|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 29
|
![]() zaproszenie kole¿anki na studniówkê
Witam drogie Panie I Panów (je¶li tutaj s±)
Mój problem wygl±da nastêpuj±co. W styczniu mam studniówkê i niestety nie mam Dziewczyny. W zesz³e wakacje (2013) Na grillu pozna³em kole¿ankê brata. Dopiero po imprezie u¶wiadomi³em sobie, ¿e mi siê spodoba³a. Niestety nie mia³em z ni± pó¼niej ¿adnego kontaktu, Dlatego zaczep³em j± na Fb. Pó¼niej brat mia³ 18-Stke. Wtedy stara³em siê apêdzaæ Z ni± jak najwiêcej czasu. Du¿o tañczyli¶my i Trochê pili¶my. Wydaje mi siê, ¿e czu³a siê dobrze w moim towarzystwie. Teraz chcia³bym j± Zaprosiæ na studniówkê. Jednak nie wiem Czy nie znamy siê znamy siê zbyt krótko? Dodam, ¿e od imprezy mamy regularny kontakt na fb, jednak z ka¿dym razem to ja pierwszy Do niej napiszê. Czasem jak Siê spotkamy na mie¶cie te¿ kilka s³ów zamienimy. Proszê Was o opiniê i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 904
|
Dot.: zaproszenie kole¿anki na studniówkê
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 030
|
Zapro¶
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 323
|
Powiedz jej jak jest. Powiedz, ¿e nie masz dziewczyny, a Wy znacie siê trochê krótko. Spytaj czy mimo to chcia³aby z Tob± pój¶æ, bo bardzo ucieszy³oby Ciê jej towarzystwo.
![]() |
#5 |
BAN sta³y
|
A kiedu Tak naklepiej j± zaprosiæ? Bo teraz to jeszcze chyba za wcze¶nie xd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym ch³opie Ty siê tak nie martw zawczasu, bo do studniówki to ju¿ mo¿ecie zostaæ par± ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
BAN sta³y
|
By³o by super gdyby¶my byli par±, Ale przez ponad pó³ roku Nic nie uda³o mi siê zdzia³aæ :/ Jak próbowa³em j± gdzie¶ j± zaprosiæ, To albo nie mia³a czasu, albo wyje¿d¿a³a :/ Nie Wiem co innego mogê jeszcze zrobiæ?
Edytowane przez paszalwon Czas edycji: 2014-09-14 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 634
|
Mo¿e najpierw spróbuj zaprosiæ j± na zwyk³± kawê czy spacer? Je¶li powie, ¿e nie ma czasu, to zapytaj kiedy jej bêdzie pasowa³o. My¶lê, ¿e je¶li kolejny raz Ci odmówi zwyk³ego spotkania, to bêdzie znak, ¿e jednak jej siê narzucasz i nie odwzajemnia Twojej sympatii (skoro nigdy sama nie napisa³a pierwszy raz).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Marsza³kini II RP
Wiadomo¶ci: 5 547
|
Mo¿e najpierw zapro¶ j± na spacer b±d¼ kawê, a jak siê zgodzi i bêdzie siê Wam fajnie rozmawia³o to wtedy powiedz, ¿e chcia³by¶, aby Ci towarzyszy³a na studniówce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
No jak to ju¿ trwa od pó³ roku to trochê ciê¿ko idzie.
Najpierw próbuj j± namówiæ na jakie¶ spotkanie, jak to Ci siê uda to potem j± zapro¶. Jak oczywi¶cie widzisz, ¿e dziewczyna nie chce siê Ciebie pozbyæ i te wymówki s± prawdziwe. Jak x raz z rzêdu odmówi to mo¿e odpu¶æ. To siê da wyczuæ, kiedy przestaæ siê narzucaæ.
![]() |
#11 |
BAN sta³y
|
No, spróbujê j± Jeszcze gdzie¶ zaprosiæ, Ale od pa¼dziernika wyje¿d¿a na studia, wiêc sprawa trochê siê skomplikuje :/ Chocia¿ tam gdzie wyje¿d¿a jest dobry dojazd. Studniówka to bêdzie chyba ju¿ ostatnie podej¶cie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#12 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 40
|
3mam kciuki z Was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 220
|
nic nie tracisz
![]()
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 304
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN sta³y
|
Widzisz Mariola1991 m³odsi maj± inne problemy, starsi inne
![]() Milionmalychkawalkow za z³o¶liwo¶ci Tobie podziêkujê. Jestem na telefonie i gdybym nie poprawia³, ka¿de s³owo by³oby z wielkiej litery. Dziêkujê wszystkim za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN sta³y
|
Witam po d³u¿szej nieobecno¶ci.
Sprawy siê trochê skomplikowa³y, gdy¿ tamta dziewczyna da³a mi do zrozumienia, ¿e nie jest mn± zainteresowana. Teraz nasuwa mi siê pytanie z innej beczki. Czy jest nadal sens zapraszaæ j± na studniówkê jedynie jako partnerkê nie licz±c Na nic wiêcej? Dodam, ¿e na chwile obecn± Nie mam kogo zaprosiæ poza kuzynk±, jednak Mia³a to byæ jedynie "opcja dodatkowa". Bardzo proszê o sensowne wypowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko zaznacz, ¿e to tylko tak po kole¿eñsku, ¿eby siê fajnie razem pobawiæ i tyle. Najwy¿ej siê nie zgodzi, nic nie tracisz.
![]() |
![]() |
#18 |
BAN sta³y
|
Jak powinienem zaprosiæ dziewczynê na studniówkê? Aktualnie wyjecha³a na studia i nie mam mo¿liwo¶ci teraz siê z ni± spotkaæ. Mam kontakt jedynie przez fb i nie wiem jak to rozegraæ. Czy zaprosiæ j± przez fb i pó¼niej daæ zaproszenie czy mo¿e powiedzieæ o co chodzi i umuwic siê z ni± na spotkanie i osobi¶cie zaprosiæ? Jestem niestety trochê nie¶mia³y i nie chcia³ bym tym wszystkiego spieprzyæ
![]() Dziêkujê za odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 508
|
lepiej osobi¶cie, ale je¶li nie ma mo¿liwo¶ci to mnie nie przeszkadza³oby zaproszenie przez fb
Edytowane przez charsi Czas edycji: 2014-12-09 o 18:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Zapro¶ j± osobi¶cie
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
BAN sta³y
|
Jak na razie nie mam mozliwoci osobi¶cie, a czas leci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.