Odczucia po seksie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-01, 16:34   #1
sOphisticated 91
Raczkowanie

Odczucia po seksie

Witam
Znalazłam wątek na temat seksu analnego ale chyba nie jest odpowiedni co do mojego 'problemu'. Na prawdę nie mam się kogo poradzić w tej kwestii dlatego też proszę o Waszą pomoc.
Sprawa wygląda następująco (czerwienię się na samą myśl o tym). W nocy miałam pewną 'przygodę' z moim mężem mianowicie postanowiliśmy spróbować seksu analnego. Rozmawialiśmy o tym od jakiegoś czasu, przygotowywaliśmy się (mówię tu o pieszczotach ustami czy palcami), kilka razy próbowaliśmy ale kończyło się to na 'Aaał! Spróbujmy kiedy indziej' no i wczoraj w nocy stało się! Zrelaksowana, chętna i ogromnie pobudzona chciałam tego. Uprawialiśmy seks analny. Miałam orgazm jakiego nie czułam nigdy wcześniej a po wszystkim... leżałam skołowana. Nie wiedziałam co się ze mną dzieje, przecież tego chciałam a czułam, że On naruszył moją bardzo prywatną strefę. Miałam poczucie, że zostałam 'obdarta z godności', poszłam do łazienki i się rozpłakałam Po czym wróciłam do łóżka, widziałam że TŻ jest zdezorientowany a ja jeszcze bardziej. Pytał co się dzieje, przytulał, całował chciał pogadać na ten temat a ja nie chciałam go nawet dotknąć. Czułam pewnego rodzaju wstręt do tej całej sytuacji. Przecież tego chciałam! Było cudownie a po wszystkim takie coś. Może dlatego, że jestem osobą nieśmiałą, nigdy nie miałam innego partnera i moje doświadczenie łóżkowe nabieram dopiero teraz? Zawsze byłam chętna do próbowania nowych rzeczy, eksperymentowania i poznawania siebie nawzajem.
Pytanie do Was.. Czy może któraś z Was miała podobną sytuację? Odczucia takie jak ja? Nie potrafię zrozumieć co się ze mną stało.
sOphisticated 91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-01, 16:40   #2
_Mia
Zakorzenienie

Dot.: Odczucia po seksie

Pewnie masz wpojone zahamowania w związku z tym, że 'kobieta to się musi szanować' Skoro Twój mąż jest czuły i troskliwy, kocha Cię, to pewnie szybko Ci to przejdzie kiedy zobaczysz, że przyjemność- nie tylko ta 'po kościelnemu'- to nic złego.
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-01, 16:46   #3
sOphisticated 91
Raczkowanie

Uważasz, że powinniśmy spróbować jeszcze raz? Widzę, że On stara się uważać na każde słowo, żeby mnie nie urazić czy coś w tym stylu. Mam wrażenie, że teraz trochę mu głupio z powodu wczorajszej nocy, ale przecież on nie zrobił nic złego i chyba problem tkwi we mnie.
Stary 2014-12-01, 16:57   #4
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
Napisane przez sOphisticated 91 Pokaż wiadomość
Uważasz, że powinniśmy spróbować jeszcze raz? Widzę, że On stara się uważać na każde słowo, żeby mnie nie urazić czy coś w tym stylu. Mam wrażenie, że teraz trochę mu głupio z powodu wczorajszej nocy, ale przecież on nie zrobił nic złego i chyba problem tkwi we mnie.
Tego nikt Ci nie powie, to Twoje ciało i sama powinnaś zdecydować czy chcesz powtórzyć. Jeżeli wszystko było ok, czułaś się przy nim bezpieczna, a do tego dałaś się ponieść ekstazie i było naprawdę wspaniałe to nie miej wyrzutów. Kochasz go, rób z nim co tylko podpowie Ci wyobraźnia, nie ma powodów żeby się krępować, jesteście dorośli.

