Czy mogę coś zrobic? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-22, 16:53   #1
marysia432
Przyczajenie

Czy mogę coś zrobic?

Mój powiedzmy kolega chcial przestac sie spotykać no i jak wiadomo mi zalezalo na nim i troche mnie ponioslo powiedzialam o pare słowe za duzo.. Wczoraj napisalam mu smsa ze no przepraszam go za to wszytsko i ze mozemy sie kolegowac, ale on zaczał mi potem płakac do telefonu ze on mi takich słow nie powiedizała jak ja mu, ze nie chce miec ze mna kontaktu, zebym sie nie odzwyała, zaproponowalam spotkanie zeby porozmawiac i nie chce. Kurde teraz mi jest glupio, bo ja nie chcialam go skrzywidzic nie wiedzialam ze jest taki wrazliwy..Myślicie ze moge cos zrobic? chce zeby mogl ze mna rozmawiac normalnie.. a nie ze nie chce miec kontaktu.
marysia432 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-22, 17:11   #2
bb410bd1fbb42d2edea92b1ada01ce79bf3cfb02_603add0278cd5
Konto usunięte

Dot.: Czy mogę coś zrobic?

Cytat:
Napisane przez marysia432 Pokaż wiadomość
Mój powiedzmy kolega chcial przestac sie spotykać no i jak wiadomo mi zalezalo na nim i troche mnie ponioslo powiedzialam o pare słowe za duzo.. Wczoraj napisalam mu smsa ze no przepraszam go za to wszytsko i ze mozemy sie kolegowac, ale on zaczał mi potem płakac do telefonu ze on mi takich słow nie powiedizała jak ja mu, ze nie chce miec ze mna kontaktu, zebym sie nie odzwyała, zaproponowalam spotkanie zeby porozmawiac i nie chce. Kurde teraz mi jest glupio, bo ja nie chcialam go skrzywidzic nie wiedzialam ze jest taki wrazliwy..Myślicie ze moge cos zrobic? chce zeby mogl ze mna rozmawiac normalnie.. a nie ze nie chce miec kontaktu.
Ale nie rozumiem - on przecież powiedział Ci dobitnie, że nie chce mieć z Tobą kontaktu, chce się przestać spotykać. Ty dolałaś jeszcze oliwy do ognia i skończył to. Co tu chcesz robić? Siłą go zmusić do spotkań/kontaktu?
bb410bd1fbb42d2edea92b1ada01ce79bf3cfb02_603add0278cd5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-22, 17:32   #3
marysia432
Przyczajenie

Nie chce miec kontaktu przez to co powiedziałam mu, a ja chce jakos to napraiwć żeby nei myślał, że mam o nim takie zdanie.. Oczekiwałam ze mogłby zrozumiec tez mnie, wtedy górę wzieły nade mną emocję i dlatego tak wyszlo. Chce porozmawiac, spotkać się, chce przekonać go, że w moich oczach nie jest tym kim mówiłam..
Stary 2014-12-22, 17:35   #4
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chce miec kontaktu przez to co powiedziałam mu, a ja chce jakos to napraiwć żeby nei myślał, że mam o nim takie zdanie.. Oczekiwałam ze mogłby zrozumiec tez mnie, wtedy górę wzieły nade mną emocję i dlatego tak wyszlo. Chce porozmawiac, spotkać się, chce przekonać go, że w moich oczach nie jest tym kim mówiłam..
Emocje mogą wziąć górę w rozmowie, nie podczas pisania wiadomości i wciśnięcia "Wyślij". Daj chłopakowi spokój.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-22, 17:38   #5
marysia432
Przyczajenie

Ale ja mu też powiedziałam przy rozmowie przez telefon.. mi zależało na nim i poczułam sie odtrącona dllatego może za dużo tego, ale czemu nie chce mnie zrozumiec ah,..
Stary 2014-12-22, 17:40   #6
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja mu też powiedziałam przy rozmowie przez telefon.. mi zależało na nim i poczułam sie odtrącona dllatego może za dużo tego, ale czemu nie chce mnie zrozumiec ah,..
Kpisz sobie, prawda?

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-22, 18:40   #7
maryanna3
Zakorzenienie

Nie rozumiem. Przeciez piszesz ze najpierw chciał przestać sie spotykać a pozniej Ty powiedziałaś pare słów za duzo. Wiec i tak byście sie nie spotykali. Co miałaś zrobic-przeprosić-juz zrobiłaś. Teraz odpuść.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-22, 18:45   #8
raita
Zakorzenienie

Powiedział Ci, że nie chcę się spotykać, Ty wpadłaś w histerie i mu nawrzucałaś i teraz jest w idealnej pozycji do tego, aby bez poczucia winy całkiem sie odsunąć, bo przecież taaaak go zraniłaś. Wykorzystał Twój wybuch na swoją korzyść.
Nie wróci, nie czekaj.

raita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-23, 00:09   #9
play with me
Przyczajenie

Tak naprawdę wątki związane z uczuciami i emocjami towarzyszącymi im powinny być baaaardzo obszerne. Ludzkie odczucia są zbyt skomplikowane by problem związany z nimi opisać w kilku zdaniach.

Wiem tylko jedno. Gdy mężczyzna mówi "nie" oznacza to "nie", gdy mówi " tak" oznacza to "tak".

Pozdrawiam
play with me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-23, 13:39   #10
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Uznaj to za naukę na przyszłość, żeby się hamować i zastanowić zanim się coś powie. Szczególnie komuś, na kim Ci podobno zależy

Tu powinnaś odpuścić, facet już wcześniej nie chciał kontynuować znajomości, więc to że mu nawrzucałaś tylko go w tym utwierdziło zapewne.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości