|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy mogę coś zrobic?
Mój powiedzmy kolega chcial przestac sie spotykać no i jak wiadomo mi zalezalo na nim i troche mnie ponioslo powiedzialam o pare słowe za duzo.. Wczoraj napisalam mu smsa ze no przepraszam go za to wszytsko i ze mozemy sie kolegowac, ale on zaczał mi potem płakac do telefonu ze on mi takich słow nie powiedizała jak ja mu, ze nie chce miec ze mna kontaktu, zebym sie nie odzwyała, zaproponowalam spotkanie zeby porozmawiac i nie chce. Kurde teraz mi jest glupio, bo ja nie chcialam go skrzywidzic nie wiedzialam ze jest taki wrazliwy..Myślicie ze moge cos zrobic? chce zeby mogl ze mna rozmawiac normalnie.. a nie ze nie chce miec kontaktu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy mogę coś zrobic?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie chce miec kontaktu przez to co powiedziałam mu, a ja chce jakos to napraiwć żeby nei myślał, że mam o nim takie zdanie.. Oczekiwałam ze mogłby zrozumiec tez mnie, wtedy górę wzieły nade mną emocję i dlatego tak wyszlo. Chce porozmawiac, spotkać się, chce przekonać go, że w moich oczach nie jest tym kim mówiłam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ale ja mu też powiedziałam przy rozmowie przez telefon.. mi zależało na nim i poczułam sie odtrącona dllatego może za dużo tego, ale czemu nie chce mnie zrozumiec ah,..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kpisz sobie, prawda?
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem. Przeciez piszesz ze najpierw chciał przestać sie spotykać a pozniej Ty powiedziałaś pare słów za duzo. Wiec i tak byście sie nie spotykali. Co miałaś zrobic-przeprosić-juz zrobiłaś. Teraz odpuść.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Powiedział Ci, że nie chcę się spotykać, Ty wpadłaś w histerie i mu nawrzucałaś i teraz jest w idealnej pozycji do tego, aby bez poczucia winy całkiem sie odsunąć, bo przecież taaaak go zraniłaś. Wykorzystał Twój wybuch na swoją korzyść.
Nie wróci, nie czekaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Tak naprawdę wątki związane z uczuciami i emocjami towarzyszącymi im powinny być baaaardzo obszerne. Ludzkie odczucia są zbyt skomplikowane by problem związany z nimi opisać w kilku zdaniach.
Wiem tylko jedno. Gdy mężczyzna mówi "nie" oznacza to "nie", gdy mówi " tak" oznacza to "tak". Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Uznaj to za naukę na przyszłość, żeby się hamować i zastanowić zanim się coś powie. Szczególnie komuś, na kim Ci podobno zależy
![]() Tu powinnaś odpuścić, facet już wcześniej nie chciał kontynuować znajomości, więc to że mu nawrzucałaś tylko go w tym utwierdziło zapewne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.