|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Ogródek na BUW do Warszawianek!![]() Wiecie moze jak tam dojechac? i jak wejsc? Chcialabym dzisiaj tam pojechac ale nei wiem czym dojechac ![]() Orientujecie sie mzoe czy jets to platna "atrakcja"? Czy mozna wejsc od tak?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ogródek na BUW do Warszawianek!
Na pewno dojedziesz 150 lub 506. To atrakcja bezplatna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dojazd jest średni. Na pewno 118, 506 i 150 mają przystanki Biblioteka Uniwersytecka.
118 ma przystanek na Dw.Centralnym (pod Mariotem), Centrum (pod Novotelem), 150 przy Metrze Świętokrzyska, a 507 nie wiem, bo nie jeżdzę. Osobiście polecam dojść spacerkiem przed kampus UW, w dół w stronę Powiśla schodkami. Jakbyś miała jakieś wątpiwości, to zawsze możesz zapytać, ale myśęl, że powinnaś trafić z 'tłumem' ![]() Do ogrodów wchodzisz nie wchodząc do budynku głównego. Jak go obejdziesz, to sama zobaczysz furtkę i wejście. Wstęp bezpłatny, a miejsce całkiem sympatyczne ![]()
♥♥♥ Każdy szuka swojego miejsca na świecie, gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego ![]() Edytowane przez mademoiselle jeanne Czas edycji: 2007-05-07 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
506 tutaj rozpiska autobusow zatrzymujacych sie pod BUWem : http://www.ztm.waw.pl/baza/20070507/PRZYST/7061.HTM |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.