zdradzona-nie radze sobie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-02, 15:39   #1
sandra2222
Przyczajenie

zdradzona-nie radze sobie

Witajcie, bardzo prosze o pomoc i spostrzezenia , bardzo prosze wszystko przeczytac ....

Mam chlopaka, jesteśmy razem od półtora roku, mamy dwumiesięczną córeczke. Ja mam 22 lata, on 28,mieszkamy osobno. Wydawalo mi sie ze zawsze nam sie ukladalo, klótnie były ale o drobnostki nic nie znaczące. Byl idealnym chłopakiem, zawsze mówil to czego bym oczekiwała, nigdy nie sprawił mi przykrości żadnym słowem. Ostatnio, dwa dni temu, gdy u mnie byl i zostawil swój komputer, chciałam się zalogować na swoje konto na facebooku, wyskoczylo automatyczne logowanie z jakiegos konta. Weszlam i moim oczom ukazał się widok niezwykły.

Było to jego fikcyjne konto, ze zdjeciem obcego mezczyzny. Weszłam w folder wiadomości, a tam sie okazało ze wysyłał zdjęcia swojego penisa nieznajomym kobietom... Tych wiadomosci była niezliczona ilość, niektóre zaskoczone, z niektorymi sie dobrze znał bo widac bylo po rozmowie. Poprostu wysylal zdjecia swojego penisa, byly tez moje zdjecie jak go np trzymam, na pytanie czyja to reka odpowiadal ze jego byłej. W wiadomosciach pisał czy te kobiety mają ochote na pokaz skype, wysylal swoj login... ale o tym później. Pisał do 14 letnich dziewczynek np takie sformułowania" masz sliczna buźke chetnie bym ją zalal cieplutką spermą", do kobiet w srednim wieku tez, do 40-50 latek. Z jedną rozmawiał, że przyjedzie, pytał się o droge jak dojechać, do drugiej pytał o nowy numer telefonu...jeszcze z inną widziałam rozmowe gdy ona odpisała : skad sie znamy, ze skypa? to przy mnie sie dzisiaj zabawiałes ? nie bede przetaczac wiecej przykladów bo bym nie zliczyla, w wiekszosci to wiadomosci ze swoim penisem i pytania: i jak podoba Ci sie, chcialabys go poczuc? Po awanturze wyszły na jaw kolejne konta, wiadomosci, na skypie miał na oko 150-200 kontaktów do samych kobiet, robil im pokazy, podpisywane były: chetna, ania 40 i miejscowosci, wiek itp... Kolejna sprawa to taka strona jak zbiornik, miał tam konto dlugo przedczym sie poznalismy, mial wstawione swoje zdjecia, umawial się z tymi co blisko mieszkaja, pisał z roznymi kobietami, wymienial na skype. Nastepny portal szukamseksu, są tam ogloszenia ludzi poszukujących seksu ze swojej okolicy, miał subskrypcje na mazowieckie... byl zapisany w roznych grupach, np "partnerzy do seksu z dużą roznicą wieku", "seks z dwoma kobietami".. to wszystko dzialo się teraz, kilka dni temu, zarówno jak i miesiac, pol roku, rok temu... caly czas odkad sie znamy nie przestal pisac, patrzylam na daty i wtedy gdy pisal mi ze jedzie cos załatwić, pisal, robil pokazy jak sie masturbuje tym kobietom.

Podczas gdy urodzilam córeczke, 6 pazdziernika tego roku, jeszcze tego samego dnia widzialam wiadomosci rozne z pytaniami o wymiane skype, rozne inne kompromitujące wiadomosci.... Chcial jechac do tych kobiet do domu, jak ktoras powiedziala ze jest mąż to proponowal spotkanie w hotelu albo w samochodzie.
Zawsze wydawalo mi się ze nam uklada, wiele razy gdy pytalam czy mnie zdradza, odpowiadal ze nigdy nie moglby tego zrobic, ze mnie kocha. To tak bardzo boli..

Jego tlumaczenia to że to żarty, ciekawosc.. Na temat tego serwisu szukamseksu jego tlumaczenie - zalozylem tam konto zeby zobaczyc czy ciebie tam znajde .
Nie miesci mi sie to wszystko w glowie, nie wiem jak mam sobie z tym poradzic, caly czas mi przysiega ze mnie nie zdradzil, ze nigdy nie jezdzil nigdzie, przysiega na swoje zycie itp. Czuje ze on sie w tym wszystkim pogubil, z klamstwa przeradza sie w klamstwo, juz nie wie nawet jak ma sie tlumaczyc... nie przyzna sie za nic, caly czas idzie w zaparte ze on sie nigdy z zadną nie spotkal.

Wiedzialam ze ma duze potrzeby, kochalismy sie 2-3 razy dziennie , myslalam ze mamy udane zycie seksualne, przed porodem miesiac nic nie robilismy, w okresie pologu tez, ale zaspokajalam go oralnie, uwielbialam mu dawac przyjemnosc. Zawsze myslalam ze mamy udane zycie seksualne, on tez sprawial takie wrazenie ze jest zadowolony.

Jest mi bardzo trudno, życie zawalilo mi sie do góry nogami. Byl to czlowiek za ktorego skoczylabym w ogien, jedyny na swiecie ktoremu ufalam bezgranicznie. Nie wiem co mam robic, nie wierze mu za nic, nie mam jak mu udowodnic ze mnie wielokrotnie zdradzal, tlumaczy sie caly czas ze to byly zarty. On zartami nazywa codzienną masturbacje i cyberseks przez 5 lat (bo od wtedy ma konto). Nie wiem juz jakich argumentow uzywac, ten czlowiek wykancza mnie psychicznie, juz tego nie wytrzymuje, bardzo szkoda mi dziecka ktore mamy.

Blagam poradzcie mi co mam zrobic z takim czlowiekiem, to dla mnie zbyt wiele ze on tak bardzo pożądal innych kobiet, czuje sie okropnie nie da sie tego opisac... jest mi strasznie wstyd opowiadac o tym przyjaciółkom, musze sie wygadać.....
sandra2222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 15:44   #2
ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca
Konto usunięte

Dot.: zdradzona-nie radze sobie

Treść usunięta

Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca
Czas edycji: 2014-12-02 o 15:48
ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 15:52   #3
sandra2222
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d 386552d742cc4ca Pokaż wiadomość
Treść usunięta

niestety, po tym wszystkim w trakcie awantury usunal wszystkie konta, ja w wielkiej panice i w poplątaniu żalu i zlosci zrobilam awanture odrazu, zamiast porobic screeny , nie dac sie poniesc emocji, ale to bylo silniejsze ode mnie
Stary 2014-12-02, 15:56   #4
ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca
Czas edycji: 2014-12-02 o 16:00
ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 16:00   #5
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandra2222 Pokaż wiadomość
niestety, po tym wszystkim w trakcie awantury usunal wszystkie konta, ja w wielkiej panice i w poplątaniu żalu i zlosci zrobilam awanture odrazu, zamiast porobic screeny , nie dac sie poniesc emocji, ale to bylo silniejsze ode mnie
Konto na facebooku nie jest kasowane. Jest zawieszane i usuwane dopiero po jakimś dłuższym czasie, w którym się na nie nie logujesz. Zalogowanie się = automatyczne przywrócenie konta.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 16:00   #6
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Pisał do 14 letnich dziewczynek np takie sformułowania" masz sliczna buźke chetnie bym ją zalal cieplutką spermą
Ja bym go za to na miejscu utlukla. Zabieraj dziecko i tak jak pisze Falabella zglos to na policje.
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 16:11   #7
sandra2222
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d 386552d742cc4ca Pokaż wiadomość
Treść usunięta
zakonczylam, ale to wszystko odkrylam dwa dni temu, w niedziele wieczorem. przelewam mu flustracje, jak mu pisze to sie czuje z tym lepiej, musze mu wszystko wygarnąć, nie mam juz sily..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-02, 16:12   #8
barbarossan
Rozeznanie

