|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zakochałam się przez internet !?
.
Edytowane przez Nierozwazna Czas edycji: 2014-12-25 o 20:57 Powód: znalazłam odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochałam się przez internet !?
Bez czytania tematu: nie, nie zakochałaś się w kimś przez internet.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Hrodebert
|
Zostaw tego swojego chłopaka bo marnujesz mu czas ,pocierpi w końcu przejdzie i pozna dziewczynę której będzie na nim zależeć .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
A jaka tu może być opinia? Przez internet ktoś może być super, spotkasz się na żywo, będzie kicha i całe Twoje miesiące pisania pójdą w pip w jednej chwili. Nie ma innej rady jak po prostu spotkać się z nim. Dalej już nie będę wróżkował, skoro nie chcesz napisać czemu nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Liczyłam na opinię, która zaweira się w więcej, niż jednym zdaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Nawet nie chce mi się czytać bo każdy tego typu problem wygląda tak samo.
Przerabiałam to i wiem jak świetni jesteśmy w przypisywaniu pożądanych przez nas cech osobie, której nie widzieliśmy na oczy. Abstrahując od tego, że przez własne doświadczenie teraz w życiu nie spotkałabym się z kimś poznanym przez internet to jeżeli ktoś już musi to robić to niech zrobi to jak najszybciej bo często i gęsto zdarzają się sprawy gdzie gołąbeczki zwlekają i 3 lata ze spotkaniem. Spotykają się i co? 3 lata stracone jak krew w piach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Jak nie kochasz swojego faceta, to z nim zerwij, a potem się baw w internetowo-growe romanse. Swoją drogą powinnaś w tym wieku już być na tyle dojrzała, żeby wiedzieć, że internet swoje, a życie swoje.
Nie wiem co ostatnio na wizażu taki wysyp dziewczyn z syndromem małpy - nie puszczą jednej gałęzi, dopóki nie złapią następnej. Zastanów się, czy Twój facet przypadkiem nie zasługuje na coś lepszego, niż bycie kołem zapasowym zdradzającej go emocjonalnie i okłamującej go dziewczyny. A ten nowy w ogóle wie, że jesteś w związku, czy jego też okłamujesz? Myślałam, że to wątek nastolatki i jak przeczytałam ile masz lat, to mocno się zdziwiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
a czemu nie chcesz się z nim spotkać?
ja sama spotkałam się z facetem , z którym wczesniej wymieniłam raptem parę wiadomości, i to był strzał w dziesiątkę, chociaż też byłam raczej sceptyczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Nierozwazna Czas edycji: 2014-12-25 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
a po ile macie lat w ogóle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Nierozwazna Czas edycji: 2014-12-25 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Nie miałem nic podobnego jednak znajomości internetowe są nie trwałe. Potrafię się powiedzmy" zauroczyć" i było tak kilka razy. Jednak uważam, że o ile piszecie to okej lecz bez spotkania prędzej czy później to się skończy a wtedy będzie boleć. Zadzwońcie do siebie i pogadajcie przynajmniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Mogłabym powiedzieć, że problem mam podobny. Też zakochałam się w chłopaku z internetu. Wprawdzie on odwzajemnia uczucia, a jak dotąd jedyne nasze spotkania miały miejsce na skype albo na czacie. Zaryzykowałam i postanowiłam się z nim spotkać. Jeszcze nie mogę opowiedzieć o moich wrażeniach, poniweaż przyjedzie do mnie w poniedziałek.
![]() Jeśli coś czujesz do tego chłopaka, to może powinnaś zaryzykować? Jeśli się z nim nie spotkasz, nigdy się nie dowiesz czy straciłaś, a możesz jedynie zyskać. Cóż, spotkacie się, pogadacie, a jeśli nie będziecie do siebie pasować, jeśli się rozczarujesz, to możemy razem leczyć smutki. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Sanieczka, napisz mi jak było proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez szklana_mgla Czas edycji: 2015-03-01 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.