ehh... przepraszam musze sie wyzalic :( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-03, 22:33   #1
EwelinaEs
Przyczajenie

ehh... przepraszam musze sie wyzalic :(

Wiem ze temat oklepany i wogole ale chcialam sie poradzic. Kiedy bylam nie dawno u kolezanek bylo ich 2 i obie maja chlopaka ogladalysmy film i bylo tam male dziecko takie slodkie a ja powiedzialam ze chcialabym zeby tak kiedys wygladalo moje a nagle jedna z kolezanek powiedziala: '' ty najpierw sobie chłopaka znajdz''. No i troche mnie to urazilo wiem ze nie miala zlych zamiarow mowiac to (od razu uprzedzam wszystkich ktorzy bd mowic ze to bylo chamskie) i zaczelam sie zastanawiac one obie sa ladne mozna powiedziec ze bardzo ladne a ja jestem taka przecietna i zaczelam sie zastanawiac czy ja wogole kogos znajde? Nie mowie ze jestem brzydka ale nie jestem tez jakas super laska po prostu wszystkie koleżanki kogoś mają a mi zaczyna dokuczać samotność. wiem ze to glupie ale boje sie ze nikogo nie znajde i zostane ostatnia bez chlopaka. Nie chce być sama chciałabym żeby ktoś o mnie dbał przytulał przyjezdzal do mnie a na razie patrzę tylko na swoje koleżanki i zazdroszczę im. One kogoś znalazły a ja jak głupia udaje że jestem taka szczesliwa :/

Edytowane przez EwelinaEs
Czas edycji: 2014-12-03 o 22:34
EwelinaEs jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-03, 22:37   #2
Adrianna_8
Zakorzenienie

Dot.: ehh... przepraszam musze sie wyzalic :(

Cytat:
Napisane przez EwelinaEs Pokaż wiadomość
Wiem ze temat oklepany i wogole ale chcialam sie poradzic. Kiedy bylam nie dawno u kolezanek bylo ich 2 i obie maja chlopaka ogladalysmy film i bylo tam male dziecko takie slodkie a ja powiedzialam ze chcialabym zeby tak kiedys wygladalo moje a nagle jedna z kolezanek powiedziala: '' ty najpierw sobie chłopaka znajdz''. No i troche mnie to urazilo wiem ze nie miala zlych zamiarow mowiac to (od razu uprzedzam wszystkich ktorzy bd mowic ze to bylo chamskie) i zaczelam sie zastanawiac one obie sa ladne mozna powiedziec ze bardzo ladne a ja jestem taka przecietna i zaczelam sie zastanawiac czy ja wogole kogos znajde? Nie mowie ze jestem brzydka ale nie jestem tez jakas super laska po prostu wszystkie koleżanki kogoś mają a mi zaczyna dokuczać samotność. wiem ze to glupie ale boje sie ze nikogo nie znajde i zostane ostatnia bez chlopaka. Nie chce być sama chciałabym żeby ktoś o mnie dbał przytulał przyjezdzal do mnie a na razie patrzę tylko na swoje koleżanki i zazdroszczę im. One kogoś znalazły a ja jak głupia udaje że jestem taka szczesliwa :/
Ile masz lat?
Cóż, niektóre dziewczyny myślą, że jak mają chłopaka to złapały Pana Boga za nogi i wygrały życie, a reszta wolnych koleżanek ma tak nieudane, nudne, gorsze od nich życie... Nie powinnaś się przejmować takim gadaniem .
Na każdego kiedyś przyjdzie czas, każdy spotka w swoim życiu kogoś wyjątkowego i zamiast skupiać się na tej kwestii, skup się na sobie .
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-03, 23:00   #3
poshh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EwelinaEs Pokaż wiadomość
One kogoś znalazły a ja jak głupia udaje że jestem taka szczesliwa :/
To skończ udawać, tyko naprawdę zacznij być szczęśliwa. Facet do tego nie jest potrzebny.
poshh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-03, 23:00   #4
201605161428
Konto usunięte

E tam. Ja sie tak martwilam, az niespodziewanie spotkalam TZ. Nie jest ani miss z figury ani super urody, ale i tak podobam sie tztowi. Nadajemy po prostu na tych samych falach i nie wyobrazam sobie, ze mialabym sie z kims innym zwiazac tylko po to aby oficjalnie kogos miec...poczekaj az trafisz na takiego wlasnie, odpowiedniego faceta, a wtedy samo sie ulozy.
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-03, 23:28   #5
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93
Konto usunięte

A jak zostaniesz ostatnia sama to co??

Powiem Ci, że ja zostałam ostatnia sama z moich przyjaciółek - one są już w kilkuletnich związkach, ja dokonałam paru wyborów, przez które poznawałam mało ludzi w liceum i na studiach.

Ale powiem Ci jedno. Teraz mam ciekawe życie, ciągle gdzieś chodzę, spotykam się z ludźmi, poznaję nowe rzeczy, uczę się kolejnego języka... Moje koleżanki mają zobowiązania, przez które nie mogą nie oglądając się na nikogo planować sobie każdej wolnej chwili. Nie mówię, że życie singla jest lepsze, ale na pewno warto tego spróbować i cieszyć się tym
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-03, 23:33   #6
Gwiazdeczka223
Zakorzenienie

Naprawdę, nie rozumiem Cię. Zamiast korzystać z tego że jesteś młoda, wolna, możesz robić co Ci się podoba to Ty się umartwiasz. Nie bój się, na faceta jeszcze przyjdzie czas. Ja od pół roku jestem sama, i jest to najlepszy czas w moim życiu, uwielbiam życie singla Mogę sobie wychodzić kiedy chcę, flirtować z kim chcę, imprezować, chodzić na randki. Nie chciałabym teraz mieć chłopaka. I Tobie też radzę zacząć doceniać to co masz
Stary 2014-12-04, 09:51   #7
Lagoon
Raczkowanie

1. Nawiązać nowe znajomości, nie tylko trzymać się ze sparowanymi koleżankami bo zawsze będziesz się czuła przy nich gorsza, jeśli nawet takie uwagi w Ciebie trafiają
2. Znaleźć sobie nowe sposoby spędzania wolnego czasu, może fitness, jakieś kursy dodatkowe albo praca dorywcza. Nie będą Cię wtedy dopadać czarne myśli o samotności.
3. Polubić siebie
Lagoon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości