![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Byłem za dobry?
Witam. Chciałem przedstawić swoje relacje z kobietami i moje podejście do tematu. Otóż nigdy nie byłem jakimś typem wielkiego podrywacza, ale nie bałem się zrobić tego pierwszego kroku w stronę kobiety. Dochodziło do spotkań, byłem miły dla drugiej strony (oczywiście bez przesady), zachowywałem się kulturalnie i szanowałem drugą stronę. Przeważnie dochodziło do sytuacji, że po pewnym czasie moja nazwijmy to "wybranka" zaczynała grać. Przekładanie spotkań, kombinowanie itd. oczywiście w czasie spotkań często dochodziło do sytuacji, że to ja miałem za wszystko płacić, ale mogłem to zrozumieć, bo byłem stroną zapraszającą i tylko jedną pogoniłem, bo ciągle traktowała mnie jako sponsora.
W końcu coś we mnie pękło i przestałem być miły dla kobiet. Kilku zafundowałem konkretny ochrzan za ich zachowanie (oczywiście nie spotykałem się z kilkoma naraz, tylko dopiero po niepowodzeniu z poprzednią próbowałem u następnej i zazwyczaj były to spore odstępy czasu). Efekt? Nagle zaczęły mnie szanować, co jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe, bo zacząłem być dla nich chamski. Drogie Panie - kończąc mój temat mam do was takie pytanie... Dlaczego jak facet jest dla was miły i mu na was zależy, to najczęściej traktujecie go jak frajera/sponsora? Z kolei później płaczecie, że nie ma normalnych facetów szanujących kobiet, a swoim postępowaniem same zmieniacie nas na gorsze. Będę wdzięczny jeżeli któraś z was spróbuje mi to wyjaśnić, bo ja już zwątpiłem w płeć przeciwną. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłem za dobry?
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=kazzax;48940790]Witam. Chciałem przedstawić swoje relacje z kobietami i moje podejście do tematu. Otóż nigdy nie byłem jakimś typem wielkiego podrywacza, ale nie bałem się zrobić tego pierwszego kroku w stronę kobiety. Dochodziło do spotkań, byłem miły dla drugiej strony (oczywiście bez przesady), zachowywałem się kulturalnie i szanowałem drugą stronę. Przeważnie dochodziło do sytuacji, że po pewnym czasie moja nazwijmy to "wybranka" zaczynała grać. Przekładanie spotkań, kombinowanie itd. oczywiście w czasie spotkań często dochodziło do sytuacji, że to ja miałem za wszystko płacić, ale mogłem to zrozumieć, bo byłem stroną zapraszającą i tylko jedną pogoniłem, bo ciągle traktowała mnie jako sponsora.
W końcu coś we mnie pękło i przestałem być miły dla kobiet. Kilku zafundowałem konkretny ochrzan za ich zachowanie (oczywiście nie spotykałem się z kilkoma naraz, tylko dopiero po niepowodzeniu z poprzednią próbowałem u następnej i zazwyczaj były to spore odstępy czasu). Efekt? Nagle zaczęły mnie szanować, co jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe, bo zacząłem być dla nich chamski. Drogie Panie - kończąc mój temat mam do was takie pytanie... Dlaczego jak facet jest dla was miły i mu na was zależy, to najczęściej traktujecie go jak frajera/sponsora? Z kolei później płaczecie, że nie ma normalnych facetów szanujących kobiet, a swoim postępowaniem same zmieniacie nas na gorsze. Będę wdzięczny jeżeli któraś z was spróbuje mi to wyjaśnić, bo ja już zwątpiłem w płeć przeciwną. Pozdrawiam.[/QUO To zależy od twojej sytuacji materialnej. Ja osobiście bedąc studentka na utrzymaniu rodziców ( czasem sobie coś dorobię na wlasne wydatki + stypendium )nie wyobrażam sobie nawet płacić za faceta jeśli gdzieś wychodzimy wiedząc, że on mnie zaprasza i ma pracę. Wolałabym już chyba nigdzie nie wychodzić. Może jestem mało nowoczesna, ale też nie wyobrazam sobie sytuacji, w której facet mnie zaprasza i po zjedzeniu obiadu oczekuje, że ja zapłace. Co innego jeśli ta kwestia została wcześniej obgadana. Czyli umawiamy się, że wychodzimy na obiad ale każdy płaci za siebie i nie jest to randka tylko wspólne wyjście. Nie jest to randka w sensie, że facet zaprasza dziewczynę na kolację czy do cukierni, tylko po psory idziecie zjeść razem żeby wam bylo raźniej. Myslę, że rozumiesz sens. Co do miłych facetów. Jeśli facet się spodoba dziewczynie i jest chemia, to czy bedzie miły czy chamski i tak dziewczyna będzie miła dla niego. Z kolei jeśli ona sama nie wie do końca co czuje i jak jest to jeśli jest nie miła a facet kontratakuje no to na chwilę się zmienia żeby jeszcze ocenic czy warto czy nie warto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Więcej niż kilku, poza tym skuteczność moich spostrzeżeń wyniosła na oko 80%, czyli coś w tym jest. Do tego dochodzi wiek, w którym tak na poważnie zacząłem się spotykać z kobietami, czyli od 21 roku życia do teraz (mam 26 lat). Dlatego po prostu pytam, bo nie wiem czy jestem takim pechowcem i ciągle trafiam na ten gorszy i niepożądany typ kobiet, czy po prostu większość taka jest i należy dać sobie z nimi spokój. Specjalnie napisałem na tym forum, bo jest typowo kobiece i może jakieś Panie podzielą się ze mną swoimi spostrzeżeniami na ten temat, bo głównie na ich opinii mi zależy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Ja przesadnie miłych nie lubię, bo to ciepłe kluchy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;48941192]Ja przesadnie miłych nie lubię, bo to ciepłe kluchy.[/QUOTE]
Przesadnie miłych jeszcze rozumiem, a normalnych i szanujących drugą osobę też? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Nuda. Taki wątek pojawia się tu raz na miesiąc. A autor niech nie szuka problemu w nielogicznym zachowaniu kobiet tylko w sobie.
