|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zwiedzanie Wrocławia- pomożecie?
Koleżanki wizażanki Wrocławianki
![]() Wybieram się na kilka dni do Wrocławia i poszukuję wszelkich info o mieście, miejscach wartych zobaczenia i nie tylko. Pierwszego dnia chciałabym zobaczyć to co najważniejsze czyli głowne zabytki ale poszukuję opini i wskazówek co do innych klimatycznych i pieknych miejsc. Może jakieś dobre kawiarnie, niedrogie a dobre jadłodajnie. Wybieram się tam z moją połówką i chciałabym wiedzieć gdzie możemy pójść na romantyczną kolację lub spacer. Wszelkie opinie bardzo będą mi przydatne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zwiedzanie Wrocławia- pomożecie?
hej
moim zdaniem powinnaś zaopatrzyć się w przewodnik po mieście ![]() ![]() cóż.. z pewnością musicie pospacerować po Rynku ![]() ![]() zresztą.. przejrzyj http://www.wroclaw.pl/turystyka co do jedzenia.. jeśli preferujecie polskie jedzenie i chcecie się najeść do syta za niewielką kwotę.. to powinniście wybrać się do Baru Nadwaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Koniecznie ZOO, Ogród Japoński, jak romantycznie to Most Tumski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o gastronomię we Wrocławiu to ja polecam zapoznać się ze stroną internetową Wrocław od kuchni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Na pewno rynek i okolice, Ostrów Tumski, afrykanarium w zoo, jesli lubicie takie rzeczy to pokaz fontann przy Hali Stulecia (chociaz nie wiem czy zima sa te pokazy). Panorama miasta ze Sky Tower, gdzie mozna tez zjesc cos pysznego w restauracji Dinette. Jak romantyczna kolacja to moze w Przystani z widokiem na pieknie oswietlony budynek Uniwersytetu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziękuję!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Podobno dobra jest czekoladziarnia na Włodkowica, to jest boczna ulica z Rynku. Ja się wybiorę może w tygodniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale na wieczór w ramach relaksu może kręgle lub "escape the room" na żywo? Jeśli chodzi o escape to we Wro są 3: Let me out, Exit room i Logical room. We 2 osoby może być ciężko się wyrobić czasowo (ja byłam w 5 osób i było trochę za tłoczno), ale zabawa fajna i oryginalna. O escape dowiedziałam się szukając czegoś ciekawego podczas pobytu w Krakowie (niestety nie było już wolnych miejsc), ale okazało się, że Wrocław nie jest gorszy i też ma
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.