| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-10-29, 15:12 | #1 | 
| Rozeznanie | co sądzicie o tej maseczce?

Jakiś czas temu dostałam od znajomego 2 opakowania po 500 g maseczki błotnej do włosów. Próbowałam ją znaleźć gdzieś w internecie, ale nigdzie jej nie ma. Nazywa się Joon Hair Mud Mask. Trochę boję się jej użyć, więc stwierdziłam że się was poradzę.  W składzie ma: dead sea mud, glycerin, chamomile extract (anthemis nobilis), polyacrylamide & C13-14, lavender oil (lavandula angustifolia), vitamin E, methylparaben, and propylparaben Tak do końca to na skłądach się nie znam, ale nie wygląda chyba groźnie?  Co sądzicie, ryzykować? 
				__________________ "Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem." /Albert Camus/ | 
|     |   | 
|  2005-10-29, 18:44 | #2 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: co sądzicie o tej maseczce?

No a może któraś z was stosowała jakąś maseczkę błotną na włosy? Tak dla porównania? Bo nawet nie wiem ile ją trzymać na włoskach, i co taka maseczka daje   . Nie chcę czasem przekombinować   
				__________________ "Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem." /Albert Camus/ | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.