Przepraszam za błędy. Mój telefon za mną nie nadąża, a ja czasami nie trafiam w klawisze.
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-01, 16:58   #5
201803080934
Konto usunięte

mi też wydaje się, że masz tak wciśnięte w głowie, że to coś, hm, złego? więc czujesz dyskomfort, że to robiłaś, a do tego jeszcze wyrzuty sumienia, że ci się podobało.
ja uważam, że powinnaś się dać sobie trochę czasu na oswojenie się ze swoimi odczuciami i może wtedy jak znowu będziesz tego chciała, to próbować dalej
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-01, 17:03   #6
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Najlepiej porozmawiaj o tym z mężem, wytłumacz mu jak się poczułaś po wszystkim. Napewno zrozumie i bądzie wdzięczny że mu ufasz. Ustalicie wspólnie co dalej i facet nie będzie nękał się myślami co ostatnio poszło nie tak, czym Cię uraził.

Przepraszam za błędy. Mój telefon za mną nie nadąża, a ja czasami nie trafiam w klawisze.
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-01, 17:07   #7
201604181004
Konto usunięte

Mysle ze to dokladnie taka sttuacja gdy wpojone modele zachowania standardy i wiata odzywaja sie po czymsz przyjemnym i zjadaja cie wyrzuty sumienia. Trzeba z tym walczyc bo wiele osob ma ten problem. U innych objawia sie panika ciazowa w znaczeniu ciaza jako kara za seks a u innych panika ze zrobilam cos zlego.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-01, 17:23   #8
sOphisticated 91
Raczkowanie

Nigdy nie byłam osobą przesadnie wierzącą i myślącą, że to co 'po Bożemu' to najlepsze rozwiązanie i tylko ono wchodzi w grę. Oboje uwielbiamy eksperymenty, wszelkie przebieranki już na stałe zagościły w naszej sypialni, a po seksie analnym po prostu się wstydziłam, gdzie teraz kiedy jesteśmy już tyle lat razem myślałam, że to nigdy nie nastąpi bo znamy się na wylot. Wczoraj, po wszystkim, kiedy próbowaliśmy o tym pogadać mój TŻ pytał czy czuję się jakbym utraciła poczucie moralności po czym powiedział że ten rodzaj seksu jest jak najbardziej normalny i żebym przestała się zadręczać. Chyba muszę się oswoić z jego stwierdzeniem

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Dokładnie.. STANDARDY. Ten rodzaj seksu zawsze był dla mnie czymś 'kosmicznym' i takim troszeczkę 'zwierzęcym'. Czymś niestandardowym i obcym, może dlatego że o seksie analnym mówi się baaaadzo mało.
Stary 2014-12-02, 01:34   #9
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sOphisticated 91 Pokaż wiadomość
Nigdy nie byłam osobą przesadnie wierzącą i myślącą, że to co 'po Bożemu' to najlepsze rozwiązanie i tylko ono wchodzi w grę. Oboje uwielbiamy eksperymenty, wszelkie przebieranki już na stałe zagościły w naszej sypialni, a po seksie analnym po prostu się wstydziłam, gdzie teraz kiedy jesteśmy już tyle lat razem myślałam, że to nigdy nie nastąpi bo znamy się na wylot. Wczoraj, po wszystkim, kiedy próbowaliśmy o tym pogadać mój TŻ pytał czy czuję się jakbym utraciła poczucie moralności po czym powiedział że ten rodzaj seksu jest jak najbardziej normalny i żebym przestała się zadręczać. Chyba muszę się oswoić z jego stwierdzeniem

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Dokładnie.. STANDARDY. Ten rodzaj seksu zawsze był dla mnie czymś 'kosmicznym' i takim troszeczkę 'zwierzęcym'. Czymś niestandardowym i obcym, może dlatego że o seksie analnym mówi się baaaadzo mało.

Musisz się oswoić - oczywiście, jeśli nadal będziesz chciała taki seks uprawiać.
Może i inna forma zbliżenia, dla niektórych nieakceptowalna wręcz temat tabu, ale jednak się przełamałaś, podobało się. Daj sobie czas. I na pewno nie wkręcaj sobie, że się w jakimś sensie upodliłaś

Warto pogadać z mężem, bo podejrzewam, że się zastanawia, co się stało albo co zrobił nie tak.
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości