|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
jak każda kobieta
potrzebuje zmiany, wprawdzie juz jest mój post ale teraz zamieszczam od razu zdjecie wiec prosze was o pomoc, w przyszlym roku wychodze za mąż i zastanawiam sie czy warto zapuszczac wloski czy pozostac z takimi,a co z kolorem? moze jakies ciekawe propozycje co do makijazu, no i jak macie zdjecia fajnych ciuchów to bede wdzieczna! podrawiam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: jak każda kobieta
nikt mi nie pomoże? trudno sie chyba mówi:-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Re: jak każda kobieta
Czy warto zapuszczać włosy? To zalezy, czy masz ochote miec długie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Re: jak każda kobieta chcę zmiany
dziękuję Ulu za podpowiedź, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
wyaje mi sie ze powinnas miec wlosy jasniejsze... te sa za ciemne jak dla Ciebie (chyba ze to tylko tak na zdjeciu..). proponuje jakis sredni braz, a makijaz wtedy pod brazy i pomarancze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a więc
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
josefine! jesteś poprostu świetna! dziekuje! jestem typową zimą biała skóra i czarna oprawa oczu, brwi nie maluje!która dzieki solarium nie mam teraz problemów z opalaniem, pasemka sa złote bo bałam się ze spala sie wlosy wiec czekam teraz na nastepne malowanie az dojde do bieli lub chlodnego beżu, źle czuje sie rudościach mialam juz czerwone pasemka w zime ale (coraz wiecej starszych pan takie nosi) czerwień zmywa sie do rudego! czekam na podpowiedzi! pozdrawiam ta fryzurka wyzej jest super ale nie moje kolory!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.