|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Gra erotyczna
Hej wszystkim.
Z okazji świąt sylwestra i innych takich wpadłam na pomysł na prezent dla TŻ. Mianowicie chcę mu zrobić paczkę z różnorodnościami. Pomyślałam o grze erotycznej.. wiem że jest w necie sporo tego typu rzeczy ale chcę żeby było takie moje. Dlatego oprócz planszy, opaski na oczy, kabela itp. chcialam didac karty którymi Moglibyśmy operować. Jak myślicie co mogłabym tam za zadania wypisać? Możecie coś podpowiedzieć.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gra erotyczna
Może polecenia w stylu "Rozpal mnie do czerwoności za pomocą... piórka", "Spraw, bym wiła się z rozkoszy za pomocą... świecy" itd. Widziałam coś takiego w którejś z erotycznych gier planszowych (yyy?) i wszystkie polecenia dotyczyły właśnie 'rozpalenia' partnera, różniła się metoda. Może wypisać takie właśnie mniej 'codzienne' sposoby np. właśnie wosk ze świecy zapachowej użyty do masażu partnera, polecenie przygotowania kąpieli i wykazania się w niej ("Zaskocz mnie kąpielą... i nie tylko") itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mój chłopak zrobił nam taką gre
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
I tu takie moje podchody by były
![]() Mój TŻ raczej ma ubogą grę wstępną i chciałabym jakoś pokazać mu że to też potrzebne i przyjemne ;-) Eh nie umiem ładnie opisywać takich rzeczy ale i tak się staram coś zdziałać.. Lanola mogłabyś zdradzić okruch jednej z kart ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
są różne
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.