|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wygadaj sie tu :)
Czesc poprostu juz nie daje rady potrzebuje Jakies porady od was co w byscie zrobily? ?
Jestem w zwiazku od 3 lat jest to zwiazek na odległość lecz sie spotykamy jak to tylko możliwe chociaz nie zawsze sie udaje bo ona mieszka w karakowie a ja w łodzi i nie zawsze jest na tem bilet ... Pokłociłam sie z moim chłopakiem o to ze powiedziałam mu ze nie moge do niego pojechać na sylwester gdyz rodzice mi nie pozwalaja bo boja sie ze po s;ywestrze to beda róznie wracac pijani .. wiec do niego zadzwoniłam i mu powiedziałam a on do mnie ze wiedział ze tak bedzie zeby do niego nie dzwoniła nie pisała ... zbytnio nie przejełam sie tym bo juz nie raz mielismy takie sprzeczki ... wypisywałam do niego pare smsów by mu to jakos wyjascic a on wylanczal tel i nie odpowiadał a gdy chciałam postawic sprawe jasno by mi powiedział co dalej z Nami ? a on mi odpisał " daj mi swięty spokój " to juz mnie zabolało co mam robic odezwac sie do niego pierwsza ?? czy poczekac az on do mnie sie odezwie ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wygadaj sie tu :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ile macie lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mamy 16 lat
ale ja wiem ze mu zalezy tylko.mi chodzi o to czy dac mu czas az sam.napisze? ? Bo rady w sensie ze to nie ma sensu to mi.nie potrzebne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po takiej akcji i takim fochu Ty powinnaś być zła i go olać, a nie wydzwaniać i prosić o wytłumaczenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bedzie ciezkoo ale dam rade ![]() Dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.