiet±, a w dodatku fantastyczn± przyjació³k± i kole¿ank±, co siê rzadko zdarza, ale je¶li chodzi o sprawy ³ó¿kowe, to dla mnie jest pora¿ka, a bojê siê, ¿e mogê j± zraniæ przez zdradê. Napisa³em "pora¿ka" dlatego, ¿e wielokrotnie czu³em, ¿e moja kobieta dos³ownie podk³ada siê, albo po prostu, rozbiera siê i klêka, ¿ebym móg³ to zrobiæ szybko od ty³u (bo wie, ¿e uwielbiam t± pozycjê i szybko przy niej dochodzê), a ja rzadko potrafiê odmówiæ, gdy¿ naprawdê uwielbiam seks. Szczerze powiedziawszy, to nie wiem w czym tkwi problem. Ostatnio pok³ócili¶my siê i przyzna³a mi siê, ¿e wywieram na ni± presjê, ¿e zbyt czêsto okazujê, ¿e mam ochotê na seks. i wtedy próbowa³em siê powstrzymywaæ, no ale kurde, taki mam charakter, w szczególno¶ci, ¿e robiê to w sposób zabawny i delikatny. My¶la³em, ¿e mo¿e stosunki pochwowe sprawiaj± jej ból i dyskomfort (bo na prawdê rzadko czujê, ¿eby by³a tam wilgotna), wiêc zaproponowa³em seks analny w ramach urozmaicenia, lub po prostu alternatywy, ale to by³a jeszcze wiêksza pora¿ka. Ech, na prawdê nie wiem ju¿ co zrobiæ. Mo¿e to przez wielko¶æ mojego cz³onka... Jestem wysokim mê¿czyzn±, a dodatkowo podda³em siê zabiegowi obrzezania, dla swojego i jej komfortu, dziêki czemu jestem zawsze czysty i ¶wie¿y tam na dole, a dodatkowo mój cz³onek ju¿ nie jest uciskany przez napletek, przez co sta³ siê wiêkszy i nabrzmia³y (nie ¿ebym siê przechwala³). Drogie Panie... dorad¼cie mi co zrobiæ, bo szczerze powiedziawszy nie widzê rozwi±zania, bo ona tabletek nie odstawi. Jeste¶my narzeczeñstwem, ale mojej kobiecie jako¶ nie szczególnie zale¿y na ¶lubie. Z tego co widzê, to jestem przystojnym mê¿czyzn± i podobam siê kobietom, a nie chcê do koñca ¿ycia ¿a³owaæ, ¿e zwi±za³em siê z kobiet±, która seks traktuje jak obowi±zek (bo prawdziwe po¿±danie przejawia siê u niej sporadycznie), a dodatkowo nigdy nie mia³a orgazmu podczas seksu. Chcia³bym, aby¶my szczytowali razem, ale podejrzewam, ¿e nigdy do tego nie dojdzie, z racji tego, ¿e ja bêd±c m³odym ch³opakiem, pope³ni³em bardzo du¿y b³±d... szybko siê masturbowa³em, ¿eby osi±gn±æ orgazm, a ona robi³a to na odwrót, robi±c to d³ugo. Teraz kiedy siê kochamy nasz stosunek trwa 15-20 min, po czym ja szczytujê, a jej orgazm wywo³ywany jest przez pieszczoty palcem, a praktycznie nigdy nie kochamy siê wiêcej ni¿ raz. Boje siê, ¿e mogê mogê popa¶æ w na³óg masturbacji, bo czêsto te "dwa razy w tygodniu" mi nie wystarczaj± i ¿eby roz³adowaæ napiêcie robiê to sam... Edytowane przez Baltazarek Czas edycji: 2014-02-28 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
baltazarek - masz zawsze wybór niektórzy sa ju¿ po ¶lubie maj± dzieci a maja meza ktory po prostu jak widzi ³ózko to zasypia... to jest masakra !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 41
|
I tu ju¿ sobie sam odpowiedzia³e¶ na swoje pytanie...Je¶li twoja partnerka nie ma przyjemnosci to nic dziwnego,ze seks traktuje jako przykry obowi±zek...Musicie znale¼æ tak± pozycjê,która bêdzie jednakowo przyjemna dla was obojga.Poszukajcie,znajd¼ cie razem jakie¶ rozwi±zanie,bo szkoda,zeby udany zwi±zek rozpad³ siê z powodu seksu.Spróbuj porozmawiaæ ze swoj± dziewczyn±,zapytaj w mi³ych okoliczno¶ciach,z wyczuciem co mo¿e byæ powodem tego,¿e nie mo¿e osiagn±æ orgazmu.Spróbujcie jakich¶ ¿eli nawil¿aj±cych,zwiêkszaj±c ych przyjemno¶æ kobiety,poczytaj jak opó¼niæ wytrysk...Mo¿liwo¶ci jest mnóstwo.Zawsze te¿ mo¿na skorzystaæ z porady specjalisty.Tylko musicie tego chcieæ oboje.Przedstaw dziewczynie swój punkt widzenia,ale nie w formie wyrzutów,bo wtedy od razu "zablokuje" siê na wszelkie argumenty.Powodzenia.
