|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ehh... przepraszam musze sie wyzalic :(
Wiem ze temat oklepany i wogole ale chcialam sie poradzic. Kiedy bylam nie dawno u kolezanek bylo ich 2 i obie maja chlopaka ogladalysmy film i bylo tam male dziecko takie slodkie
![]() Edytowane przez EwelinaEs Czas edycji: 2014-12-03 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ehh... przepraszam musze sie wyzalic :(
Cytat:
Cóż, niektóre dziewczyny myślą, że jak mają chłopaka to złapały Pana Boga za nogi i wygrały życie, a reszta wolnych koleżanek ma tak nieudane, nudne, gorsze od nich życie... Nie powinnaś się przejmować takim gadaniem ![]() Na każdego kiedyś przyjdzie czas, każdy spotka w swoim życiu kogoś wyjątkowego i zamiast skupiać się na tej kwestii, skup się na sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
E tam. Ja sie tak martwilam, az niespodziewanie spotkalam TZ. Nie jest ani miss z figury ani super urody, ale i tak podobam sie tztowi. Nadajemy po prostu na tych samych falach i nie wyobrazam sobie, ze mialabym sie z kims innym zwiazac tylko po to aby oficjalnie kogos miec...poczekaj az trafisz na takiego wlasnie, odpowiedniego faceta, a wtedy samo sie ulozy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
A jak zostaniesz ostatnia sama to co??
Powiem Ci, że ja zostałam ostatnia sama z moich przyjaciółek - one są już w kilkuletnich związkach, ja dokonałam paru wyborów, przez które poznawałam mało ludzi w liceum i na studiach. Ale powiem Ci jedno. Teraz mam ciekawe życie, ciągle gdzieś chodzę, spotykam się z ludźmi, poznaję nowe rzeczy, uczę się kolejnego języka... Moje koleżanki mają zobowiązania, przez które nie mogą nie oglądając się na nikogo planować sobie każdej wolnej chwili. Nie mówię, że życie singla jest lepsze, ale na pewno warto tego spróbować i cieszyć się tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę, nie rozumiem Cię. Zamiast korzystać z tego że jesteś młoda, wolna, możesz robić co Ci się podoba to Ty się umartwiasz. Nie bój się, na faceta jeszcze przyjdzie czas. Ja od pół roku jestem sama, i jest to najlepszy czas w moim życiu, uwielbiam życie singla
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
1. Nawiązać nowe znajomości, nie tylko trzymać się ze sparowanymi koleżankami bo zawsze będziesz się czuła przy nich gorsza, jeśli nawet takie uwagi w Ciebie trafiają
![]() 2. Znaleźć sobie nowe sposoby spędzania wolnego czasu, może fitness, jakieś kursy dodatkowe albo praca dorywcza. Nie będą Cię wtedy dopadać czarne myśli o samotności. 3. Polubić siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.