|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
PILNE restauracja w Poznaniu
Hej dziewczyny,- poznanianki, mam do Was mega mega ogromna prośbę, mianowicie chciałbym zabrać w jakies fajne miejsce moja dziewczyne, która co prawda znam od niedawna ale bardzo mi na niej zalezy idlatego chciałbym spędzić z nia miły wieczór, jednoczesnie nie ukrywam ze niechciałym zeby rachunek był kosmiczny choc licze sie z tym ze przeslowiowe pare zlotych bedzie takie cos kosztowalo
![]() podsumowując jesli znacie jakies fajne miejsce o ktorym mozecie napisac z 2 slowa bede bardzo wdzieczny zwlaszcza ze sprawa ejst dosc pilna ![]() PS. przepraszam ze capsa w temacie, mam nadziejze w obliczu takiej nie innej okolicznosci zostanie mi to wybaczone ![]()
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: PILNE restauracja w Poznaniu
Cytat:
Jak zamówisz sernik to robi się ciemno i przychodzi Zorro z takim palącym się sernikiem. Efektowne ![]() Chociaż w sumie nie wiem czy nadaje się na taką super romantico randkę. To taka bardziej knajpa. Obejrzyj sobie ich stronę www, są tam zdjęcia.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dzieki dzieki, wieczorkiem zerkne bo teraz 2 sprawozdania do zrobienia pozniej uczelnia, wgl musze poszukac troszke, moze na necie cos wyniucham, lub ktos jeszcze cos doradzi
![]() w sumie dobry mytyw z tym sernikiem, tez to rozwaze, mysle ze mogloby sie jej takie cos spodobac ![]() PS. przegladalem menu i nie moge wygrzebac czegos cos pasowaloby do wspomnianego sernika ![]()
"Silni mężczyźni po cichu w duchu płaczą, później niszczą wrogów, nigdy nie wybaczą." Edytowane przez Tomci0 Czas edycji: 2011-01-05 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
co prawda juz po fakcie, ale mzoe sie komus na przyszlosc przyda
![]() http://www.gastronauci.pl/8479-amarena-poznan w pelni zgadzam sie z opiniami, mysle ze jeszce tam w przyszlosci trafie a tutaj z czystym sumieniem moge polecic ten lokal ![]() a tu stornka restauracji: [link]
"Silni mężczyźni po cichu w duchu płaczą, później niszczą wrogów, nigdy nie wybaczą." Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-12-10 o 17:46 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Na romantyczną kolację świetnie nadaje się Ratuszova. Najstarsza restauracja przy rynku. Oczarowuje klimatem
![]() [link] Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-12-10 o 17:47 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.