szpulka z do¶wiadczenia wiem,¿e wszelkie intymne rozmowy najlepiej przeprowadza siê tu¿ "po" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
meliby - w³a¶nie dlatego my¶lê, ¿eby nie krzywdziæ tej osoby.
Powiem szczerze, ¿e ja jestem jej pierwszym prawdziwym mê¿czyzn±. Na pewno bardzo by cierpia³a, gdybym oznajmi³ jej, ¿e w³a¶nie przez seks koñczy siê nasz zwi±zek, ale chyba lepiej tak to rozwi±zaæ, ni¿ gdybym mia³ j± zdradziæ, prawda? clem - uwierz mi, próbowali¶my chyba ju¿ wszystkiego. Z ¿elami i bez, pozycje najró¿niejsze (strasznie lubiê urozmaicenia). Wielokrotnie próbowa³em delikatnie przekazaæ, ¿eby da³a mi jakie¶ wskazówki, tylko, ¿e problem jest w tym, ¿e ona sama nie wie czego chce... A co do przedwczesnego wytrysku, zawsze mo¿na kochaæ siê drugi raz i wtedy orgazm przychodzi pó¼niej, tylko ¿e ona nigdy nie chce siê kochaæ drugi raz, a dla mnie by³o by to zaspokojeniem potrzeb "na zapas" dziêki temu nie widzia³ bym te¿ takiego problemu. Moim zdaniem, w³a¶nie te tabletki, zabijaj± pierwotne instynkty i ochotê na seks, bo bardzo dobrze pamiêtam, kiedy pie¶ci³em j± pierwszy raz jêzykiem, by³a dos³ownie mokra, a teraz zdarzaj± siê delikatne wycieki... Poza tym, mo¿e za du¿o wymagam, ale raz na jaki¶ czas kochaæ siê gdzie¶ indziej ni¿ tylko w domu w ³ó¿ku, by³o by fajnym urozmaiceniem. Nie mówiê, ¿e w jakim¶ miejscu publicznym, gdzie kto¶ móg³by nas swobodnie ogl±daæ, ale np zrobiæ jaki¶ wypad do lasku, albo w aucie za miastem, b±d¼ w kawiarni w toalecie, no kurcze gdziekolwiek, poza domem... wiem, ¿e to niemo¿liwe. Mo¿e to wszystko przez to, ¿e jestem ma³o mêski. Czasami czytam o chamach i prostakach, którzy niemal jak magnes przyci±gaj± kobiety. Ja taki nie jestem. By³em trochê inaczej wychowany. Matka urodzi³a mnie w wieku 39lat, by³em pi±tym i ostatnim dzieckiem i przez to mam wra¿enie, ¿e by³em wychowywany raczej jak "wnuczek", ni¿ jak w³asne dziecko. Straci³em ojca w wieku 6 lat, co te¿ mog³o siê odbiæ na mojej psychice. Nie mówiê, ¿e jestem jaki¶ dziwny, ale przez to ¿e jako dziecko nie okazywano mn± zainteresowania i nie za czêsto by³em przytulany, jestem teraz strasznym pieszczochem. Strasznie lubiê siê przytulaæ, miziaæ i ca³owaæ. Mo¿e to sprawia, ¿e jestem ma³o mêski, przez co mniej interesuj±cy seksualnie. Moja kobieta powiedzia³a mi, ¿e za czêsto okazujê, ¿e mam ochotê na seks. Mo¿e powinienem byæ ch³odny i nie okazywaæ zainteresowania? Ps ¶miaæ mi siê chce, z mojego nicku, ale musia³em co¶ wymy¶liæ na szybko. Edytowane przez Baltazarek Czas edycji: 2014-02-28 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 7 330
|
Baltazarku, a czy Twoja kobieta siê masturbuje?