I nie chodzi o stanie sie dupkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Zrób jej taki opie***l ,że będzie sie teraz ona starała o ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Jak zwykle najlepiej zgonić problem na faceta :p. Myślisz, że o tym nie myślałem? Analizowałem swoje zachowania i nie znalazłem niczego, co mogłoby odstraszać kobiety. Żadnej się nie narzucałem, byłem kulturalny (do czasu aż chciały mnie wykorzystywać, o czym wspominałem w pierwszym poście), nie byłem na każde zawołanie i nic. Mam swoje zainteresowania, własne życie, więc nie jestem typem przydupasa szukającego pocieszenia u płci przeciwnej. Po prostu zastanawia mnie, dlaczego za każdym razem kończy się to tak samo i dlatego napisałem ten temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Moze po prostu jesteś nudny. I widocznie masz cos z przydupasa, skoro jedna zrobila z ciebie sponsora. I na co liczysz? Ze wszystkie zahete tu powiedza: Tak. Jestesmy z nieszanujacymi nas dupkami. Pytaj o co chcesz. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-11-15 o 15:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Może i tak. Ciężko mi ocenić samego siebie. Przynajmniej mam czyste sumienie, że nie udaje kogoś innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Wychodzi tez na to, ze skoro widzisz non stop taka zaleznosc, to wiekszosc zajetych mężczyzn to nie szanujacy kobiet dranie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Marudzisz. Może dlatego wszystkie Cię zlewają.
![]() A może jesteś brzydki. Edytowane przez 397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f Czas edycji: 2014-11-15 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Zazwyczaj nie jestem marudą, po prostu teraz naszło mnie na takie rozważania.
Co do urody - cóż, nie jestem narcyzem żeby oceniać siebie samego, zresztą nie znam się na urodzie facetów i nigdy mnie to nie interesowało, a zdjęcia też nie mam zamiaru wstawiać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Drogi Autorze, świat dzieli się na ludzi mniej i bardziej fajnych. Tak, są kobiety, które potrafią wykorzystać sytuację, uważają, że powinno się za nimi biegać, płacić za nie i najlepiej robić za wycieraczkę BO ONE SĄ KOBIETAMI. Sama nie rozumiem takiego podejścia. W momencie, gdy się buntowałeś, to nagle zapalała im się lampka ostrzegawcza. To raczej nie chodzi o bycie miłym czy chamskim, tylko o to, że kobieta widzi na ile może sobie pozwolić, więc to wykorzystuje.
Ale pocieszę Cię, że tak samo jest z facetami, są ci fajni i kretyni. Myślę, że po prostu miałeś pecha albo zbyt dużo od siebie dawałeś na początku relacji.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, mnie zawsze przyciągali źli chłopcy, za każdym razem przez to cierpię, ale kocham to jak ktoś nie traktuje mnie jak księżniczkę tylko karze też coś dać od siebie.
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Tu nie chodzi o to, że jak jest "zły chłopiec" to na pewno jest bezczelny i nie szanuje kobiety. Lubię facetów, którzy mają swój silny charakter, nie ulegają kobiecym humorkom i fochom, jak coś im się nie podoba to to mówią, a nie udają, że wszystko jest ok byleby tylko panienki nie urazić. Wolę faceta, który traktuje mnie jak partnerkę, a nie księżniczkę. Ale to nie znaczy, że tacy mężczyźni to same chamy i buraki. Trzeba szanować partnerkę, ale też i siebie.
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;48942275]Marudzisz. Może dlatego wszystkie Cię zlewają.
![]() A może jesteś brzydki.[/QUOTE] Pink mistrzynią riposty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Hm, miałem podobny wątek. Tylko Twój jest do bólu schematyczny i jakoś nie wierzę żebyś się z kimś spotykał. Raczej Ci odmawiały, naczytałeś się w internecie o "złych kobietach" i stąd wątek.
![]() Miałem podobne myślenie, dziewczyny na wiazażu mnie trochę z niego wyleczyły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Nawet jeśli nie jesteś trollem - nie ma czegoś takiego, jak za dobry facet. Może być po prostu nieodpowiedni. Jeśli ktoś nie jest TĄ osobą, to powód do nieporozumień/kwasów zawsze się znajdzie, nawet i taki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
polaczek cebulaczek
|
Po prostu trafiles na nieodpowiednie kobiety
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Facet, który szuka dziewczyny w towarzystwie hmm powiedzmy rozrywkowym, gdzie dziewczyny piją równo z chłopakami, raczej nie znajdzie tam dziewicy orleańskiej ze wstrętem do alkoholu. Rozumiesz? Zmień kryteria, bo 80% dziewczyn w klubie lubi tańczyć, pozostałe 20% jest tam, bo pilnuje swojego faceta, aby nie nabroił ![]() PS. Ja takze nie lubię ciepłych kluch, co nie znaczy, że toleruję chamskie odzywki.
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Czekaj, czekaj.... piszesz, że po reprymendzie zaczynały cię szanować, ale potem były kolejne i kolejne i jeszcze kolejne. To chyba nie świadczy o skuteczności tej metody. Chyba że zaraz się dowiemy, że zamieniłeś się w zimnego macho, który rzuca kobietę po miesiącu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.