|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Obsession vs Obsession Night For Men
Witam
zasntanawiam się nad zakupem prefumek Calvina Klein'a i mam dylemat między Calvin Klein Obsession Night For Men a Calvin Klein Obsession For Men mogłby ktoś pomóc w wyborze, co lepsze pod względem trwałości, odpowiedniego hmm smaku na obecną, zimniejszą porę roku co wogóle sądzicie o wyborze drogie panie - chodź troche miłych rzeczy o Obsession przczytałem juz. // a może coś lepszego znajde u Versace ?!// Aaa i jeszcze: Tommy Hilfiger, Tommy Jeans : nadaje się na własnie juz wspominaną jesien\zime czy poczekać jeszcze bo jakis czas temu mi się ta woda skończyła i nie wiem czy zaopatrzać się teraz Ahhh ale namieszałem tego wszystkiego.. ale mam nadzieję ze nie narobie wiele kłopotów akurat nie jestem w tej dziedzinie wszechwiedzący, a raczej nie wiele jeszcze wiem wiec myślę ze zrozumiecie... |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Obsession vs Obsession Night For Men
Cytat:
Nie ma czegos takiego jak"perfumek" sa tylko i wylacznie "PERFUMY"!! Polecam do przeczytania pierw tego TE PERFUMY, a nie "ta perfuma" czy też "ten perfum" oraz Zanim napiszesz.... A jak chcesz dobrac sobie zapach to idz do perfumerii wachaj wachaj i jeszcze raz wachaj!!Tobie sie ma zapach podobac nie nam!! Mam nadzieje ze pomoglem |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
a co to jest forum ortograficzne ?
ok skasujcie temat milo! pa |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Oba zapachy są mocne i trwałe, a to który masz wybrać zależy tylko i wyłącznie od Ciebie, bo to ty będziesz go nosił, a nie my.
Teza i coś ty dobrego narobił ?! ![]()
Edytowane przez Kevin Lomax Czas edycji: 2008-12-07 o 18:34 |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

akurat nie jestem w tej dziedzinie wszechwiedzący, a raczej nie wiele jeszcze wiem wiec myślę ze zrozumiecie... 

Zaraz mnie sie pewnie oberwie od kogos ze strasze