|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
II cz. "Nigdy w życiu!"
jakiś czas temu słyszałam, że ma być kręcona II cz. mojego ulubionego filmu, czyli "Nigdy w życiu!" czy wie ktoś może czy została już ona nakręcona i kiedy będzie w kinach? a może już była a ja sierota przegapiłam
|
|
#2 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: II cz. "Nigdy w życiu!"
chyba w przyszlym roku bedzie premiera
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Głowy sobie nie dam uciąć, ale kojarzę, że premiera ma być w walentynki 2006 r.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko,że obsada już jest inna...
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
a kto ma kogo grac?
po obejrzeniu tego filmu -chwala bogu nie poszlam do kina-powiedzialm sobie :nigdy w zyciu"
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edyta Jungowska: Mieczysław Grąbka: Naczelny Anna Prus: Jola Bartosz Obuchowicz: Filip Krzysztof Pieczyński: Adam Hanna Bielicka: Grażyna Wolszczak: Judyta Katarzyna Grochola: Paweł Deląg: Adam Marta Lipińska: Matka Judyty Agnieszka Pilaszewska: Ula Tadeusz Szymków: Kochasz Krzysztof Kowalewski: Ojciec Judyty Waldemar Błaszczyk: Krzysztof Maria Niklińska: Tosia Maksymilian Pawłowski: Małolat Anna Korcz: Złośliwa mnie też film nie zachwycił, ale uważam że Stenka była świetna. I w ogóle nie wyobrażam sobie Wolszczakowej w roli energicznej Judyty i Marysi Niklińskiej jako Tosi
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
"Nigdy w życiu!" mi się wyjątkowo podobało (może dlatego, że patrzyłam na ten film przez pryzmat przeczytanej książki i jakoś jedno z drugim mi grało). Natomiast drugiej części filmu bardzo się obawiam - zmiana 90% obsady to tak durny pomysł, że chyba tylko nasi mogli na to wpaść...
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej mi szkoda, że zmienili główną bohaterkę . Wielka strata, bo za Wolszczak nie przepadam, a Stenka się dobrze sprawdziła jako Judyta.No i Paweł Deląg... Troszkę mi tu nie pasuje.Ale i tak z niecierpliwością czekam na drugą część bo pierwsza bardzo mi się podobała .
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak długo pisałam posta, że widzę, że nie zobaczyłam, że Xanka już opisała nową obsadę i ją powtórzyłam.
Zgodzę się z Akane, że taka zmiana to durny pomysł. Ciekawa jestem czy to aktorzy nie chcieli zagrać w kolejnej części i reżyser nie miał wyjścia jak wziąć nowych, czy po prostu zachciało im się odmiany .
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie wiadomo o co chodzi, to zwykle chodzi o pieniądze... Poza tym aktorka, grająca rolę Judyty w drugiej części, jest partnerką życiową reżysera...
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Aha
No ale i tak blisko
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza czesc mi sie podobala i chetnie obejrze druga, ale... No wlasnie - ta zmiana. Jakos sobie tego nie wyobrazam. Oni tlumacza to tym, ze to ma byc zupelnie inny film. No ciekawe.
Ciekawe czy np. w tych samych okolicach bedzie krecony. Dziwi mnie tez, ze pomineli druga czesc i kreca od razu trzecia. Moze "Serce na temblaku" bylo zbyt nudne bo "główna para" sie nie rozstawala
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Stenka bardzo mi się podobała w tej roli, Wolszczak w ogóle nie widzę jako Judyty, nie lubie jej osobiście i widze ją przez pryzmat Baśki z "Na Wspólnej" (tego serialu też nie lubię), i czemu Pazura musi tam grać?Przecież on wystepuje w co drugim polskim filmie!
A film przeczywiście w kinach ma się pojawić na początku roku, koło Walentynek. A ma trafić do kin w tym czasie jeszcze jeden, konkurencyjny film o miłości, nie pamiętam tytułu, ale nie wiem czy przypadkiem Stenka tam nie będzie grać
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja pania Wolszczak jako aktorke bardzo lubie i cenie
i jestem ciekawa jak sobie poradzi/poradzila ze swoja rola moim ulubionym serialem jest na wspolnej wiec moze dlatego tak bardzo przypadla mi do gustu
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Beznadziejna książka.
I równie beznadziejny - trudno się dziwić - film. Moim skromnym zdaniem.
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Az mnie zagilo jak to przeczytalam i sie zastanowilam czy czegos nie przoczylam...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

klik
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jakoś nowi aktorzy nie przemawiają do mnie 

.

Az mnie zagilo jak to przeczytalam i sie zastanowilam czy czegos nie przoczylam...