Ciê¿ko jest do¶wiadczaæ orgazmu podczas zbli¿enia z partnerem, je¶li nie nauczy siê go osi±gaæ samemu. Masturbacja to wa¿ny etap w rozwoju seksualnym zarówno kobiet, jak i mê¿czyzn, pominiêcie go mo¿e czasem doprowadziæ do takich w³a¶nie sytuacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Wiem, ¿e kiedy¶ siê masturbowa³a, ale ona robi³a to w taki sposób, ¿e zamiast szybko d±¿yæ do orgazmu, przeci±ga³a to w nieskoñczono¶æ.
Prawdopodobnie przez to te¿ ciê¿ko jej szczytowaæ, bo przyzwyczai³a swoje cia³o, do tego, ¿e mo¿e to robiæ d³ugo, a ja natomiast robi³em na odwrót. Mo¿e mój pierwszy stosunek nie trwa jako¶ specjalnie d³ugo, ale zawsze mo¿na siê kochaæ wiêcej ni¿ raz, prawda? A po tym jednym razie, ona ju¿ nie ma ochoty. Przegl±dam inny w±tek w tym samym dziale i Panie pisz±, ¿e potrafi± kochaæ siê ze swoimi partnerami nawet po 7 razy. Ja ju¿ nawet nie marzê o takiej liczbie, ale chocia¿ 2-3. Nie ma szans. Boli mnie to strasznie, bo kochamy siê wzajemnie, ale z tego co widzê, to chyba nadajemy siê bardziej na kumpli lub przyjació³, ni¿ na spe³nion± parê. Zaraz kto¶ powie, ¿e mam z ni± porozmawiaæ, spróbowaæ terapii itd, ale tej kobiety nie znam przecie¿ od wczoraj. By³a chwila, ¿e kochali¶my siê codziennie przez 2 tygodnie, co by³o dla mnie ogromnym szokiem, ale oczywi¶cie, zaraz jej przesz³o i wróci³a rutyna. Hmmm... ¯adne z nas nie robi³o tego z kim¶ innym, dlatego mo¿e mamy ma³e do¶wiadczenie i s³abe spojrzenie na ca³o¶æ. Dlatego coraz czê¶ciej my¶lê, ¿eby zakoñczyæ ten zwi±zek i nabraæ nowego do¶wiadczenia z kim¶ innym. Z kim¶ kto tak jak ja, bêdzie traktowa³ seks, jako co¶ bardzo przyjemnego, a nie jako obowi±zek dania przyjemno¶ci swojemu mê¿czy¼nie. Edytowane przez Baltazarek Czas edycji: 2014-03-01 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
BTW. z tego, co opowiadasz, to bardzo mo¿liwe, ¿e jeste¶ zwyczajnie s³aby w ³ó¿ku... Przez masturbacjê szybko dochodzisz, nie umiesz jej daæ orgazmu itd. We¼ pod uwagê, ¿e zmiana partnerki mo¿e wcale nie zlikwidowaæ tych problemów, bo czê¶æ z nich mo¿e pochodziæ od Ciebie. Edytowane przez 201609102148 Czas edycji: 2014-02-28 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Heh, jak ³atwo odwróciæ kota ogonem i problem zrzuciæ na faceta, bo to on ma problem.
