Jak się "odwdzięczyć" :> - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-01, 20:58   #1
itsnotwonderland
Przyczajenie

Cool

Jak się "odwdzięczyć" :>

Witam wizażanki!
Może przejdę od razu do rzeczy Jestem w związku od ponad dwóch miesięcy, jest to mój pierwszy związek z facetem(a dokładniej pierwsza relacja z płcią przeciwną, którą z całą pewnością i pełną dumą mogę uznać za związek, do tej pory nikt mi nie pasował i wszystko leciało po tygodniu, dwóch, no nudzili mi się po prostu, jestem okropna, byłam niedojrzała -wiem ) i jest cudownie, naprawdę. Dogadujemy się 100%, czujemy się świetnie w swoim towarzystwie, pociąga mnie zarówno pod względem fizycznym jak i umysłowym i mimo, że to dopiero początek to jest tak... swojo. Czuję się przy nim tak... na swoim miejscu, możemy po prostu siedzieć i milczeć i jest dobrze(nie to, że często nam sie to zdarza), generalnie cud miód i orzeszki. Jeśli chodzi o sprawy bardziej intymne to nie czuję się przy nim skrępowana, nie popędza mnie(jestem dziewicą), robi ze mną tylko to na co mu pozwolę(a jakoś chcę mu pozwalać na coraz więcej, póki co jesteśmy na etapie rączki w spodniach-jego w moich of course), jak się gdzieś zapędzi za daleko, to wystarczy, że mu delikatnie dam znać i już jest okej no i tu pojawia mi się problem: jak mogę mu się odwdzięczyć za te przyjemności? I nie chodzi mi tu o to, że tak wypada, nie. Nie chcę być jedyną osobą która rozładowuje napięcie seksualne w tym związku, chcę żeby było mu dobrze, bo póki co odwdzięczam się tylko gryzieniem po szyi (które uwielbia) i takimi tam niewinnymi dziewiczymi zagrywkami. Trochę chyba muszę się przemóc, bo jak mi już gdzieś rączka wędruje to się karcę w myślach, że coś zrobię źle i tyle narobię Dodam tylko, że TŻ doświadczony w tych sprawach, więc ja jestem na ten moment zadowolona 100%, teraz pora na jego przyjemność Mogę liczyć na pomoc bardziej doświadczonych koleżanek?
itsnotwonderland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-01, 23:16   #2
Anonimka1988
Wtajemniczenie

Dot.: Jak się "odwdzięczyć" :>

Może go po prostu spytaj co lubi
Anonimka1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 01:58   #3
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anonimka1988 Pokaż wiadomość
Może go po prostu spytaj co lubi
Dokładnie.
Albo sięgnij ręką do jego spodni
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 08:09   #4
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez itsnotwonderland Pokaż wiadomość
Witam wizażanki!
Może przejdę od razu do rzeczy Jestem w związku od ponad dwóch miesięcy, jest to mój pierwszy związek z facetem(a dokładniej pierwsza relacja z płcią przeciwną, którą z całą pewnością i pełną dumą mogę uznać za związek, do tej pory nikt mi nie pasował i wszystko leciało po tygodniu, dwóch, no nudzili mi się po prostu, jestem okropna, byłam niedojrzała -wiem ) i jest cudownie, naprawdę. Dogadujemy się 100%, czujemy się świetnie w swoim towarzystwie, pociąga mnie zarówno pod względem fizycznym jak i umysłowym i mimo, że to dopiero początek to jest tak... swojo. Czuję się przy nim tak... na swoim miejscu, możemy po prostu siedzieć i milczeć i jest dobrze(nie to, że często nam sie to zdarza), generalnie cud miód i orzeszki. Jeśli chodzi o sprawy bardziej intymne to nie czuję się przy nim skrępowana, nie popędza mnie(jestem dziewicą), robi ze mną tylko to na co mu pozwolę(a jakoś chcę mu pozwalać na coraz więcej, póki co jesteśmy na etapie rączki w spodniach-jego w moich of course), jak się gdzieś zapędzi za daleko, to wystarczy, że mu delikatnie dam znać i już jest okej no i tu pojawia mi się problem: jak mogę mu się odwdzięczyć za te przyjemności? I nie chodzi mi tu o to, że tak wypada, nie. Nie chcę być jedyną osobą która rozładowuje napięcie seksualne w tym związku, chcę żeby było mu dobrze, bo póki co odwdzięczam się tylko gryzieniem po szyi (które uwielbia) i takimi tam niewinnymi dziewiczymi zagrywkami. Trochę chyba muszę się przemóc, bo jak mi już gdzieś rączka wędruje to się karcę w myślach, że coś zrobię źle i tyle narobię Dodam tylko, że TŻ doświadczony w tych sprawach, więc ja jestem na ten moment zadowolona 100%, teraz pora na jego przyjemność Mogę liczyć na pomoc bardziej doświadczonych koleżanek?
Włóż mu wreszcie ty rączkę w spodnie. Będzie zachwycony. Bo czemu "of course" tylko on tobie?
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-03, 14:36   #5
bossi_Piotrr
Przyczajenie

Możesz dotykać go przez spodnie.
Możesz na nim osiąść i się ocierać swoimi pośladkami.
Możesz pozwolić mu pieścić swoje piersi, dotykać je, powoli odsłaniać.
bossi_Piotrr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-05, 19:56   #6
normalnyFacet
Zakorzenienie

Podziwiam jego cierpliwość i Twoją aptekarskie dawkowanie czegoś co i tak nastąpi
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości