|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nudzi Ci Się... ... zatem zaczynam...glownie chodzi mi o moj stan ducha, czyli dekadencki nastroj zwiazany z koncem roku i zblizajaca sie zima ...a przede wszytskim Sylwestrem i Świętami, ktore juz tuz..tuz...otoz mam dwa miesiace zeby zrobic ze soba cos pozytywnego i jaki taki porzadek i nic mi sie nie chce ... zrzucic okolo 8-10 kg bo tyle przytylam od lipca ...a ponadto zmobilizowac sie do zrobienia czegos dla siebie...kazda z nas napewno ma problem jak nie z "niby" nadwaga to z cellulitem, rozstepami, wlosami, stanem skory czy paznokci...i tak naokraglo czym sie zamartwiamy, czegos zalujemy, katujemy sie dietami, super zabiegami, przez cale zycie wydajemy "miliony"...na poprawe wygladu, samopoczucia....tracimy godziny na rozmowach o kosmetykach i urodzie, szukamy nowinek, stosujemy rozne sztuczki aby zatrzymac czas...a i tak...ostatecznie zadko jestesmy zadowolone z efektow.... z siebie i swojego wygladu!!!...i ja ostatnio tak mam i wstyd mi sie przyznac ze jestem kosmetologiem! z wyksztalcenia...normalnie wstyd...dosc ze nie mam natchnienia zeby zadbac o siebie to jeszcze ubranie wybieram po najmniejszej linii oporu... przestane sie niedlugo przyznawac do siebie jak nie powroce do normalnego stanu najgorsze jest to ze nie wiem czym ten stan zostal spowodowany, bo nie znajduje zadnego racjonalnego wytlumaczenia tej naglej zmiany |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nudzi Ci Się...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pogłębiona przez niską samoocenę z powodu wzrostu wagi Sama to przeżywałam nie raz Potrzebnych jest parę słonecznych dni (słońce poprawia humor), no i rozsądna dieta - Akane ma rację: za szybko chudnąć nie warto, bo może się to źle skończyć
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
masz racje himeko to chyba przez ta wage ... nie mieszcze sie w zadne spodnie z poczatkow tego roku...teraz wrocilam z zakupow i kupilam nowe ciuchy w ktorych wygladam dobrze i przynajmnie sie dopinam
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie mam zamiaru prawić morałów, bo każdy najlepiej uczy się na własnych błędach...
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do odchudzania - zachowaj umiar i rozsądek Pozdrawiam i życzę dobrych efektów
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego taki temat watku?? a do autorki uszy do gory i nie zamartwiaj sie tak
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

... zatem zaczynam...glownie chodzi mi o moj stan ducha, czyli dekadencki nastroj zwiazany z koncem roku i zblizajaca sie zima
...a przede wszytskim Sylwestrem i Świętami, ktore juz tuz..tuz...otoz mam dwa miesiace zeby zrobic ze soba cos pozytywnego
... zrzucic okolo 8-10 kg bo tyle przytylam od lipca
jak nie powroce do normalnego stanu

pogłębiona