|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
co robic ???????? trzecie piesek ?!!
sluchajcie kochani dzis moj chlopak na skrzyzowaniu uratowal szczeniaka blakal sie miedzy autami, wzial go . my juz mamy dwa psy .... jak go oddam do schroniska to musze cos placic? bo kurcze nie mam nikogo kto by go chcial. a moze ktoras z was chce pieska, szczeniak chyba kundelek. same(mi) zobaczcie!!!!
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
调解人
|
Dot.: co robic ???????? trzecie piesek ?!!
Jeśli błąkał się między autami, to może ktos go wyrzucił z samochodu i piesek był zdezorientowany?
![]() Jeśli nie możesz go zatrzymac, to może umieść ogłoszenie w gazecie, ze do oddania piesek, a jeśli nikt sięnie zgłosi, to oddaj do schroniska, jeśli to szczeniak, to może znajdzie pana ![]() Raczej nic się nie płaci.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ale sliczny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
taki jamnikowaty z pyszczka
![]() sprobuj moze 'zareklamowac' go na forum milosnikow psow, albo wystaw jako taka niby aukcje za zlotowke na allegro. szkoda byloby go do schroniska, moze ktos go przygarnie. (wiem, ze wiele kotow tak znajduje swoj dom - niestety w temacie psow nie za bardzo siedze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ka.si rozumiem Cię doskonale, że nie możesz go zatrzymać, ale naprawdę powinnaś się za wszelką cenę postarać, żeby nie oddawać go do schroniska- to naprawde jest straszne. Może któraś wizażanka bedzie go chciała, albo ktoś z twoich znajomych? Na forum gazety.pl jest specjalne forum o psach, spróbuj tam napisać.
Mam ogromną nadzieje, że ktoś uratuje go od schroniska. Ogromny buziak dla Ciebie i Twojego chłopaka za wspaniałe serducho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Kasi, nie iddawaj do schroniska - piesek długo tam nie pożyje, niestety. Rozwieś ogłoszenia, wrzuc informację na dogomanię, popytaj znajomych, może ktoś weźmie. Ale schronisko stanowczo ci odradzam. I wierz mi, rozumiem, że 3 psy to duże obciążenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jak mi psiaka ze spaceru ukradli (był spuszczony, tata poszedł po smycz a jego już nie było, na szczęście samochód schroniska podjechał tuż pod naszą klatke i poszliśmy zobaczyc co jest grane), to po godzinie pobytu w schronisku (od razu po niego pojechalismy) strasznie cuchniał i był "podgryzany" a był jeszcze szczeniakiem
![]() ALE STANOWCZO ODRADZAM SCHRONISKO!!! Popytaj znajomych (nieznajomych). Jak do mnie przybłąkała się mała czarna suczka, to znajoma zaprowadziła mnie to znajomego swojego kolegi i ten wziął psiaka od razu. Więc spróbuj popytać i wywies ogłoszenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dziewczyny maja rację, schronisko to ostatecznosć...
Szkoda psiaka, jest ładny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
![]()
dziewczyny moge was w pelni uspokoic ze na pewno nie oddam go do schroniska, przekonalyscie mnie i jutro (niedziela) jade do takiej pani ktora ma domek i miala psy ale jej pozdychaly ze starosci, jest to kobieta po 40. zna mojego tate i dwa dni temu mowila ze chcialaby miec znowu jakiegos psa, ale od szczeniaka!!! trzymajcie kciuki moze malec znajdzie dom .... nazwalam go "fuks" bo mial fuksa ze zyje !!!
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Mam nadzieję, ze ta pani go przygarnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
![]()
piesio znalazl wlasciciela, jest nim moj kumpel z drugiego osiedla. jak sie ciesze jego rodzina od razu cieplo go przyjela a szczegolnie mama od kumpla jest nim zachwycona .... pieso myrda ogonkiem i bedzie szczesliwy .... zeby wszystkie historie tak wlasnie sie konczyly !!!!!!!!!( a ja bede mogla obserwowac jak sie znajda rozwija i dorasta)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
super, super, super!!!!!!!!!!
a ja sie pochwale ze tez mam kolejnego psa-dostalam,a raczje sama wzielam od koelznaki ktorej suczka urodzila 9szczeniaczkow<wow>, taka sliczna gromadka byla ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
![]() Bardzo się cieszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.