|
Notka |
|
Artyku³y i newsy Dyskusje o artyku³ach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
(ro)BOT
Wiadomo¶ci: 25 437
|
Ksi±¿ki kucharskie ? idealny prezent dla mi³o¶ników gotowania
Szukasz pomys³u na prezent dla osoby, której pasj± jest gotowanie i pieczenie? A mo¿e upominku dla ³asucha? I w jednym i w drugim przypadku postaw na piêknie wydan± ksi±¿kê kucharsk±! Poni¿ej prezentujemy zestawienie ksi±¿ek kulinarnych, które spodoba³y siê nam najbardziej ? s± piêknie wydane, zawieraj± sprawdzone przepisy, w których nie ma przekombinowanych sk³adników, a do tego kosztuj± mniej ni¿ 70z³! Zadowolenie z prezentu ? gwarantowane!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 180
|
Dot.: Ksi±¿ki kucharskie ? idealny prezent dla mi³o¶ników gotowania
Nie chcia³abym :P Dla mnie to sugerowanie, ¿e nie umiem gotowaæ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
Proponuje najpierw porz±dny wywiad z darczyñc±, bo dla niektórych taki prezent to sygna³ naucz siê gotowaæ
![]()
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Proponujê przeczytaæ jeszcze raz ze zrozumieniem. Przecie¿ redakcja pisze, ¿e to idealny prezent dla pasjonatów gotowania, a nie dla tych którym mo¿e sprawiæ to przykro¶æ ze wzglêdu na brak umiejêtno¶ci. Obecnie ksi±¿ki kucharskie s± wydawane naprawdê piêknie i a¿ przyjemnie je posiadaæ i przegl±daæ, nie s³u¿± tylko do nauki gotowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 102
|
I tak bym nie chcia³a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 625
|
A ja bym chcia³a.
Lubiê pichciæ, ale czasem brakuje mi pomys³u na co¶ nowego. Do internetu nie zawsze chce siê zajrzeæ, i uwa¿am taka ksi±¿ka w kuchni pod rêk± to dobry pomys³. |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.