|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
oszustwo czy miłość? pomocy
Byłam ostatnio w pracy za granicą
Poznałam tam chłopaka (1), chwilę ze sobą "kręciliśmy", lecz po pewnym czasie zaczął mnie olewać. W ramach rewanżu zaczęłam spotykać się z moim przełożonym (2), ale nie byłam pewna, z którym chcę być, więc zaczęłam umawiać się z obydwoma, aby przekonać się, który z nich bardziej do mnie pasuje. Wybrałam mojego przełożonego, gdyż początkowa opcja nie nadawała się na związek. Wszystko układało się świetnie, mimo iż (1) do mnie ciągle wypisywał i prosił o spotkanie. Wróciłam do kraju i mimo iż 2 był z innego kraju postanowił, że do mnie przyleci, ponieważ tyle dla niego znaczę. wszystko było ok do czasu, gdy 2 w ramach zazdrości o 1 postanowił przegrzebać moją korespondencję. na wszystko miałam pozakładane hasła. Trafił na wiadomości, w których pisałam, że nie jestem pewna którego wybrać i lekko z niego szydziłam. Za to wszystko próbował zemścić się na mojej przyjaciółce z którą te wiadomości wymieniałam, gdyż stwiedził, że to przez nią taka jestem. Nie wiem co dalej robić z tą znajomością. Co byście zrobiły w tej sytuacji? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Kobieta z klasą
|
Dot.: oszustwo czy miłość? pomocy
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Zrezygnowałabym z faceta, który czyta za plecami moją korespondencję. I "mści się" na mojej przyjaciółce. Facet bowiem rzecz nabyta, a przyjaźń i zaufanie - bezcenna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie wpuscilabym do domu kogos kto czyta moja korespodencje, przeciez poza domem nie ma dostepu. A to by z konsekwencji znaczylo spore schlodzenie znajomosci.
A co dokladnie zrobil Twojej przyjaciolce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
|
daruj sobie obu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.