Odnoszê wra¿enie, ¿e nie specjalnie czytasz ze zrozumieniem. Napisa³em, ¿e mój stosunek trwa ok 15-20min a to wynik bardziej przeciêtny ni¿ s³aby,ale ³atwiej chyba powiedzieæ, ¿e facet jest s³aby, ni¿ przyznaæ mu racjê. Gdyby¶ przeczyta³a w±tek od pocz±tku, zapewne dosz³a by¶ do wniosku, ¿e za³o¿ycielka tego w±tku tez jest s³aba, bo jej ch³opak, równie¿ unika seksu z ni±, a mimo to ca³y czas podkre¶la³a, ¿e próbowa³a rozwi±zaæ problem, a wracaj±c do moich 15 minut, to w³a¶nie tyle starcza Szpulce by osi±gn±æ orgazm. Droga Farmakopea, czy nadal uwa¿asz, ¿e jestem s³aby? Bo z tego wynika, ¿e bez problemu móg³bym daæ orgazm kobiecie. Napisze Ci to po raz kolejny. Owszem, popsu³em swoje cia³o przez szybk± masturbacjê, ale moja kobieta równie¿ nie jest bez winy. I nie pisz, ¿e nie daje jej orgzmu, bo robisz ze mnie egoistê, a nie wiesz jak jest. Zawsze kiedy siê kochamy, po swoim orga¼mie, staram siê by i ona by³a popieszczona i spe³niona. Edytowane przez Baltazarek Czas edycji: 2014-03-01 o 00:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Baltazarek, czyta³em Twoje wiadomo¶ci i specjalnie konto za³o¿y³em bo mnie krew zalewa!
Cytat:
Cytat:
Specjalnie d³ugo siê nie rozpisa³em, ale mam nadziejê, ¿e wiesz doskonale co mam na my¶li. Je¶li to Twoja pierwsza (powa¿niejsza) kobieta to z kolejn± bêdzie ³atwiej. Szczerze mówi±c, najprawdopodobniej nie zmienisz swojego obrazu w jej oczach skoro przez tyle lat go kreowa³e¶ w taki g³upi sposób, ale jak kolejny zwi±zek OD SAMEGO POCZ¡TKU poprowadzisz nale¿ycie to naprawdê d³ugo bêdzie ¶wietnie.. ;-) Edytowane przez Misiek Bohater Czas edycji: 2014-03-01 o 00:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Baltazarek - mój T¯ przed ¶lubem by³ wulkanem energii sex na zawo³anie, romantyczny i namiêtny ale wiadomo - ¶lub, praca, dzieci i czar pryska - zrobi³ sie z niego kapcioszek - ³ó¿ko kojarzy mu siê tylko ze spaniem, seks hmm.. kto by mia³ na to czas lepiej kupiæ ¿onie arsena³ wibrosów
![]() i nieraz mieli¶my z tego tytu³u mega k³ótnie.. po prostu libido tak mu zjecha³o ¿e szok... ale co przecie¿ od niego nie odejdê bo go kocham, mamy dziecko... po prostu próbujê go motywowaæ, nie mówiæ po tym ¿e jak pozmywa ¿e jest super Rozenkow± tylko ¿e jest ¶wietny bo mi pomóg³ i ja te¿ mog³abym my sie odwdziêczyæ... ![]() ![]() ¶rednio seks trwa od poczatku do konca oko³o godziny do dwóch, nigdy nie mogli¶my tego robiæ drugi raz - i jak tak rozmawiam z moimi kole¿ankami to 90% mówi ¿e te¿ nie wiec bierz poprawkê na to ¿e 80% wpisów w necie to przechwa³ki ja jestem z moim 10 lat i dopiero wczoraj mia³am taki naprawdê megaaa prawdziwy mega za☠☠☠isty orgazm ![]() ![]() i zgadzam siê ¿e je¶li jest ci z tym ¼le, nie macie wspólnych zobowi±zañ i rozmowy nic nie daj± to trzeba jaki¶ krok zrobiæ... lub zaakceptowaæ taki stan jaki jest ![]() ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- aha dodam jeszcze tylko ¿e ostatnio w jakiej¶ gazecie by³ art o tym ¿e mê¿czy¼ni którzy wykonuj± damskie typowo zajêcia, gotowanie, sprz±tanie itd staj± sie w swoich oczach i partnerki mniej poci±gaj±cy seksualnie i podobno ma to nawet wp³yw na sklad nasienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
and cigarettes
Wiadomo¶ci: 6 965
|
Cytat:
Cytat:
Skoro jeste¶cie przekonani, ¿e to w³a¶nie tabletki zmieni³y jej potrzeby - dlaczego ich nie zmienia? Dobrze dobrane tabletki nie zmniejsz± libido. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Kurde, nie spodziewa³em siê takiej wrzawy, po moich wypowiedziach, ale bardzo dziêkujê za szczero¶æ, szczególnie Tobie Misku Bohaterze.
