|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Odczucia po seksie
Witam
Znalazłam wątek na temat seksu analnego ale chyba nie jest odpowiedni co do mojego 'problemu'. Na prawdę nie mam się kogo poradzić w tej kwestii dlatego też proszę o Waszą pomoc. Sprawa wygląda następująco (czerwienię się na samą myśl o tym). W nocy miałam pewną 'przygodę' z moim mężem mianowicie postanowiliśmy spróbować seksu analnego. Rozmawialiśmy o tym od jakiegoś czasu, przygotowywaliśmy się (mówię tu o pieszczotach ustami czy palcami), kilka razy próbowaliśmy ale kończyło się to na 'Aaał! Spróbujmy kiedy indziej' no i wczoraj w nocy stało się! Zrelaksowana, chętna i ogromnie pobudzona chciałam tego. Uprawialiśmy seks analny. Miałam orgazm jakiego nie czułam nigdy wcześniej a po wszystkim... leżałam skołowana. Nie wiedziałam co się ze mną dzieje, przecież tego chciałam a czułam, że On naruszył moją bardzo prywatną strefę. Miałam poczucie, że zostałam 'obdarta z godności', poszłam do łazienki i się rozpłakałam ![]() Pytanie do Was.. Czy może któraś z Was miała podobną sytuację? Odczucia takie jak ja? Nie potrafię zrozumieć co się ze mną stało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odczucia po seksie
Pewnie masz wpojone zahamowania w związku z tym, że 'kobieta to się musi szanować'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Uważasz, że powinniśmy spróbować jeszcze raz? Widzę, że On stara się uważać na każde słowo, żeby mnie nie urazić czy coś w tym stylu. Mam wrażenie, że teraz trochę mu głupio z powodu wczorajszej nocy, ale przecież on nie zrobił nic złego i chyba problem tkwi we mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam za błędy. Mój telefon za mną nie nadąża, a ja czasami nie trafiam w klawisze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
mi też wydaje się, że masz tak wciśnięte w głowie, że to coś, hm, złego? więc czujesz dyskomfort, że to robiłaś, a do tego jeszcze wyrzuty sumienia, że ci się podobało.
ja uważam, że powinnaś się dać sobie trochę czasu na oswojenie się ze swoimi odczuciami i może wtedy jak znowu będziesz tego chciała, to próbować dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej porozmawiaj o tym z mężem, wytłumacz mu jak się poczułaś po wszystkim. Napewno zrozumie i bądzie wdzięczny że mu ufasz. Ustalicie wspólnie co dalej i facet nie będzie nękał się myślami co ostatnio poszło nie tak, czym Cię uraził.
Przepraszam za błędy. Mój telefon za mną nie nadąża, a ja czasami nie trafiam w klawisze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Mysle ze to dokladnie taka sttuacja gdy wpojone modele zachowania standardy i wiata odzywaja sie po czymsz przyjemnym i zjadaja cie wyrzuty sumienia. Trzeba z tym walczyc bo wiele osob ma ten problem. U innych objawia sie panika ciazowa w znaczeniu ciaza jako kara za seks a u innych panika ze zrobilam cos zlego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nigdy nie byłam osobą przesadnie wierzącą i myślącą, że to co 'po Bożemu' to najlepsze rozwiązanie i tylko ono wchodzi w grę. Oboje uwielbiamy eksperymenty, wszelkie przebieranki już na stałe zagościły w naszej sypialni, a po seksie analnym po prostu się wstydziłam, gdzie teraz kiedy jesteśmy już tyle lat razem myślałam, że to nigdy nie nastąpi bo znamy się na wylot. Wczoraj, po wszystkim, kiedy próbowaliśmy o tym pogadać mój TŻ pytał czy czuję się jakbym utraciła poczucie moralności po czym powiedział że ten rodzaj seksu jest jak najbardziej normalny i żebym przestała się zadręczać. Chyba muszę się oswoić z jego stwierdzeniem
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Dokładnie.. STANDARDY. Ten rodzaj seksu zawsze był dla mnie czymś 'kosmicznym' i takim troszeczkę 'zwierzęcym'. Czymś niestandardowym i obcym, może dlatego że o seksie analnym mówi się baaaadzo mało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz się oswoić - oczywiście, jeśli nadal będziesz chciała taki seks uprawiać. Może i inna forma zbliżenia, dla niektórych nieakceptowalna wręcz temat tabu, ale jednak się przełamałaś, podobało się. Daj sobie czas. I na pewno nie wkręcaj sobie, że się w jakimś sensie upodliłaś ![]() Warto pogadać z mężem, bo podejrzewam, że się zastanawia, co się stało albo co zrobił nie tak.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.