|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Ból brzucha dwa tygodnie przed miesiączką.3
Witam Was dziewczyny.
Widzialam podobny watek, ale nie wszystko mi sie w nim zgadzalo, choc mam bardzo podobnie. Moja owulacja byla dosc bolesna, pierwszy raz tak mialam. Od tamtej pory ciagle boli mnie brzuch jak na okres. Juz trwa to tydzien, a za tydzien mam dostac planowana miesiaczke. Nie jest to tylko bol brzucha. Mdlosci, zawroty glowy, wysypalo mnie na twarzy bardzo, jestem ostatnio drazliwa cos i byle co sprawia mi bol. Fizyczny. Ciaza to nie powinna byc, choc z jakiejs podswiadomej przyczyny zrobilam sobie test ciazowy. Wyszly dwie kreski, jednak ta druga byla ledwo widoczna. Ale nie pasowalo mi cos... Przez nastepne dni zrobilam dwa testy, na ktorych byla jedna kreska. Pozatym zawsze z tz kochamy sie z zabezpieczeniem i bardzo uwazamy, wiec niesadze, by to byla ciaza. Aa i oczywiscie piersi mi sie powiekszyly rowniez. Juz mnie to zaczelo wszystko bardzo niepokoic, bo bole brzucha pojawiaja sie nagle i sa niesamowicie bolesne. Miala moze ktoras z Was tak? Nie wiem co mam robic.. Nie wiem tez czy w odpowiednim dziale pisze ten watek, takze jesli komus sie to wyda niestosowne, to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ból brzucha dwa tygodnie przed miesiączką.3
Cytat:
Zrob test z krwi. Pozytywny test rzadko wychodzi blednie. A nawet slaba kreska oznacza ciaze. A te dwa nastepne testy robilas z porannego moczu?
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zrób test w dzień spodziewanego okresu, lub zrob test z krwi, albo idz do gin.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
po drugiej stronie szafy
|
Albo torbiel.
Do lekarza Autorko.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dokladnie, lub jakies problemy z hormonami.
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Proponuję iść do lekarza.
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, właśnie WSZYSTKIE testy robiłam z porannego moczu. Zdziwiłam się, gdy zauważyłam tą drugą kreskę, ale spodziewałam się, że na następnych jej nie będzie. Coś z hormonami? Nie wiem, jednak udam się do lekarza po świętach, bo na prawdę, ten napadowy ból brzucha jest okrutnie bolesny. Męczy mnie ta ciąża również, mimo iż uważam, że nie powinno do niej dojść. Ogólnie jakoś boje się wszystkiego teraz. Do lekarza dopiero pójdę po świętach, do tego czasu chyba się wykończę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ból brzucha dwa tygodnie przed miesiączką.3
Przy przeziebionym pecherzu tez jest taki bol jak na okres. Tylko dziwi mnie ten jeden pozytywny test. Lepiej idz do lekarza jak najszybciej, bo moze to nic takiego a niepotrzrbnie sie bedziesz denerwowac. Sprobuj moze pic sok zurawinowy lub brac tabletki z zurawiny-jesli to pecherz to pomoze
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.