|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Styczniowa wymianka :)
EDIT: NIEAKTUALNE, BO CZĘŚĆ RZECZY SPRZEDAŁAM POZA WIZAŻEM.
1.Nie wysyłam za granicę. 2.Nie oszukuję. 3.Nie wysyłam pierwsza jeśli masz negatyw/neutral. 4.Rodzaj wysyłki i daty ustalamy przed podaniem adresów. 5.Dbam o swoje rzeczy i takich samych oczekuję - czystych i nieobklejonych. 6.Dobrze zabezpieczam kosmetyki i proszę o to samo. 7.W przypadku wątpliwości proszę o wszystko pytać. 8.Odpisuję ZAWSZE u Ciebie, a Ty u mnie. Jeśli coś przegapiłam - przepraszam i proszę się upomnieć. 9.Przed wymianą sprawdzamy daty ważności! 10.Nie wymieniam się na siłę i nie będę na siłę niczego dobierać. Szukam (niektóre rzeczy przygarnę chociaż w ilości na testy): Do włosów: maska Seboradin z naftą, L’oreal, Dove, odżywki w sprayu, maski i oleje na testy, szampony Pharmaceris i inne apteczne, kosmetyki profesjonalne, Artego (może być na testy), kosmetyki CeCe med z jedwabiem i na wypadanie, Klorane mango szampon/maska, chociaż na testy, mały suchy szampon Batiste wiśniowy, czekoladowy szampon z odżywką BingoSpa, ogólnie szampony do włosów ![]() Kremy Vichy w słoiczkach 15 ml Serum do twarzy Vichy Normaderm i inna pielęgnacja apteczna Bioderma Sebium Pore Refiner Wody termalne w buteleczkach 50 ml Nowy grzebień TBS lub Tangle Teezer kompakt Żele pod prysznic TBS owocowe i sorbety (może być na testy) kosmetyki rosyjskie kosmetyki męskie na prezent płyny dezynfekujące do rąk w sprayu Kosmetyki TBS, Organique, Sylveco (zwłaszcza do włosów) Yves Rocher: malinowy balsam do ust, żele: kawa i inne miniaturki/próbki kosmetyków przygarnę w dużych ilościach, zwłaszcza apteczne A poza tym: zapady mydeł w płynie, żele do twarzy, pianki do golenia damskie i męskie, chemia domowa np. płyny do prania, płukania ![]() Kosmetyki używane na wymianę (jutro dopiszę zużycia, ale są małe): Aussie Frizz Remedy – odżywka w sprayu do włosów wymagających wygładzenia (według mnie to raczej mleczko wygładzające w sprayu) Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay Płyn micelarny Bioderma H20, różowy Kosmetyki nowe: Serum intensywnie wyszczuplające antycellulitowe Eveline - NOWE Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY Krem do twarzy Yves Rocher Cure Solutions - NOWY, miniatura 15 ml Adidas – żel po prysznic Smooth, różowy – NOWY Avon – balsam do ciała Jagoda i orchidea - NOWY Woda toaletowa Avon Full Speed, 20 ml – NOWE, w kartoniku Z kosmetyków rosyjskich mogę zrobić odlewki: Organic Shop, Body Dessert, Antycellulitowy suflet do ciała pomarańczowy Pervoe Reshenie, Organic Therapy, Brylantowy peeling do twarzy z organicznym ekstraktem z grejpfruta i diamentowym pudrem Organic Shop – Cukrowy scrub do ciała pomarańczowy (pachnie prawdziwą skórką pomarańczową) Zdjęcia zrobię na życzenie. Zapraszam! ![]() ![]() Edytowane przez DaciaSandero Czas edycji: 2015-01-12 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowa wymianka :)
Płyn micelarny Bioderma H20, różowy
coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
cos za micel Biodermy i Yves Rocher Cure Solutions
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś u mnie za:
Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay Płyn micelarny Bioderma H20, różowy
![]() |
#6 |
Welcome to Jamrock
|
cos za
Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za wode z Avonu ?
_______________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=792012 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kilka?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.