![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kazar - opinie, doświadczenia.
Jak to jest z ta marka?
Czytam dużo złych ale tez dużo dobrych opini. Mam od nich jedna pare balerinek noszonych mało, trzymają sie dobrze. Teraz mam ochotę na torebkę: http://www.kazar.pl/pl-produkt-3585-...9_08_02-1.html I mam obawy ze sie popsuje po jakimś czasie a cena nie mała... Do jakiego poziomu obniżają ceny? Ja kojarze zniżki rzędu -9% i tyle. Jakie macie doświadczenia z ta marka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
damn good coffee
|
Dot.: Kazar - opinie, doświadczenia.
Mam torebkę Kazar, ale innego typu - taka płócienna ze skórzanymi elementami, nie wiem czy kojarzysz, popularny model tej marki. Służy mi już ponad 2 lata i nic się złego nie dzieje (używam jej na co dzień), jestem zadowolona
![]() A ta torebka na zdjęciu jest piękna! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Od siebie - polecam produkty Kazara!
Większość torebek mam właśnie tej marki, a i buty również. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja w tamtym roku kupiłak kozaki za 300 coś z groszami. Były przecenione 50 %. w sumie po świętach to oni duże obniżki mają. Buty które mam są świetne, bardzo ciepłe, nie przemakają chociaż sa z zamszu. Kolor jest czarny i nie blaknie. Wgl lubie ten sklep bo obsługa miła. W tym roku też bede polować na jakieś kozaczki po świętach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dzięki za odzew.
Ciekawe czy torebki tez przecenia po świętach, byłoby miło ![]() Moj były maz miał 3 pary butów z Kazar i tez sobie chwalił ale tyle złych opini czytałam o nich ze nieco sie zastanowilam czy rzeczywiście oni maja dobra jakość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Odświeżam wątek
![]() Powiedzcie, czy warto tam kupić obuwie męskie, jak z jakością? maja naprawde ciekawe modele ale czy warto w ogóle tyle płacić za jakość, która w sumie nie wiem jak się ma do ceny? jak z reklamacją? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama też mam ich buty i bardzo sobie chwalę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Zdecydowanie nie polecam tej marki. Jakość butów niewspółmierna do ceny nawet po przecenach. Kupiłam w tamtym roku kozaki i już po miesiącu odkleiła się podeszwa. Reklamowałam w sumie 3 razy!!!
Nie wiem też jak zdobywają nagrody marki roku skoro sprzedają produkty o tak niskiej jakości!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Nie polecam firmy Kazar.
Reklamacja to droga prze mękę. Torebce z kolekcji letniej 2013 (mała pomarańczowa skórzana za 469 pln) po 3 miesiącach rzadkiego i poprawnego użytkowania na wszystkich rogach schodzi barwnik (skóra łuszczy się) – reklamacja została dwa razy oddalona. Obsługa (również managera) bardzo niesympatyczna i niesamodzielna, stwierdza kolejny raz, że tylko pośredniczy w sprzedaży produktów i nie odpowiadają za ich wykonanie. Czekając 2 razy w salonie Kazar na finalizację mojej reklamacji miałam możliwość wymiany doświadczeń z 8 osobami reklamującymi towar. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a mi po pol roku w torebce poszedl suwak
![]() noszona na przemiennie z innymi, wiec nie byla czesto uzywana
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
![]()
hm co do torebek to się nie wypowiem są bardzo ładne ale jakoś jeszcze się nie skusiłam , może dlatego że ceny są jak renomowanych firm np. Guess a chyba trochę za wcześnie na takie laury. Choć nie twierdzę ze jakość Guessa jest rewelacja bo nie jest ale ma piękne modele
![]() Za to buty KAZARA kocham no po prostu od pierwszego wejrzenia ![]() ![]() są wygodne, piękne i mają idealny obcas nie za wysoki nie niski ideał jak dla mnie oczywiście ale jest też ich dość mało na świecie ![]() ![]() ![]() Polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Mój mąż bardzo chętne kupuje obuwie tej firmy, faktem jest, że raz zdarzyło mu się, że buty po pierwszym założeniu pękły na wysokości kostki. Jednakże nie było żadnego problemu z reklamacją- oddali pieniądze, nie czekaliśmy długo.
