|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Czy to jest przyjaźń czy to jest kochanie??
...
Edytowane przez libud Czas edycji: 2014-12-09 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy to jest przyjaźń czy to jest kochanie??
Już dawno zerwałabym kontakt z przyjacielem. Nie ma czegoś takiego, jak przyjaźń z ex (nawet, jeżeli było się parą kilka miesięcy). Można co najwyżej pozostać w koleżeńskich relacjach, ale odpadają spacery z ręką w cudzej kieszeni itp.
Jeżeli zależy Ci na Twoim partnerze, to skup się na Waszym związku. Skoro macie inne (pilniejsze) wydatki, a zależy Wam na ślubie, to zacznijcie odkładać małe kwoty na ten cel. Nie spieszy Wam się, więc nie musicie zaciskać pasa, a zawsze coś się uzbiera.
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Czy Twój facet wie o tej bliskości fizycznej z eksem?
Ech ogólnie to nie za dobrze to wygląda, ja nie wierzę w przyjaźnie z eksami czy innymi osobami z którymi mieliśmy jakieś emocjonalnie czy seksualnie zaangażowane relacje. Sama mówisz, że nic nie zrobiłaś tylko czekałaś "na rozwój sytuacji"... Zupełnie jak dziewczyna na etapie randkowania, którą chłopak cmoknął po pierwszej randce, a ona w podnieceniu czeka i pyta samą siebie: co dalej? co dalej? chyba mu się podobam *i motyle w brzuchu*. Piękny obrazek, tylko potem wracasz do faceta z którym dzielisz życie i ogólnie planujesz ślub itd Warto by było się zastanowić czego naprawdę chcesz i nie marnować czasu żadnego z dwóch facetów (tak dla jasności: w zależności od decyzji jaką podejmiesz tj. jeżeli najważniejszy jest obecny partner to daruj sobie przyjaźnie z byłym, a jeżeli były to nie zdradzaj swojego faceta tylko po prostu zakończ związek) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
jestę wieszczę
|
A ten ślub to po co chcesz brać? I czy na pewno ze swoim facetem czy w ogóle, żeby było?
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nieładnie tak grać na dwa fronty, moja rada jest taka - obmacuj się z jednym facetem a drugiemu daj spokój |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Czyli zdradzasz swojego TZ, a chcesz z nim ślubu. Aha. Daj jednemu z nich spokój, bo to się źle dla Ciebie skończy.
![]() |
![]() |
#7 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie byłabym zachwycona widząc jak mój facet idzie ze swoją koleżanką z ręką w jej kieszeni albo jak się przytulają. Dla mnie to podchodzi pod zdradę, razem z tym całowaniem. Lepiej zostaw faceta i wróć do przyjaciela bo widocznie on fascynuje Cię bardziej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
jestę wieszczę
|
a odpowiadając na pytanie z tytułu : ani przyjaźń, ani kochanie.
"Przyjaciel": żadna przyjaźń, skoro zachowujecie się jak para i w dodatku żadna miłość, skoro jesteś z innym. "TŻ": żadna przyjaźń, bo nie jesteś z nim szczera, tylko go okłamujesz i żadna miłość, bo walisz go po rogach. Ja tu widzę tylko niezdecydowaną, niedojrzałą pannę, która sama nie wie czego chce, ale za to ma parcie na ślub. I chyba obojętnie z kim ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dajesz sobie z 'przyjacielem' normalnego buziaka na pożegnanie w usta? Twój przyjaciel z buziaka przeszedł w pocałunek a ty czekałaś na rozwój sytuacji? Aha. To ja nie mam więcej pytań. Znajdź sobie trzeciego jelenia. Bo ja nie wyobrażam sobie będąc w związku czuć chemie do kogoś innego. Ciekawe jaka by była twoja reakcja gdyby to Twój Tż tak robił z koleżanką, kiedy ponoć planujecie ślub.
![]()
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Chętnie byłabyś z przyjacielem gdybyś tylko miała pewność, że chodzi mu o poważny związek, prawda? Twojemu facetowi można tylko współczuć, że jego praktycznie narzeczona mizia się, całuje z innym chłopem i w dodatku pyta na forum, co ma dalej robić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi co kieruje ludźmi podczas usuwania postów? Nagle zrobiło sie głupio, ze nikt nie trzyna jej strony tylko wprost pisze ze robi ze swojego faceta jelenia?
Nie mam cierpliwości do takich ludzi..
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez szklana_mgla Czas edycji: 2015-03-01 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.