|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Rozjechany wizaż.pl
Ja, wielki gracjusz, jak zwykle coś naknociłam
![]() A więc kliknęłam jakieś dwa klawisze w okolicach lewego dolnego rogu klawiatury, najprawdopodobniej jakiś alt, ctrl + literka, no i strona mi się niemiłosiernie rozjechała. Muszę przesuwać dolnym paskiem żeby emota wkleić ![]() ![]() Dałoby się jakoś przywrócić wszystko do pierwotnych rozmiarów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozjechany wizaż.pl
Nie wiem, czy o to chodzi...ale gdzies na gorze kazdej przegladarki powinnas miec rozmiar czy cos takiego, w %, musisz zaznaczyc 100%, bo pewnie masz wiecej
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Gapa ze mnie, ale już naprawiłam
![]() Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nowego wątku to nie będę zakładać a gdzieś moją uwagę muszę wypuścić ,zeby sobie ulżyć
![]() Wkurza mnie to,ze niedługo cała pierwsza strona plotkowego to będzie już tylko omawianie seriali i innych programów tel. Wszystko zmierza w tym kierunku ![]() (może nowy dział? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nie depcze krokusów
|
Ostatnich 15 nowych wątków nie dotyczy ani seriali, ani programów tv... Z tym to raczej na "kulturalne" trzeba uderzać.
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ale przecież rozmowy o telewizji to też plotki. No już dajmy spokój z tymi działami- czy tylko mnie denerwuje taka ich ilość? Już się czasem gubię, nie wiem gdzie czego szukać.
Przecież to jest forum plotkowe, luźne. Jak się pousuwa stąd te seriale, programy itd. to prawie nic nie zostanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.