|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
NO i WYSZTURAŁAM
...w koncu cos ze skrawkow materialow taka o sobie bluzke i jak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: NO i WYSZTURAŁAM
no buhahaha !! przed chwila dalam watek i chodzilo mi o taka bluzke o bluzke w takim rodzaju !!!
BOMBA BLUZKA SUPER!!!!!!!!!!!!!! a teraz bądź grzeczna dziewczynka i napsiz jak to zorbilas bo mnie az ciekawość zrzera !!!!!!! plosze ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
heh wiesz z checia ale to nietakie proste bo szturalam ja na oko bez wykroju zadnego poprostu zmierzylam sie pod biustem i dolem jaka bym chciala szerokosc, jak skracalam dluga spodnice to zostal mi dol takze wzielam go i zrobilam trapez( gora szerokosc pod biustem dol szerokosc jaka chcialam) gore wycinalam na oko mierzac na sobie i wycinajac, mierzac i wycinajac, potem przyszylam gore do dolu, sciagnelam troche gumka obszylam czarna tasiemka zrobilam szelki, jakas kokardke na srodku z boku zamek aby lepiej zakladac i rozporeczki z bokow i tyla konkretnego wykroju nie mam jak jakie spytania pytaj!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
o! śliczna bluzka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no i kolejna bluzka-3 jak na poczatki jakos wyszlo ale w porownianiiu z poprzednimi schrzanilam troche przy zamku z tylu ale z przou wyszlo tak jak mialo oto ona.......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Bomba ta ostatnia bluzeczka, normalnie sie zakochalam w niej
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No ta druga jest superancka!Z tylu nie widac , ale z przodu wyglada rewelacyjnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
heh moze i lepiej ze z tylu niewidac bo jak pisalam schrzanilo m isie przy zamku a wyglada on tak ze z ty;lu jest prosta bez marszczen, zamek od gory 18 cl na dole zamka kokardka...tyle ze zamek jest troche po ukosie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nie musisz sie tlumaczyc i tak jest super a czlowiek uczy sie na bledach , nastepnym razem pewnie bedzie lepiej . Ja czasem tez cos potrafie zchrzanic . I tez mam problem z wszywaniem zamkow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
szczerze co do pierwszej nie mam przekonania, natomiast ta druga bardzo ciekawa, b. oryginalny przod
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.