PEDOFIL je.ny zbok! W pierwszej kolejności powinnaś się tym zająć że napastował przez fb jakieś dziewczynki, nie boisz się o swoje dziecko?! Chyba że jesteś wyznawczynią " misiu się zmieni" ...
ps. ty o tym zbiorniku wiedziałaś przed związkiem czy teraz? bo jak jeszcze przed decyzją o byciu z sobą to
im więcej czytaj na wizażu tym bardziej mam niechęć do facetów.

zamykam kolekcję półmaratonów czas na ...

Edytowane przez barbarossan
Czas edycji: 2014-12-02 o 16:13
barbarossan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 16:14   #9
sandra2222
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez barbarossan Pokaż wiadomość
PEDOFIL je.ny zbok! W pierwszej kolejności powinnaś się tym zająć że napastował przez fb jakieś dziewczynki, nie boisz się o swoje dziecko?! Chyba że jesteś wyznawczynią " misiu się zmieni" ...
ps. ty o tym zbiorniku wiedziałaś przed związkiem czy teraz? bo jak jeszcze przed decyzją o byciu z sobą to

teraz sie wszystkiego dowiedzialam, wczesniej zgrywal idealnego. gdybym wiedziala o tym zbiorniku wczesniej zapewne nie spotykalabym sie z nim bo byloby to dla mnie odrazajace. a co mowic teraz...

macie racje, musze to zglosic na policje
Stary 2014-12-02, 16:40   #10
kalincia
BAN stały

Wypieprz gościa ze swojego życia. Natychmiast. Przykro mi, ale trafiłaś na straszną gnidę.
Nie wiem, czy policja coś pomoże, ale spróbować można. Wiem, że masz go wykopać z życia natychmiast.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 16:45   #11
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Cytat:
Niestety wielu jest takich mężczyzn, erotomanów, mnie to nie dziwi i na pozór idealny facet, poukładany itp ma drugie oblicze, drugie życie. Znam takich. I zawsze wtedy żal mi ich żon, które powinny odejść, lecz zamiast tego wybierają życie w cierpieniu i nieustannym stresie, depresji i wstydzie, bo możesz mi nie wierzyć, ale nawet Twoje "najlepsze przyjaciółki" bzykał.

Moim zdaniem nie ma na co czekać, ułóż sobie życie na nowo, póki jesteś młoda

Korah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-02, 16:52   #12
slaaave13
Zadomowienie

o bożeno co za gnida przebrzydła. zgłaszaj sprawę na policje, pozew o alimenty i nigdy w zyciu bym nie pozwoliła na twoim miejscu by taki świr moje dziecko zobaczył.
Stary 2014-12-02, 17:17   #13
201706190936
Konto usunięte

Autorko uciekaj od niego, pozew o alimenty i sprawa na policję. Dwa razy bym się nie zastanawiała.
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 20:02   #14
Zielona Herbata 1
Raczkowanie

Także uważam, że najlepszym wyjściem będzie zakończenie tego "związku".
Zielona Herbata 1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 20:24   #15
pannaatopowa
Zakorzenienie

Policja i zerwanie kontaktów. Aż się boję pomyśleć, że ktoś taki może wychowywać dziecko.Go trzeba odciąć!