Musia³em przejrzeæ na oczy z pewnymi sprawami, a w szczególno¶ci, tego, ¿e w tym zwi±zku faktycznie bardziej przypominam troskliw± kobietê, ni¿ prawdziwego i twardego mê¿czyznê. Musia³em, ¿e tak ma byæ. Ze facet powinien czêsto pomagaæ swojej partnerce i wyrêczaæ w codziennych obowi±zkach. Coffee, s³ysza³a¶ mo¿e o czym¶ takim jak Nie dopasowanie seksualne? To siê zdarza. Widocznie w moim przypadku tak jest, ¿e ze swoj± partnerk± bardziej pasujemy na zgranych i fajnych przyjació³, ni¿ na gor±c± i namiêtn± parê. Proponujê obejrzeæ bardzo fajny serial "masters of sex". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 019
|
Cytat:
Za czêsto okazujesz ochotê na seks - no ale niby ¿e co, nawet jak masz ochotê, to masz udawaæ, ¿e nie masz? To nie Twoja wina, ¿e ona potrzebuje rzadziej. Mo¿e faktycznie byæ tak, ¿e przez to, ¿e seks nie sprawia jej przyjemno¶ci, ona siê jeszcze bardziej blokuje... Mo¿e faktycznie seksuolog by pomóg³... A mo¿e po prostu ksi±¿ka: "Mê¿czy¼ni s± z Marsa, a kobiety z Wenus" J. Graya? On fajnie tam opisuje rozwi±zania w³a¶nie tego typu problemów np. podzielenie seksu na "szybki seks" i "seks jak wykwintna uczta" i ustalenie czêstotliwo¶ci. Opisuje te¿ metody na ulepszenie seksu takie, jak stosuje Twoja dziewczyna podczas masturbacji: doprowadziæ niemal do punktu szczytowego, przystopowaæ, znowu rozgrzaæ do czerwono¶ci, znowu przystopowaæ i tak kilka razy - dziêki temu orgazm ma byæ duu¿o intensywniejszy. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
Cytat:
O nie, kochany, tak siê tych spraw nie rozwi±zuje. Ok, ja rozumiem, ¿e to jest bardzo powa¿ny i trudny problem, bo dotyka naszych pierwotnych instynktów, których obecno¶ci czêsto nawet sobie w pe³ni nie u¶wiadamiamy, wiêc niezwykle ciê¿ko jest prze³o¿yæ to na racjonalny jêzyk umys³u, opowiadaj±c o swoich "potrzebach". Ale aby stworzyæ udany zwi±zek, trzeba sobie jako¶ z tym poradziæ, tworz±c z partnerk± taki poziom wzajemnej komunikacji i zrozumienia, który umo¿liwi wam znalezienie rozwi±zania w najtrudniejszych nawet sytuacjach. I to w³a¶nie jest wyznacznikiem udanego zwi±zku, a nie seks, gotowanie czy sprz±tanie w domu. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam za ten chaos w wypowiedzi, mam nadziejê ze mnie zrozumiecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
lokalna gwiazda
Wiadomo¶ci: 19 803
|
Cytat:
Tu pope³niasz b³±d. Najpierw zaspokoiæ trzeba kobietê. Jest wtedy rozlu¼niona i ma wiêksz± przyjemno¶æ ze stosunku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Tylko, ¿e moja partnerka jest ogólnie bardzo ciasna, a po pieszczotach, staje siê jeszcze bardziej cia¶niejsza, co niekoniecznie przek³ada siê na wiêksz± przyjemno¶æ podczas seksu.[COLOR="Silver"]
