| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-12-26, 15:37 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2014-05 
				 | Gdzie w sieci szukacie inspiracji, ciekawych informacji? :)

Witajcie Dziewczyny, jako, że mamy okres świąteczno-noworoczny, więcej chwil wytchnienia, relaksu i tym samym więcej czasu dla nas samych  podzielcie się jakie miejsca w sieci odwiedzacie? Gdzie szukacie inspiracji i ciekawych informacji (nt. mody, urody, kulinariów, wychowania dzieci itp.) Spokojnego ostatniego dnia Świąt   
				__________________ <ciach reklama> | 
|     |   | 
|  2014-12-26, 20:27 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Dot.: Gdzie w sieci szukacie inspiracji, ciekawych informacji? :)

czy moda, uroda i wychowywanie dzieci to jedyne tematy, które znajdujesz potencjalnie ciekawymi dla kobiet?

__________________ Nie było nas, był las, nie będzie nas, będzie las. | 
|     |   | 
|  2014-12-26, 20:29 | #3 | 
| Władca Wizażu Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Treść usunięta

| 
|     |   | 
|  2014-12-26, 21:09 | #4 | 
				 | 

podałam tylko przykłady   jeżeli lubisz czytać inne treści to się nimi podziel, każdy lubi co innego  a co do zdjęć "żarcia, dwóch hantli" to czy chcesz czy nie to jednak to inspiruje i motywuje wiele kobiet. 
|     |   | 
|  2014-12-26, 21:11 | #5 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2013-04 
				 | 

Szukasz pomysłu na artykuły do magazynu euforia, o nie nie, nie ma tak łatwo   Użyj google samodzielnie. | 
|     |   | 
|  2014-12-26, 21:11 | #6 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Ja na Pubmedzie.

| 
|     |   | 
|  2014-12-26, 23:42 | #7 | 
				 | 

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b  39c6008ed9e8c5acd_5dd3308  25eb9e;49475754]Szukasz pomysłu na artykuły do magazynu euforia, o nie nie, nie ma tak łatwo   Użyj google samodzielnie.[/QUOTE] Jaka wnikliwa analiza, ale niestety nie to jest celem, pomysły są  . Byłam raczej ciekawa czy odwiedzacie blogi, profesjonalne portale itp. i jaka to jest tematyka. Bo widzę jak dużym zainteresowaniem cieszą się blogi, blogerki  z jednej strony większość je hejtuje i z pozoru nikt nie czyta, a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. I stąd moje pytania o Wasze ulubione miejsca  czysta ciekowość. 
|     |   | 
|  2014-12-28, 15:43 | #8 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2014-06 
				 | 

Ja bardzo lubię Pinterest. Zaznaczyłam sobie swoje zainteresowania typu makijaż, pozytywne myślenie, jazda konna, języki obce, różne tutoriale do robienia fryzur i wyświetla mi na tablicy tylko sprawy z tym powiązane + odsiewa mi to czego nienawidzę - wszelkie fitspiracje i thinspiracje.   Blogerek unikam jak ognia bo interesują mnie treści, a nie przerost osobowości nad treściami. Nie znoszę jak czytam o jakimś kosmetyku, jest jego zdjęcie na tle twarzy wymalowanej pindy która zajmuje 3/4 kadru. Weszłam zobaczyć puder, nie ją. Z tego powodu unikam, nie lubię takich machin autopromocji. Edytowane przez ShrinkingViolet Czas edycji: 2014-12-28 o 15:46 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.