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 22:13   #16
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Co za obrzydliwa kanalia
Dziewczyno, utnij z nim kontakty. To co on robił jest dla mnie mega obrzydliwe.
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 22:20   #17
201803290936
Konto usunięte

"Zawsze nam się układało" (1,5 roku związek ), wcześniej, kiedyś... Ty tak piszesz jakbyście się nie wiadomo ile znali. Skąd aż taka naiwność? (rozumiem, 22 lat, ale są pewne granice) Zaszłaś w ciążę z facetem, którego znałaś krótko (bo to jest krótko, szczególnie tylko randkując i nie mieszkając ze sobą) i najwidoczniej słabo. Zrozum to wreszcie i dla dobra dziecka zmądrzej, tak życiowo. Gadki pt. on był inny (kiedy? 10 lat temu?) w tym nie pomagają. Zacznij w końcu dostrzegać rzeczywistość taką, jaką jest. W tym to, że dorosłego faceta nie zmienisz. Ani to Twoja rola, ani nie masz takiej mocy.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 22:37   #18
ARAKSJEL
Hrodebert

Może to seksoholik ,zachowanie nie jest normalne .
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-02, 23:20   #19
poshh
Zadomowienie

Tak swoją drogą to radziłabym ci się zbadać, skoro gość bzykał wszystko co się rusza
poshh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-03, 09:34   #20
Karena 73
Kobieta z klasą

Cytat:
Napisane przez ARAKSJEL Pokaż wiadomość
Oj ja już bym dorwała tego seksoholika, gdyby mojemu dziecku napisał tak o buzi i spermie. Zbok, a nie seksoholik. Ojciec dziewczynki, przecież to chore
Stary 2014-12-03, 12:52   #21
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ARAKSJEL Pokaż wiadomość
Seksoholik? Ten facet ma nasrane pod czachą, teksty o spermie na buzi (tekst do dziecka!!) budzą odrazę i odruch wymiotny.
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-03, 13:16   #22
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Kurcze współczuję
Pewnie Cię to nie pocieszy, ale to się dość często zdaża- z pozoru wszystko ładne piękne a jak zajrzysz głębiej to...

Ja długo pracowałam w ośrodku uzależnień, więc moje doświadczenia z pewnością nie są statystyczne, ale nawet teraz, w każdym kręgu znajomych takie lub podobne maniany odchodzą

On może być (prawdopodobnie jest) chory, uzależniony. To jednak nic nie zmienia, nie usprawiedliwia go. Musisz siebie i dziecko ratować.

Swoją drogą zawsze mi się taka refleksja nasuwa: facet wiadomo... Nie ma co gadać. Ale te wszystkie laski co się dają namawiać na ten cyberseks to nie kumam :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-03, 13:26   #23
spaghettii
Wtajemniczenie

Ja jestem w stanie zrozumiec duzo, ale to pisanie do dzieci?! To jest pedofil! Odejdz od niego i nie daj mu sie widywac z dzieckiem przypadkiem! A jak tlumaczyl to pisanie do dzieci??

Moj blog
_________________________ ___

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
spaghettii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-03, 15:56   #24
madzia0007
Zadomowienie

Aż sie nie chce wierzyć ze facet moze byc tak obrzydliwy i podly. Moim zdaniem to jakiś nieuleczalny erotoman i skoro aż tak go nosi ze wypisuje nawet do dziewczynek i starych bab to szansa na zmianę jest mniej niz zerowa, bez względu na to co by nie obiecywał. To tak na wszelki wypadek. Ja bym sie jeszcze przebadala. Az mnie zemdlilo jak przeczytałam ten wątek. Idź na policję i spytaj co mozesz zrobic zeby odzyskać te dane. Ewentualnie sama mozesz wykrasc dysk i zadzwonic do jakiegoś informatyka.

Edytowane przez madzia0007
Czas edycji: 2014-12-03 o 15:58
madzia0007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-03, 18:32   #25
Sam To Nazwij
Rozeznanie

Cytat:
teraz sie wszystkiego dowiedzialam, wczesniej zgrywal idealnego. gdybym wiedziala o tym zbiorniku wczesniej zapewne nie spotykalabym sie z nim bo byloby to dla mnie odrazajace. a co mowic teraz...

koniecznie.