Osobiście uwielbiam ich torebki. Mam kilka i uważam, że są rewelacyjne. Pomimo naprzemiennego noszenia wyglądają jak po zakupie- a naprawdę poddawane są licznym próbom (noszę w nich dosłownie wszystko tylko baby i dziada brakuje ;P) Od pewnego czasu mam również kozaki i jestem zadowolona (jedyne buty, które pasują na mnie w łydce <bezradny>) Nosząc ich produkty czuję się wyjątkowa ![]() także ogromny pozytyw, naprawdę warto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Jeśli ktoś tu jeszcze zagląda to byłabym wdzięczna za odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
w outlecie przynajmniej w Piasecznie ich nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Lady D.
|
odświeżam
![]() a polecacie szpilki od nich, są wygodne, warte swojej ceny? Bo wizualnie bardzo mi się podobają... ale mam dylemat czy są warte tej ceny, czy lepiej kupić w Wojasie, czy Vanezii czy jeszcze jakoś inną polecicie ? Chociaż nie mają takich pięknych modelki jak kazar <3 ja mam na razie i mi się wytarła po miesiącu na elementach skórzanych, właśnie czekam na decyzję co do reklamacji... a z tego co czytam wyzej widzę, że będzie odmowna;/ dlatego pytam o buty.... czy są lepsze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Odświeżam wątek
![]() Waham się między tymi 3, jade jeszcze jutro do innego Kazara zobaczyć czy coś innego jest. Moze macie inne modele z tej skóry w średnim/duzym rozmiarze? Cytat:
Ja z ładniejszych widziałam brązowa brązowo czarna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
mam środkową dla mnie jest śliczna, i wymiary dla mnie idealne, mam ją dopiero miesiąc i jest wszystko ok, jak będzie dalej zobaczymy, mam też czarną, pikowaną listonoszkę od listopada , nosiłam codziennie przez zimę i wiosnę i nic złego się z nią nie stało, dlatego ja jestem zadowolona
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie: na profilu fb napisali, że nie przeceniają listonoszek, więc jedyna nadzieja w rabatach midsale albo noce zakupowów itp. Jak z jakością tych torebek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() midsale to też przecena, więc watpie, ze w ramach midsale przeceniaja listonoszki, ale jeśli chodzi o noce zakupów i kupony z gazet to chyba ulegają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Witam,
Czy ktoras z Was kupila w tym sezonie nastepujaca torebke od kazar ? http://www.kazar.com/pl/sklep/2946-t...616-01-83.html Po dwoch dniach boki spodow zaczely sie wycierac wiec oddalam do reklamacji. Z doswiadczenia wiem, ze boki sa zawsze wzmacniane w tego typu torebkach. Po miesiacu dostalam odpowiedz, od kazar, ze to wina mechaniczna a nie wada produktu. Mam kopie ekspertyzy i odpowiedz, ze moge teraz isc na mediacje, sadu konsumenckiego, albo rzecznika konsumentow...troche zastanawiajace jest podejscie Kazar Dajcie znac jakie sa wasze doswiadczenia z tegoroczna kolekcja? szukajac opini o firmie i ich obsludze klienta widze same negatywy Dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam z obecnej kolekcji torebkę jakiś miesiąc, ale inną i jak na razie wszystko z nią w porządku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Niestety torebk, ktore kupilam z tej kolekcji okazala sie niskiej jakosci.
Wykonczenia bokow sa bardzo niskiej jakosci, juz po dwoch dniach zaczely sie obcierac co zglosilam firmie Kazar. Niestety ich odpowiedz to...ze to uszkodzenie mechaniczne, a nie wada produktu. Rozumialabym, gdyby stalo sie to po kilku miesiacach uzytkowania (chociaz nie mamproblemu z torebkami innych firm) Do tej pory, cenilam sobie buty Kazar, ale po przeczytaniu doswiadczen innych klientek, sklepu juz raczej nie odwiedze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Witajcie,
ograniczę się do recenzji - skórzanej torby - 700 zł - baletek skórzanych - 400 zł - męskich zamszowych butów - 480 zł skórzana torba po 3 miesiącach użytkowania miała przetartą skórę od ocierania się o jeansy na biodrze. to nie żart. baletki skórzane rozerwały się po 2 miesiacach użytkowania. nie będę wspominała o grubo sztywych szwach, które wpijają sie w skórę i boleśnie ranią. skórzane męskie buty mojego męża.... pedanta który obsesyjnie dba o rzeczy... po 3 miesiącach wcale nie częstego użytkowania wyglądają jak szmata. są poprzecierane, powycierane. powiedziałby kto - no cóż, zamsz..... ale po 3 miesiacach - założone około 10-15 razy? dodam, że nie poruszamy się po żwirowych drogach, ale korporacyjnych posadzkach. nigdy więcej nie kupię niczego w tych sklepach. design? super, ale nie idzie za tym jakość. ceny luksusowe, a jakość..... jak deichmann.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam w tamtym roku workery skórzane, ze złotą wstawką z tyłu, bodajże za 300 zl (-40% jeśli dobrze pamiętam) i niestety po niecałym miesiącu chodzenia rozeszły sie z boku. Nie zareklamowałam ich jeszcze, mam nadzieje że nie będą robili chociaż problemów.
Chociaż ogólnie buty super wygodne (mam bardzo wymagające stopy - płaskostopie podłużne i poprzeczne). |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś jest na rzeczy z jakością produktu u nich, co nie wejdę do sklepu to ktoś reklamuje, bez sensu....ale ta listonoszka tak kusi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
ja mam listonoszkę http://www.kazar.com/pl/sklep/4214-c...498-te-00.html od kwietnia, noszę często i nic złego się z nią nie dzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.