zaproszenie kole¿anki na studniówkê - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-09-14, 16:25   #1
paszalwon
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 29
Question

zaproszenie kole¿anki na studniówkê

Witam drogie Panie I Panów (je¶li tutaj s±)
Mój problem wygl±da nastêpuj±co. W styczniu mam studniówkê i niestety nie mam Dziewczyny. W zesz³e wakacje (2013) Na grillu pozna³em kole¿ankê brata. Dopiero po imprezie u¶wiadomi³em sobie, ¿e mi siê spodoba³a. Niestety nie mia³em z ni± pó¼niej ¿adnego kontaktu, Dlatego zaczep³em j± na Fb. Pó¼niej brat mia³ 18-Stke. Wtedy stara³em siê apêdzaæ Z ni± jak najwiêcej czasu. Du¿o tañczyli¶my i Trochê pili¶my. Wydaje mi siê, ¿e czu³a siê dobrze w moim towarzystwie. Teraz chcia³bym j± Zaprosiæ na studniówkê. Jednak nie wiem Czy nie znamy siê znamy siê zbyt krótko?

Dodam, ¿e od imprezy mamy regularny kontakt na fb, jednak z ka¿dym razem to ja pierwszy Do niej napiszê. Czasem jak Siê spotkamy na mie¶cie te¿ kilka s³ów zamienimy. Proszê Was o opiniê i pozdrawiam
paszalwon jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-14, 16:30   #2
201607111028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 6 904
Dot.: zaproszenie kole¿anki na studniówkê

Cytat:
Napisane przez paszalwon Poka¿ wiadomo¶æ
Mój problem wygl±da nastêpuj±co. W styczniu mam studniówkê i niestety nie mam Dziewczyny. W zesz³e wakacje (2013) Na grillu pozna³em kole¿ankê brata. Dopiero po imprezie u¶wiadomi³em sobie, ¿e mi siê spodoba³a. Niestety nie mia³em z ni± pó¼niej ¿adnego kontaktu, Dlatego zaczep³em j± na Fb. Pó¼niej brat mia³ 18-Stke. Wtedy stara³em siê apêdzaæ Z ni± jak najwiêcej czasu. Du¿o tañczyli¶my i Trochê pili¶my. Wydaje mi siê, ¿e czu³a siê dobrze w moim towarzystwie. Teraz chcia³bym j± Zaprosiæ na studniówkê. Jednak nie wiem Czy nie znamy siê znamy siê zbyt krótko?

Dodam, ¿e od imprezy mamy regularny kontakt na fb, jednak z ka¿dym razem to ja pierwszy Do niej napiszê. Czasem jak Siê spotkamy na mie¶cie te¿ kilka s³ów zamienimy. Proszê Was o opiniê i pozdrawiam
Zapro¶
201607111028 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-14, 16:45   #3
girl99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 030

Zapro¶ Jak siê uda- ekstra. W innym wypadku bêdziesz wiedzia³, ¿e chocia¿ próbowa³e¶

Vamos España
girl99 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-14, 16:47   #4
lemonhaze
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 323

Powiedz jej jak jest. Powiedz, ¿e nie masz dziewczyny, a Wy znacie siê trochê krótko. Spytaj czy mimo to chcia³aby z Tob± pój¶æ, bo bardzo ucieszy³oby Ciê jej towarzystwo.

Rozpal w sobie ogieñ i poczuj jego ¿ar, niechaj o¶wietla drogê, kiedy czujesz, ¿e jeste¶ sam.
Odnajd¼ piêkno w miejscu, gdzie ¿yæ Ci przysz³o, niejeden kwitnie kwiat choæ wokó³ p³ynie rynsztok...

lemonhaze jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-14, 17:08   #5
paszalwon
BAN sta³y

A kiedu Tak naklepiej j± zaprosiæ? Bo teraz to jeszcze chyba za wcze¶nie xd
Stary 2014-09-14, 17:12   #6
lemonhaze
Raczkowanie

Cytat:
A kiedu Tak naklepiej j± zaprosiæ? Bo teraz to jeszcze chyba za wcze¶nie xd
Za jaki¶ miesi±c, dwa, je¶li studniówka bêdzie na prze³omie stycznia/lutego.
Poza tym ch³opie Ty siê tak nie martw zawczasu, bo do studniówki to ju¿ mo¿ecie zostaæ par±

Rozpal w sobie ogieñ i poczuj jego ¿ar, niechaj o¶wietla drogê, kiedy czujesz, ¿e jeste¶ sam.
Odnajd¼ piêkno w miejscu, gdzie ¿yæ Ci przysz³o, niejeden kwitnie kwiat choæ wokó³ p³ynie rynsztok...

Stary 2014-09-14, 18:21   #7
paszalwon
BAN sta³y

By³o by super gdyby¶my byli par±, Ale przez ponad pó³ roku Nic nie uda³o mi siê zdzia³aæ :/ Jak próbowa³em j± gdzie¶ j± zaprosiæ, To albo nie mia³a czasu, albo wyje¿d¿a³a :/ Nie Wiem co innego mogê jeszcze zrobiæ?

