|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Taniec brzucha - Tarnów
Hej dziewczyny
![]() Od dłuższego czasu chciałam tańczyć taniec brzucha i w końcu postanowiłam się zapisać na takie zajęcia. Zaczęłam szukać szkół w Tarnowie, które mają taniec brzucha w ofercie i znalazłam tylko Agencję Atrystyczną Shiva, w związku z tym mam do was kilka pytań ![]() Czy któraś z was chodziła tam na jakieś kursy? Jaka tam panuje atmosfera? Słyszałyście jakieś opinie o tej agencji? ![]() Bardzo proszę o pomoc ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Taniec brzucha - Tarnów
podbijam temat
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
No ja do Tarnowa mam niedaleko ale akurat kursu tańca brzucha nie szukałam bo całkiem nieźle mi on wychodzi z krwi hehe. Może zapytaj w wątku zbiorczym o Tarnowie, tam wizażanek z Tarnowa i okolic jest nas więcej.
![]()
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja tańcze taniec brzucha, ale w innym mieście więc niestety nie pomogę
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
arabic no to rzeczywiście nie pomożesz
![]() a popatrz sobie na ego fitness ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Też mnie to kręci ale nic w poblizu swojego miejsca nie znalazłam
![]() Za to znalazłam świetne filmiki instruktażowe na internecie ![]() ![]() ![]() Jak chcesz linki to pisz ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witam,
zapraszam na sobotnie zajecia z Tanca Brzucha i Ladies Dance w Dynamicca Studio w Tarnowie ![]() oraz ST Andrzeja Urbana w Brzesku najblizsze spotkanie w Tarnowie 8 grudnia o godz.10.00 ![]() w Brzesku-kazdy czwartek o 17 serdecznie zapraszam, w razie pytan prosze o kontakt: kontoaneta@o2.pl Edytowane przez dzipsi Czas edycji: 2012-11-25 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Podbijam. Do tej pory uczyłam się sama i pora rozejrzeć się za czymś nowym. Od lipca wracam do Tarnowa i chciałabym zacząć działać. Słyszałam o Shivie, ale nie znam nikogo kto by się tam uczył. Raz byłam w środku, żeby zobaczyć jak to wygląda i nie wiem do końca czy mnie usatysfakcjonowało - grupa była bardzo, bardzo zróżnicowana. Może od czasu ostatniego posta pojawił się tu ktoś znający się na rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
Jestem dyplomowaną instruktorką belly dance. Od niedawna mieszkam w Tarnowie. Zapraszam do tańca ![]() Więcej informacji pod adresem: layla.taniec@gmail.com Pozdrawiam Layla |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.