![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Tarnowskie Panny Młode cz. VWitam serdecznie w V części Tarnowskich Panien Młodych ![]() Zapraszamy do naszego grona wszystkie tarnowskie Panny Młode a także Żonki, które radą wspomogą swoje koleżanki, które ten wyjątkowy dzień mają jeszcze przed sobą! ![]() Znajdziesz tu opinię na temat tarnowskich lokali, zespołów, dj'ów i wielu innych usługodawców! A oprócze tego przyjazną atmosferę sprzyjającą planowaniu ślubu! ![]() Dołącz do nas ! ![]() Żonki ~ 2005 ~ 27.08Ania_F: zespół z Limanowej / foto+video VideoFilm Studio~ 2012 ~ 12.05 mmhym: Bristol / zespół Feniks / foto D. Pałucki19.05 Alebara: Dom Weselny Wiolin w Sufczynie / zespół Orion ze Szczepanowic / foto M. Łoziński07.06 Nutkaaaa: Warszawska91 / zespół KDA / foto D. Skruch / video klQmedia / dekoracja Jowi-Art / suknia Hermago16.06 etusiaaa: Agawa / zespół Galicja / foto+video VideoFilm Studio30.06 bodzianka11: Hotel Marion / zespół Kama Band07.07 Effka_eb: Osteria / zespół Geminix / foto+video B. Sosin / ciasto A. Derlagastorczyk85: Hotel Sezam 14.07 iwona7777: Dom weselny w Szczepanowicach / zespół Tatra21.07 nowa8686: Grecja / zespół Romans / foto+video Studio Filmowe Premier04.08 Fala25: Hotel Dunajec / zespół Fenix / foto B. Kulig / video P. Paweł z os. 25-lecia Tarnów.olgaaa3: zespół Geminix / foto J. Padoł 18.08 agniecha88: Zajazd pod Dębem / zespół Geminix bebulka: lokal Radlna / zespół Agat / foto T. Strychaczemotikona: Astoria II w Wadowicach G. / zespół Spektrum / foto p. Sosin ze Szczucina kifli: Oberża pod Grzybem / zespół Mars / foto K. Burzawa / makijaż Klaudia 25.08 ptysiakm: Hotel Bristol / zespół Cover Band / foto A. Olbracht 01.09 Ewa_wa1: Dwór Modrzewiowy / zespół KDA / foto plener J. Bystrzanowski, reportaż ślubny G. Solak / video B. Połeć 15.09 ivisia: u Władeczki w Wierzchosławicach / zespół Forte / foto M. Szandula22.09 yenn_efer: Hotel Marion / zespół P. Kita z zespołem / foto J. Padoł / video T. Baran 06.10 Monika00883: Dwór Modrzewiowy / zespół KDA / foto D. Kołakowski 29.12
Edytowane przez ane3kaa Czas edycji: 2013-04-07 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Młode cz. V
Żonki ~ 2013 ~ 04.05kejtushka: Dwór Modrzewiowy / zespół Restauracja/ foto G.Solak/ kam. Hypertex15.06 megusia112: Mikołajowice / zespół Rivia22.06 lea22: Cristal Park / zespół Geminix / foto M. Sapeta / makijaż K. Kłos29.06 Foczkaa02: Restauracja Staropolska / zespół Oskar / foto+video VIP213.07 kaczuszka69: Dwór Modrzewiowy / zespół PartyMusic / foto+video p. Łakoma / tort A. Daraż / dekoracja Studio Kędzierscy z Krosna / suknia salon Obsesja / makijaż salon Gaja20.07 slubienka: zespół: Amadeo, fot. F. Skrabacz, kam. T. Świerczek03.08 _zgredek_: Sala weselna w Morzychnie / zespół Creative Band / video D. Żywiec / foto:Michał Szanduła10.08 Martusiaaa2: Agawa w Dębnie / zespół Pegaz / foto S. Stelmach / video Hypertex15.08 natalka1131: zespół Rivia17.08 ewqa135: Wesoła w Nowej Jastrząbce / zespół eMKa2 / foto G. Solak / video VideoFilmStudio14.09 asia_28w: Hotel Marion / zespół Ratoro / foto+video VIP Studio z Krakowa~ 2014 ~ 26.04 mala_czarna_21: Dwór Modrzewiowy / zespół Geminix 10.05 agia_ns: Dom weselny w Szczepanowicach / zespół CAMERT'S BAND / ciasta: Brzozówka / kamerzysta: Aleksander Piszczek / fotograf: Katarzyna Wilk 17.05 kabaltowa: Taurus / zespół Geminix31.05 piska: Herbowa / DJ M-Group / foto A. Kiwior i R. Górski / video Hypertex02.08 21klaudyna: Dwór Modrzewiowy / zespół Geminix /09.08 woncia: Lokal nad stawami w Odporyszowie / Zespół Alfa z Tarnowa / Biesiada Catering z Krosna / Video "Ślub w Tarnowie" Bogdan Spala/ Foto Łukasz Nowak Dąbrowa Tarn./ Dekoracja i kwiaty "Dekorades" Łęg Tarnowski Malgos_Krak: Kościół: NMP w Pawęzowie / Lokal: Sala Wieliczka A4 / Zespół: Allegro / Foto: Łukasz Lubach (slubnefotovideo.pl) / Kamera: naszfilm.com (Dariusz Kasiński)16.08 ane3kaa: Dworek Modrzewiowy / zespół Geminix / foto+video www.slubwtarnowie.com.pl / makijaż: Klaudia Kłos / dekoracja: Jowi-art06.09 Soul89: Kardamon / zespół Alfa / foto J. Ortyl/ makijaż: K.Kłos / dekoracja: Joanna Tadel DeCor20.09 ag_w: Dworek Modrzewiowy / zespół Papaja Cover Band/ foto Greg Solak / video LovingTime / makijaż: Klaudia Kłos / fryzura Ania Kwietoń
Edytowane przez ane3kaa Czas edycji: 2014-09-23 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
~ 2015 ~ Jeszcze ![]() Panny Młode 13.06
joasia-a: Lokal Dwudniaki u Kowalskiego/ zespół Espresso Music Band/ foto Foto-Mix/ video Poznanski Video Studio 11.07 magda_mjt: Taurus w Ładnej/ zespół Geminix / foto T. Totoń / fryzura: M.Marszałek(Kawa) / makijaż: Klaudia Kłos 08.08 im_great: Hotel Kardamon / zespół BAVI DANCE z Tarnowa / 26.09 Justuus: Taurus w Ładnej/ zespół Spectrum II / foto D. Pałucki / video: Hypertex / makijaż: Klaudia Kłos
Edytowane przez ane3kaa Czas edycji: 2014-09-23 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]()
#6 |
Raczkowanie
|
Hello
![]() ![]()
#7 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
potworkowa
|
jestem i ja
![]() spisaliśmy dzisiaj protokół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
#10 |
Zadomowienie
|
Melduję się
![]()
#11 |
Zakorzenienie
|
Jak chcecie żeby was dopisać to piszcie mi na PW co macie załatwione i na kiedy
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A my zamówilismy zaproszenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja też jestem.
Weszłam po kilku dniach a tu nowy wątek ![]() ![]() Nam zostało już tylko 77 dni do ślubu i załatwiamy kolejne sprawy. Zamówiliśmy obrączki w salonie na Lwowskiej (dzięki Kingunia87), z naszego złota, dokładnie tego modelu co wrzucałam Wam fotę nie uda się zrobić, ale wybraliśmy śliczne z katalogu od Stelmacha. Próbowałam znaleźć zdjęcie w sieci, ale to jakiś nowy wzór i nie ma go nigdzie, pokażę Wam jak odbierzemy pod koniec kwietnia ![]() Skończyliśmy pracę nad zaproszeniami i w Święta zaczęliśmy je rozdawać. Zamówiliśmy też tort w Niezłe Ciacho, także przygotowania ruszyły pełną parą i czuć, że to już niedługo. Nutkaaaa gratulacje ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Zależy od tortu i dekoracji, jakie mają się na nim znaleźć - każdy projekt wyceniają indywidualnie. Ten co mi się spodobał Pani Ania wyceniła na ok. 8-10 zł/porcję.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
potworkowa
|
miałam pisać, zebyś pokazała, ale przypomniałam sobie, że przecież wiem jakie
![]() a co do tortu, to my też do pani Ani z Niezłego Ciacha musimy jechać ustalić wzór i smak... tylko to jeszcze jedna wielka niewiadoma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Kalendarz wskazuje na to, że teraz moja kolej, aaa
![]() ![]() lokal-zostaje-Dworek Modrzewiowy zespół -Restauracja (Kraków) foto-G.Solak kam-Hypertex ciasta-Brzozówka, tort-P.Rydz, fryz-Profesja, makijaż-p.Garstka Włączam się intensywniej do wątku, bo teraz, na ostatniej prostej mogę dużo podpowiedzieć, większość rzeczy załatwiona. Moje pytanko: czy będzie Wam grał zespół pod domem, przed wyjazdem do Kościoła? ja tego nie chciałam, ale rodzice się burzą, że 'jak to..'. Praktykuje się jeszcze takie coś? |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie było to samo :P My mieliśmy zespół pod domem (tata sam to załatwił) i nie było to kda, które definitywnie odmówiło (nawet za dopłatą), bo rzekomo czegoś takiego nie praktykuje, ale myślę, że nie potrafią grać bez prądu :P Zresztą pod lokalem jak przyjechaliśmy też się nie popisali. ![]()
Zakochani 1.01.2010r. Zaręczeni 1.06.2011r. ![]() ![]() ![]() ![]() MICHAŁEK 18.09.2013 ![]() ![]() Edytowane przez Nutkaaaa Czas edycji: 2013-04-07 o 08:50 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Witam się i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Faktycznie wygląda na to, że rozpoczynasz kalendarz ![]() ![]()
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w końcu stwierdziłam, że mi wszystko jedno i tak nie miałam czasu słuchać, bo byłam zbyt pochłonięta innymi rzeczami ![]()
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 | |
potworkowa
|
Odp: Dot.: Tarnowskie Panny Młode cz. V
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tarnowskie Panny Młode cz. V
Witam się i ja
![]() co do grania pod domem i kościołem to ja jestem stanowczo na nie ![]() i na szczęścio TZ i rodzice są tego samego zdania! ![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny co powiecie o czesaniu się u p. Magdy z Art Creo? ![]()
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kejtusha masz przecież Hypertex, więc na płycie i tak tego nie będzie bo oni podkładają inne utwory po takie różne sceny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
witam się i ja w nowym wątku
![]() chociaż już jestem mężatką to i tak lubię poczytac ![]()
#30 |
Raczkowanie
|
Ja sobie też nie wyobrażam, żeby orkiestra nam grała pod domem - nie podoba mi się ten zwyczaj, dlatego nie robimy żadnej hecy przed ślubem, wszystkich zapraszamy do kościoła od razu, a nie do domu. W domu będą tylko najbliżsi - rodzice, świadkowie itd. żeby wszystko pomóc przygotować, więc nawet nie byłoby dla kogo grać
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.