|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jestem zazdrosna... Pomocy :(
Nie wiedziałam, w którym dziale napisać dlatego zakładam wątek tutaj. Mam chłopaka od pół roku i ostatnio się pokłóciliśmy. Mam problem, ponieważ Kornel cały czas pisze z innymi dziewczynami i jestem niesamowicie zazdrosna... Z jednej strony wiem, że nie powinnam, ale jednak bardzo mnie to irytuje i chciałabym, żeby nie spędzał z nimi tyle czasu, ale z drugiej powinnam mu zaufać i dać mu wolność, której tak bardzo mu brakuje. Najgorzej, że on się z nimi często umawia np. na imprezę albo na piwo i nie widzi w tym żadnego problemu (ani razu nie zabrał mnie ze sobą).
Co mam robić dziewczyny?? Mam być zazdrosna czy przystopować? ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem zazdrosna... Pomocy :(
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze miesiace to chyba partner powinien byc priorytetem i chce sie z nim spedzac kazda chwile, szaleje sie z milosci, tesknoty, itd, przynajmniej tak bylo za moich mlodych czasów zeszlego wieku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Skąd wiesz że masz chłopaka i czy on o tym wie, że jest twoim chłopakiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zawsze jest jakieś jutro
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie, to on chce zostawić sobie otwartą furtkę, w razie gdyby wam nie wyszło. Jesteście razem już pół roku, a on dalej się zachowuje jakby to była luźna znajomość. Nie ma nic dziwnego w tym, że jesteś zazdrosna i wkurzona, też bym tak reagowała. Moim zdaniem najlepsza będzie poważna rozmowa i zmiany, bo jak facet nadal ma się tak zachowywać, to szkoda twojego czasu na związek z nim.
"- W co zawsze wierzyłem? Że tak w ogóle, generalnie, jeśli człowiek żył jak należy, nie według tego, co mówią jacyś kapłani, ale według tego, co wewnątrz wydaje się przyzwoite i uczciwe, to w końcu wszystko mniej więcej dobrze się skończy."
Ćwiczę: Jillian Michaels Cassey Ho |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Mnie by wkurzało gdyby mój facet spędzał sobie pełno czasu z psiapsiółami, a ja nawet nie miałabym pojęcia kim one są. Dziwne troche.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez szklana_mgla Czas edycji: 2015-03-01 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Copyraptor
|
Wtf? Rogami po suficie rysujesz. Pan Cię ma, ale na boku, a wprost flirtuje sobie z nowymi koleżankami i umawia się na piwko i imprezy, jak tylko mu jakaś wpadnie w oko bardziej niż ty, to pójdziesz w odstawkę.
Nie masz problemu z zazdrością tylko z tym, że się "związałaś" z kobieciarzem i bawidamkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a właściwie to czym objawia się wasze bycie w związku?
bo pan to się wydaje singlem w zasadzie
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.