![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
FM Group
Hej!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: FM Group
Cytat:
czy to aby nie raklama?> |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no raczej nie.... chciałam się tylko dowiedzieć co o tym myślicie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka jest dystrybutorką tej firmy. Najbardziej znane są chyba podróbki originalnych wód toaletowych. Zarabia na tym średnio ok 200zł miesięcznie, ale nie biega i nie reklamuję tych produktów. Znajomi i rodzina wiedzą i tyle :P
Niektórych sama używałam i są całkiem trwałe.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja uwielbiam perfumki Fm a najbardziej feromony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mój kolega szalał i póki latał to wyciągał z tego 300-400 zł, po 5 miesiącach "rynek"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Na firmach tego typu naprawdę można dobrze zarobić. Nie używałem nigdy produktów FM, więc nie mogę się wypowiedzieć, mam zastrzeżenia do ich planu marketingowego - potrzebna jest duża ilość osób w grupie by wejść na wyższy poziom.
Generalnie - taką formę dorabiania/zarabiania polecam jak najbardziej, ale co do samego FM uważam, że są firmy z lepszym planem marketingowym. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Nie depcze krokusów
|
Podróbki perfum i drogie płyny do mycia naczyń. Nie, dziękuję, już lepiej siedzieć w Avonie.
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Natomiast Fm szczerze powiedziawszy jestem obiecnie dystrybutorka ale jak któraś wyżej napisała dla siebie znajomych rodziny i musze powiedzieć ze jakiś tam mały interesik z tego jest ale nie wiadomo jakich zysków się nie spodziewaj a po drugie perfumy mają cudne ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Nie depcze krokusów
|
A czy wspominałam już o praniu mózgu, jakie robią na szkoleniach?
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Mnie się podoba plan marketingowy, przez który sama weszłam do firmy w wakacje. Niestety nie jestem się w stanie tym teraz zajmować i struktura w sumie stoi w miejscu. Jestem też konsultantką Oriflame i na te kosmetyki jest nawet pobyt, ale biznesu w Ori to już raczej nie zrobię
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2010-10-11 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Crazy turtle lady
|
Ja dostałam ich kilka kosmetyków kolorowych, byłam zdziwiona podwójnie, raz , że nie widziałam że oni też mają kosmetyki kolorowe, a dwa że nie były takie złe. Moja mama ma ich róż i sobie chwali, ja miałam cienie i tusz i generalnie ok - szału nie ma, ale szajs to też nie jest
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A są jakieś szkolenia?
![]()
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
To wszystko zależy od Ciebie czy zarobisz bo to czysty MLM. Nie są to także podróbki jak niektórzy mówią. Podróbka to wierna kopia oryginału aczkolwiek oryginał to nie jest. FM na perfumy gdzie zapachem sa czasami takie same jak te markowe aczkolwiek jest to PRAWIE, bo mają zmienioną jedną nute zapachową co czyni je nowym produktem. Do tego inna nazwa i buteleczka. Ten kto upiera się, że to podrób jest w błędzie.
Postaw sobie jedno pytanie... ile chcesz zrobić. Bo jeżeli chcesz mieć 100 - 300zł to owszem da się na sprzedaży. Możesz mieć także zawsze produkty dl siebie w cenie hurtowej. Możesz zarabiać również takie kwoty, gdzie będziesz zmuszona założyć własną działalność i płacić te wszystkie ZUSy itp ![]() Ja jestem Managerem innej firmy ale powiem Ci, że gdybym nie była w tej której jestem pewnie wybrała bym FM, bo fajna różnorodność produktów i jakościowo też są dobre ![]() Życzę powodzenia. ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
Bo nie wiem czy wiecie ale biznesmenem w firmie MLM nie każdy może być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jest już wątek o FM Group na wizażu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Moim skromnym zdaniem to szajs i antyprestiż
![]() Do tego na osłodę piramidka finansowa...
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Piramida finansowa jest nielegalna, po drugie piramida działa wyłącznie z wpisowego. Tam się nic nie sprzedaje. Więcej na ten temat w artykule Pana Michała Jankowiaka na iThink.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
No cóż, jestem konsumentem
![]() ![]() Napiszę inaczej: część klientów (vide dzustam i kilkunastu jej bliskich znajomych na marginesie dość spory procent) ma niepochlebne opinie o firmach produkujących "podróby", czyli tak zwany szajs, do tego opartych na MLM. Wiadomym jest też, że karda "menedżerska" firm tego typu będzie wierzgać słysząc niepochlebne opinie - bo zgarnia największą kasę na tym całym interesiku ![]() I ogólnie uważam, że akwizycja to rzeczywiście bardzo męczące zajęcie, wymagające odpowiednich cech charakteru i psychiki i nie kazdy może być Managerem w organizacji typu Amway ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
mam znajomego, który obecnie ze swojej struktury w FM wyciąga miesięcznie po 2000zł. Ale wiadomo - nie każdy nadaje się do takiej pracy
![]() Wg mnie żadna praca nie hańbi i jak ktoś ma predyspozycje to czemu nie, niech wojuje w FM, Avonie, Oriflame czy innych firmach. Popyt na kosmetyki jest i będzie zawsze. Co do produktów FM - używałam jedynie perfum i bardzo je lubię. Pachną super, można zawsze znaleźć odpowiednik oryginalnych, na które mnie po prostu nie stać. Dla mnie to żadna hańba pachnieć Euphorią z FM, bo tak czy inaczej mało kto jest w stanie wyczuć różnicę ![]() Poza tym działalność MLM to NIE JEST piramida finansowa ![]() komuś się chyba pojęcia pomyliły |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zmiana jednej nuty chroni ich przed procesami. I tyle. Jak się sprężą i wykreują własne zapachy to będą mogli sprzedawać rzetelne oryginały.
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
wody z fm są okropne,całkowicie odbiegają zapachem od oryginałów,po prostu zal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Skąd to przyzwolenie w Polsce na używanie podrób?
Jak nie stać mnie na oryginalną flaszkę, to nie kupuję w ogóle, zawsze można użyć dezodorantu za 10-20zł, albo kupić inne tańsze perfumy, np Coty, a nie śmierdzącą podróbę ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ale to nie są podróby....
zdecydowanie, 10 razy bardziej wolę kupić perfumy FM niż ... avonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja od Avonu też mam uczulenie... ;/ a produkty jakości gorszej niż w sklepie wszystko za 1 zł ;-(
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ale FM to zupelnie inne zalozenie niz Avon. Nikt ci nie wciska w avonie ze bedziesz miala kupe kasy, tylko musisz wydawac kase na szkolenia, wciagac nowych ludzi itd.
Zgadzam sie z Dzustam .. w pewnym sensie dzialaja jak piramida finansowa- chodzi o strukture.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ale ja mówię z punktu widzenia klienta i jakości kosmetyków ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już bez przesady |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Sprzedawać podróby?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.