|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
nieznajomy chłopak
Hej,potrzebuję rady w dość nietypowej sprawie
Kilka dni temu na portalu społecznościowym(facebook ) napisał do mnie chłopak, czy nie chciałabym pójść z nim na spacer? ![]() Problem w tym, ze ja go nie znam nigdy go w życiu nie widziałam, a wszystko zaczęlo się od tego, ze polubiłam jego 1 zdjęcie, na którym jest z moim znajomym ![]() Istotną informacją jest w tej sprawie to, że mam 16 lat, a on 23 ![]() I teraz się waham, bo z jednej strony zrzera mnie ciekawość, a z drugiej strony mam obawy ( już moja przyjaciółka nastraszyła mnie że to może być gwałciciel i może stać mi się krzywda, no bo go nire znam aczkolwiek uwazam , ze spotkanie na neutralnym gruncie - park, kawiarnia i to w środku dnia - to nic mi nie grozi) Co byście zrobiły na moim miejscu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
lokalna gwiazda
|
Dot.: nieznajomy chłopak
Idź z koleżanką.
Wypytaj znajomego. Przyznaj się do wieku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
On doskonale wie ile ja mam lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Jeśli chcesz się z nim spotkać to się spotkaj. W weekend, w środku miasta, w południe żeby było jasno na dworze skoro się boisz. Z drugiej jednak strony jeśli już uważasz, że chłopak może zrobić Ci krzywdę już na wstępnie - odpuść sobie. ;p
![]() Edytowane przez CarrieBra Czas edycji: 2014-12-21 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Co jak co ale odradzał bym ci sie spotkać o 7 lat starszym facetem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Spotykaj się śmiało. I idź bez koleżanki - w końcu chce się spotkać z Tobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
ja bym jednak była ostrożna - 7 lat w tym wieku to jest kolosalna przepaść. sama mam 23 lata i 16letnią siostrę - nie jestem w stanie sobie wyobrazić, żeby nagle któryś z moich kolegów chciałby się z nią spotykać. oni też nie są w stanie sobie tego wyobrazić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bym jednak też odradzała spotkanie. 16 lat to mało, różnica wieku duża, Ty przede wszystkim jestes jeszcze nastolatką a on jest dorosły - ma inne oczekiwania odnośnie związku na pewno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Umów się z nim, ale tak jak pisał dziewczyny w środku dnia, w miejscu gdzie jest dużo ludzi, daj wcześniej znać komuś że wychodzisz z nim, i gdzie się wybierasz, tak w razie czego. A przed spotkaniem zrób mały wywiad na temat tego chłopaka, u swojego kolegi na którym jest z tym nieznajomy na zdjęciu.
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ja bym jednak też odradzała spotkanie. 16 lat to mało, różnica wieku duża, Ty przede wszystkim jestes jeszcze nastolatką a on jest dorosły - ma inne oczekiwania odnośnie związku na pewno.
Odnośnie tej wypowiedzi, zgadzam się z tym, ale nie myślę od razu w kategorii związku jak wcześniej mówiłam nie znam go i nie wiadomo co z tego wyniknie - moze dłuższa znajomość, niekoniecznie związek jak wspomniałas, a byc może na 1 spotkaniu się skończy bo zupełnie sobie niepodpasujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Chyba jakiś konkretny frajer, że musi startować do dziewczyn młodszych o 7lat. Oczywiście mówiąc o różnicy wieku mam na myśli tę sytuację, bo w pewnym momencie te różnice się zacierają. No ale nie tu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.