Edytowane przez Baltazarek Czas edycji: 2014-03-02 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Nie s±dzi³am, ¿e tak wielu ludzi uprawia seks analny. W naszym zwi±zku jeste¶my zgodni co do tego tematu, ¿e dupke ka¿dy ma dla siebie do robienia czego innego a nie wk³adania tam penisa, ale ¿ebym nie zosta³a zaraz oskar¿ona o nie wiadomo co, ka¿dy robi co lubi i ja nikogo nie potêpiam. Po prostu takie jest nasze zdanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 212
|
Je¶li partnerka jest ciasna , nie wystarczaj±co mokra i nie czerpie z seksu przyjemno¶ci to nic dziwnego, ¿e z czasem tylko bardziej siê zra¿a. Skoro piszesz, ¿e jest ciasna, wynika dla mnie, ¿e nie czuje siê komfortowo, jest spiêta.
Ja z moim partnerem jeste¶my swoimi pierwszymi i jedynymi kochankami, nasze pocz±tki nie by³y ³atwe, móg³by¶ powiedzieæ, ¿e jeste¶my "niedopasowani". Zasadniczo mam du¿o mniejsze libido, on móg³by siê kochaæ parê razy dziennie, mi kilka tygodni bez zbli¿eñ nie robi wiêkszej ró¿nicy. Ale z czasem dogadali¶my siê w tym wzglêdzie, my¶lê ¿e obydwoje jeste¶my zadowoleni ze wspó³¿ycia. Nie bêdê ukrywaæ, ¿e g³ównie dziêki temu jak moj T¯ stara siê zrobiæ mi przyjemno¶æ. Przez pierwszy rok zwi±zku wypytywa³ mnie w trakcie o wszystko, ja jako osoba wstydliwa nie lubiê mówiæ o takich rzeczach, zatem metod± prób i b³êdów - czy to mnie boli, czy jest przyjemne. Wie, ¿e nawet kiedy padam i nie mam ochoty s± sposoby abym jej nabra³a. A wszystko dziêki temu, ¿e w trakcie nie my¶li o zaspokojeniu siebie tylko o mnie ! Jak ju¿ mnie podnieci sama bêdê przecie¿ chcia³a wiêcej ![]() Mo¿e zamiast seksu zaproponuj partnerce pieszczoty - niekoniecznie miejsc intymnych. Wyca³owanie szyi czy pleców nieraz podnieca bardziej ni¿ stymulacja miejsc intymnych. Mo¿e partnerka obawia siê, ¿e seks jest dla Ciebie w zwi±zku za wa¿ny? Ja mia³am takie obawy widz±c jak czêsto mój mê¿czyzna ma ochotê. Wydaje mi siê, ¿e o mi³o¶ci nie mo¿e byæ mowy je¶li my¶lisz o porzuceniu kobiety bo "ci nie daje" :P . Rozmowa oczywi¶cie rzecz najwa¿niejsza. I pomy¶lcie powa¿nie o gumkach. Ja przez tabletki anty wpad³am w powazn± depresjê. Po odstawieniu hormonów bardzo mi siê poprawi³o. A je¶li chodzi o d³ugo¶æ stosunków - tu ciê¿ko siê czym sugerowaæ. Ja z czasem np. zaczê³am du¿o szybciej dochodziæ, pewnie dlatego , ¿e po latach czujê siê swobodniej. Dawniej zdarza³o siê, ¿e przed samym aktem partner pie¶ci³ mnie ponad godzinê. Wiêc tu nie ma regu³y. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
and cigarettes
Wiadomo¶ci: 6 965
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Je¶li niedopasowanie - koñcz zwi±zek i szukaj pasuj±cej kobity. Je¶li tabletki - niech obecna je zmieni, bo to tabletki s± niedopasowane do niej, a nie ona do Ciebie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Swoj± drog± zastanawia mnie czemu dziewczyna upiera siê przy braniu tabletek skoro za wspó³¿yciem nie przepada...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
Witam!
