|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ślubne trendy-pomocy!
Witajcie Wizażanki!
Dziewczyny za trzy tygodnie wychodzę za mąż i potrzebuję od Was pomocy. Czy macie może jakieś fajne propozycje paznokci ślubnych (mówimy tu oczywiście o tipsach) ? Zależy mi na dosyć oryginalnych paznokciach,ale nie przekombinowanych. Może macie jakieś zdjęcia w swoich zbiorach albo coś fajnego rzuciło Wam się w oczy? Pomóżcie, bo zostało mało czasu a klasyczny french to nie jest to... Może mogłybyście przybliżyć mi trendy paznokciowoślubne na 2013 rok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubne trendy-pomocy!
Cytat:
![]() Nie wiem jaką masz sukienkę ale jeśli zależy Ci na przedłużanych paznokciach to może po prostu frencz plus jakiś układ cyrkonii do tego? ![]() Mimo, że ja chyba stawiałabym na tego prostego acz eleganckiego frencza lub mleczne/nude pazurki w załączniku wrzucam kilka propozycji. Nie wiem czy są oryginalne czy nie ale może Cie zainteresują albo chociaż zainspirują do pomyślenia nad czymś podobnym/ wykorzystaniem elementów. Trendów totalnie nie śledzę i wydaje mi się, że najważniejsze jest to żebyś sama czuła się w tym dniu wyjątkowo niezależnie czy masz zgodne z trendami paznokcie/sukienkę itd. ![]() Gratulacje i powodzenia dla przyszłej Panny Młodej ![]() Edytowane przez Maartikrk Czas edycji: 2013-07-28 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Drugie cudowne!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() Z jakiej firmy lakier i nr koloru? Jeśli można wiedzieć? ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
U mnie był "podkolorowany" french. Tak jak napisałaś i u mnie miał współgrać z innymi obecnymi w tym dniu elementami w związku z tym zażyczyłam sobie jakiś element pod kolor krawata i spinek męża oraz kwiatów, które miały być użyte do wiązanki i wystroju sali
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Cudowne są ostatnie, takie delikatne,subtelne, a jednak nie klasyczne...
---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- A może tutaj coś znajdziesz? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167003 A tak w ogóle to wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
już znalazłam, dzięki dziewczyny!
i nie dziękuję, powodzenie z moim Cudownym będzie niezbędne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.