|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Spozniajacy sie okres...
okres miałam dostac ok.3 dni temu normalnie jak przed okresem miałam sluz jakis ale od tygodnia biore tebletki na grzybice pochwy Lacibios
![]() I wczoraj robiłam test ciążowy wyszedł negatywnie .. a dzis od poludnia jest mi troche niedobrze co czasem mi sie zdarzalo przed okresem ale nigdy mi sie nie spoznial i sie martwie nie wiem juz co myslec czy moze przez tabletki mi sie spoznia .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spozniajacy sie okres...
Trzy dni to nie spóźnienie.
Skoro test negatywny, to czekaj spokojnie na okres, a nie panikuj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro test negatywny, to chyba możesz odetchnąć, a to powyżej to tak na przyszłość.
Żona jednego małża. ![]() Pani tłumacz na swoim. ![]() Kierowca in progress ![]() Edytowane przez martyyn Czas edycji: 2014-12-21 o 00:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Lacibios to nie są tabletki na grzybicę, tylko probiotyk.
Kalendarzyki nie działają, jak się ktoś bierze za seks to wypadałoby znać takie oczywiste sprawy. Skoro test wyszedł negatywny to się nie martw, okres może się spóźniać z wielu powodów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hej ja tez pisze z moim peoblemem...powinnam miesuaczke dostac 8dni temu dalej jej brak jestem drugi cykl po odstwieniu tabsow anty i miesuaczka pierwsza po odstawieniu wystapila jak w zegarku a teraz jqj brak. Od dwoch dni kluje mnie co jakis czas lewy jajnik czy to normalne ze po tabsach tak sie dzieje ?
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.