|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
prezent dla zainteresowanego fantastyką
Wizażanki, pomóżcie. Mój chłopak uwielbia fantastykę. Święta za pasem, a ja nie wiem co mu kupić. Myślałam nad słuchowiskiem, bo uwielbia audiobooki. Konkretnie to to http://fonopolis.pl/wiedzmin-sezon-burz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: prezent dla zainteresowanego fantastyką
Cześć,
ja swojemu rok temu kupiłam serię R.Riordana "Percy Jackson i bogowie olimpijscy", od Mikołaja dostał perfumy, ale teraz pod choinkę znów kupię mu coś z fantastyki tego samego autora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
plum plum
|
eee, to kiepską fantastykę mu kupujesz, percy jackson jest dobry dla nastolatków, chyba, że tyle macie lat.
Facet- fantasta to wdzięczny temat do kupowania prezentów, możesz mu np kupić fajne kości do gry, jak lubi rpgi, planszówkę, książki, kubki z ulubionych sag itp. Audiobook może być spoko, pod warunkiem, że ich słucha w ogóle. Jeśli jest fanem fantastyki, to wiedzmina czytał na pewno, a ta akurat powieść nie ma dużego brania
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jakie to w tych czasach zrobiło się wygodnie - książkę ci przeczytają. Czekam jak tylko wydadzą ksiąski w formie napojów to na pewno kupię. Nie polecam Sapka dla stereo wyjadacza fantastyki. Zależy tej jaki gatunek fantastyki - jest ich trochę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mój erpegi też lubi, ale kości ma tyle, że już kot się nimi bawi
![]() ![]() Edytowane przez bukietkwiatow Czas edycji: 2014-12-18 o 12:23 Powód: nie wysłała się cała wiadomość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Uważam że wiedźmin jest jak najbardziej dobrym - trafionym prezentem zwłaszcza dla fanów fantastyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
widziałam ostatnio Pomnik Cesarzowej Achai w promocji - 30% fajna promocja, wyszedł właśnie 4 tom, widziałam fajne kubki ze star words
może lubi też Pingwiny z Madagaskaru - widziałam koszulkę z królem Julianem, bilety na kolejną część Hobbita. Dość ryzykowne jest kupowanie mu czegokolwiek bez wcześniejszej konsultacji, bo może już mieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.