Tak trochê pogrzeba³am tu na tym w±tku, przedstawiê Wam swoj± sytuacjê, jestem ze swoim facetem 6 lat, on jest starszy o 8 lat, wiêc kiedy siê poznawali¶my on by³ ju¿ do¶wiadczonym facetem, ja natomiast dziewic±. Zaczê³am braæ tabletki zaraz na pocz±tku zwi±zku. Na pocz±tku sex by³ bosski a ja mia³am ca³y czas ochotê. Po 4 latach zwi±zku nasz sex sta³ siê rutynowy. Ja nie chcia³am sexu oralnego, wiêc (swoj± drog± nie wiem jak on to wytrzyma³) jako¶ "klasycznie" ![]() Nadszed³ dzieñ kiedy ginekolog nakaza³ mi przerwê w antykoncepcji. By³am zdo³owana, bo nienawidzê i panicznie bojê siê pêkaj±cych gumek z którymi nie mia³am za du¿o do¶wiadczenia. Nadal siê ich bojê, choæ nie biorê ju¿ tabletek drugi miesi±c. Ale staramy zaspokajaæ siê inaczej. Muszê Wam powiedzieæ, ¿e sex po odstawianiu ¶rodków anty sta³ siê nieziemski. Wiedzia³am, ¿e jako¶ musimy ten sex uprawiaæ wiêc zdecydowa³am siê na sex oralny. Jestem podniecona jak tylko my¶lê o tym, ¿e bêdê mia³a jego penisa w swoich ustach! Robimy inne rzeczy ni¿ zawsze, chcemy spróbowaæ sexu analnego. Nie wierzy³am w to, ¿e da siê tak bardzo naprawiæ i od¶wie¿yæ po¿ycie po tylu latach. Jeste¶my tak na nowo NAPALENI na siebie, ¿e a¿ nie da siê tego opisaæ. Ca³ymi dniami kiedy go nie widzê, bo jeste¶my w pracy my¶lê o tym, jak bêdzie gor±co jak sie zobaczymy. Piszemy gor±ce SMS y, wspominamy jak wczoraj by³o cudownie.. ![]() Polecam zdecydowanie urozmaicenie, odstawienie tabletek na jaki¶ czas, zawsze lepiej to dla zdrowia, a wtedy mo¿na próbowaæ innych rzeczy a ochota na namiêtny sex wraca w bardzo szybkim czasie. Ju¿ zapomnia³am jakie to cudowne uczucie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Dienej z tym tabsami to prawda - ja nikomu nie polecam. W gazetach tylko przekonuj±, ¿e dobrze dobrane nie szkodz± i s± ok. Ja po wszelkich hormonach mam obni¿enie nastroju, na dodatek nabawi³am siê guzków w piersiach (onkolog nie jest przekonany czy od anty, ale tabletki musia³am odstawiæ i ju¿ od piêciu lat po nie nie siêgam).
Natomiast na d³u¿sz± metê nie wyobra¿am sobie braku "tradycyjnego" po¿ycia. Wiadomo, ¿e gumki nie s± takie pewne, ale wiedz±c kiedy mniej wiêcej ma siê dni p³odne mo¿na w tym czasie zwiêkszaæ czujno¶æ i powinno byæ ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
Ja na tabletkach mia³am straszn± chcicê. O ka¿dej porze dnia i nocy, naprawdê. Nastrój te¿ ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 468
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.