Chory zboczeniec.Obrzydliwość.N ie pozwoliłabym mu tknąć córeczki.Dowody i do sądu z nimi,odebrać mu prawa rodzicielskie.

a Ty się dziewczyno trzymaj od niego jak najdalej.
Sam To Nazwij jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-03, 22:39   #26
slaaave13
Zadomowienie

Nie chce go bronić absolutnie, ale też weźcie pod uwagę, że b.dużo 14 latek teraz wygląda na lat 20 + i nic nie przypomina w nich dziecka...
Stary 2014-12-04, 09:48   #27
Sam To Nazwij
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
Nie chce go bronić absolutnie, ale też weźcie pod uwagę, że b.dużo 14 latek teraz wygląda na lat 20 + i nic nie przypomina w nich dziecka...
ale skoro autorka wie,że to 14-latki to on również musi o tym wiedzieć.Nieważne na ile lat to dziecko wygląda.Jeśli dorosły facet jara się dzieckiem to bardzo z nim niehalo
Stary 2014-12-04, 10:35   #28
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sam To Nazwij Pokaż wiadomość
ale skoro autorka wie,że to 14-latki to on również musi o tym wiedzieć.Nieważne na ile lat to dziecko wygląda.Jeśli dorosły facet jara się dzieckiem to bardzo z nim niehalo
Naukowo pedofilia to nie "jaranie się" metryka dziecja tylko dzieciecym wyglądem. Gdy mamy 14 latke wyglądającą na 20, to nie ma tu pedofilii. Tylko ciężko byłoby ustalic kto dla kogo wygląda jaj dziecko, stąd sztuczna granica wiekowa ustalona przez prawodawce.

No ale to nie zmienia faktu, ze koleś jest obrzydliwy.
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-04, 11:20   #29
Sam To Nazwij
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Naukowo pedofilia to nie "jaranie się" metryka dziecja tylko dzieciecym wyglądem. Gdy mamy 14 latke wyglądającą na 20, to nie ma tu pedofilii. Tylko ciężko byłoby ustalic kto dla kogo wygląda jaj dziecko, stąd sztuczna granica wiekowa ustalona przez prawodawce.

No ale to nie zmienia faktu, ze koleś jest obrzydliwy.
tak,tak,ale mimo to 14-latka to dziecko.I jeśli dorosły facet wykazuję zainteresowanie dzieckiem to jest z nim coś nie tak.Dla mnie to popapraniec.A w poprzednim poście nie użyłam słowa"pedofil".
Stary 2014-12-04, 11:24   #30
Kolor kremowy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
"Zawsze nam się układało" (1,5 roku związek ), wcześniej, kiedyś... Ty tak piszesz jakbyście się nie wiadomo ile znali. Skąd aż taka naiwność? (rozumiem, 22 lat, ale są pewne granice) Zaszłaś w ciążę z facetem, którego znałaś krótko (bo to jest krótko, szczególnie tylko randkując i nie mieszkając ze sobą) i najwidoczniej słabo. Zrozum to wreszcie i dla dobra dziecka zmądrzej, tak życiowo. Gadki pt. on był inny (kiedy? 10 lat temu?) w tym nie pomagają. Zacznij w końcu dostrzegać rzeczywistość taką, jaką jest. W tym to, że dorosłego faceta nie zmienisz. Ani to Twoja rola, ani nie masz takiej mocy.
No właśnie.

Facet jest obleśny, zdradzał Cię na prawo i lewo (pewnie tez sypiał z kobietami w realu, a nawet jeśli nie, to czy seks przez skype to nie zdrada?) od kiedy się znacie. Ty go praktycznie nie znasz (zaszłaś w ciążę po kilku miesiącach randkowania), tj. właśnie poznałaś jego prawdziwą twarz.

Możesz zanieść komputer do informatyka, żeby jakoś odzyskał te konta, hasła, czy co się tam da, zrobiłć screeny do wykorzystania w przyszłości, może się przydadzą. Małżeństwem nie jesteście, więc rozstań się jak najszybciej. Nie musisz mu udowadniać, że Cię zdradzał - Ty to wiesz, a to, że on udaje, że to żarty, to Już jego sprawa. Postaraj się o alimenty dla dziecka.
Kolor kremowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości