|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Matracki Olsztyn
Co możecie powiedzieć o tym salonie? Czy strzyże tylko Pan Andrzej? do kogo najlepiej iść ? jakie są ceny?
Szukam kogoś bardzo dobrego na farbowanie i strzyżenie. Już mam dosyć rozczarowań ![]() PS. zakładam wątek na plotkowym bo tu zagląda więcej osób |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matracki Olsztyn
Z tego co wiem ich jest 2 i są dwa salony. I z tego co wiem, nie wszystkich strzygą, a raczej tylko wybranych klientów.
Z innych salonów moge polecić: Alka (który sędziuje na międzynarodowych konkursach fryzjerskich), ale do niego też trudno się dostać, chyba że się jest stałym klientem. Jeszcze jest Marlena, która strzyże w tym samym lokalu co Alek, ale wchodzi się do niej drzwi wcześniej- sama do niej chodzę, ale ja tylko ścinam, włosy same się układają, ZAWSZE wychodzę zadowolona, farbuje też dobrze (ale już nie mnie, ale osobę mi bliską- po farbowaniu włosów optycznie było o wiele więcej). Kolejnym bardzo dobrym fryzjerem w Olsztynie jest Tomasz Zimny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Matracki Olsztyn
Witam! Byłam ostatnio u pani Marzeny w salonie na starówce u braci Matrackich miła obsługa strzyzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.