Edytowane przez paszalwon
Czas edycji: 2014-09-14 o 19:23
Stary 2014-09-14, 20:51   #8
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 634

Mo¿e najpierw spróbuj zaprosiæ j± na zwyk³± kawê czy spacer? Je¶li powie, ¿e nie ma czasu, to zapytaj kiedy jej bêdzie pasowa³o. My¶lê, ¿e je¶li kolejny raz Ci odmówi zwyk³ego spotkania, to bêdzie znak, ¿e jednak jej siê narzucasz i nie odwzajemnia Twojej sympatii (skoro nigdy sama nie napisa³a pierwszy raz).
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-14, 21:22   #9
Niebieskooka arystokratka
Marsza³kini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

Wiadomo¶ci: 5 547

Mo¿e najpierw zapro¶ j± na spacer b±d¼ kawê, a jak siê zgodzi i bêdzie siê Wam fajnie rozmawia³o to wtedy powiedz, ¿e chcia³by¶, aby Ci towarzyszy³a na studniówce.
Niebieskooka arystokratka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-14, 22:04   #10
lemonhaze
Raczkowanie

No jak to ju¿ trwa od pó³ roku to trochê ciê¿ko idzie.
Najpierw próbuj j± namówiæ na jakie¶ spotkanie, jak to Ci siê uda to potem j± zapro¶.
Jak oczywi¶cie widzisz, ¿e dziewczyna nie chce siê Ciebie pozbyæ i te wymówki s± prawdziwe. Jak x raz z rzêdu odmówi to mo¿e odpu¶æ. To siê da wyczuæ, kiedy przestaæ siê narzucaæ.

Stary 2014-09-15, 07:39   #11
paszalwon
BAN sta³y

No, spróbujê j± Jeszcze gdzie¶ zaprosiæ, Ale od pa¼dziernika wyje¿d¿a na studia, wiêc sprawa trochê siê skomplikuje :/ Chocia¿ tam gdzie wyje¿d¿a jest dobry dojazd. Studniówka to bêdzie chyba ju¿ ostatnie podej¶cie.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 07:45   #12
Mariola1991
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 40

3mam kciuki z Was Mam nadziejê ¿e Ci siê uda eehh dzieci dzieci
Mariola1991 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-15, 10:58   #13
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 220

nic nie tracisz Popro¶ o spotkanie, zobacz, czy da siê jako¶ gadaæ i zapraszaj!
Stary 2014-09-15, 12:36   #14
milionmalychkawalkow
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 304

Cytat:

Je¶li czeka ciê☠na wiosnê matura, to lepiej ogarnij pisowniê ma³± i wielk± liter±.

IG
👊 🔥♀ 💥 ✊
intersekcjonalizm | siostrzañstwo | moc kobiet
g i r l o n f i r e
milionmalychkawalkow jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-15, 12:49   #15
paszalwon
BAN sta³y

Widzisz Mariola1991 m³odsi maj± inne problemy, starsi inne
Milionmalychkawalkow za z³o¶liwo¶ci Tobie podziêkujê. Jestem na telefonie i gdybym nie poprawia³, ka¿de s³owo by³oby z wielkiej litery.
Dziêkujê wszystkim za pomoc
Stary 2014-10-03, 17:53   #16
paszalwon
BAN sta³y

Witam po d³u¿szej nieobecno¶ci.
Sprawy siê trochê skomplikowa³y, gdy¿ tamta dziewczyna da³a mi do zrozumienia, ¿e nie jest mn± zainteresowana. Teraz nasuwa mi siê pytanie z innej beczki. Czy jest nadal sens zapraszaæ j± na studniówkê jedynie jako partnerkê nie licz±c Na nic wiêcej? Dodam, ¿e na chwile obecn± Nie mam kogo zaprosiæ poza kuzynk±, jednak Mia³a to byæ jedynie "opcja dodatkowa". Bardzo proszê o sensowne wypowiedzi
Stary 2014-10-03, 18:02   #17
lemonhaze
Raczkowanie

Cytat:
Witam po d³u¿szej nieobecno¶ci.
Sprawy siê trochê skomplikowa³y, gdy¿ tamta dziewczyna da³a mi do zrozumienia, ¿e nie jest mn± zainteresowana. Teraz nasuwa mi siê pytanie z innej beczki. Czy jest nadal sens zapraszaæ j± na studniówkê jedynie jako partnerkê nie licz±c Na nic wiêcej? Dodam, ¿e na chwile obecn± Nie mam kogo zaprosiæ poza kuzynk±, jednak Mia³a to byæ jedynie "opcja dodatkowa". Bardzo proszê o sensowne wypowiedzi
Ja my¶lê, ¿e jest sens, jak to w porz±dku dziewczyna.
Tylko zaznacz, ¿e to tylko tak po kole¿eñsku, ¿eby siê fajnie razem pobawiæ i tyle. Najwy¿ej siê nie zgodzi, nic nie tracisz.

Stary 2014-12-09, 17:01   #18
paszalwon
BAN sta³y

Jak powinienem zaprosiæ dziewczynê na studniówkê? Aktualnie wyjecha³a na studia i nie mam mo¿liwo¶ci teraz siê z ni± spotkaæ. Mam kontakt jedynie przez fb i nie wiem jak to rozegraæ. Czy zaprosiæ j± przez fb i pó¼niej daæ zaproszenie czy mo¿e powiedzieæ o co chodzi i umuwic siê z ni± na spotkanie i osobi¶cie zaprosiæ? Jestem niestety trochê nie¶mia³y i nie chcia³ bym tym wszystkiego spieprzyæ
Dziêkujê za odpowiedzi
Stary 2014-12-09, 18:04   #19
charsi
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 508

lepiej osobi¶cie, ale je¶li nie ma mo¿liwo¶ci to mnie nie przeszkadza³oby zaproszenie przez fb

Edytowane przez charsi
Czas edycji: 2014-12-09 o 18:06
charsi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-09, 22:59   #20
namisek1990
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 690
GG do namisek1990

Zapro¶ j± osobi¶cie
Stary 2014-12-10, 19:09   #21
paszalwon
BAN sta³y

Jak na razie nie mam mozliwoci osobi¶cie, a czas leci
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-12-10 20:09:46

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.