|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Misja: Bardziej pewna siebie w 2015
Hej dziewczyny!
Nowy rok, nowe postanowienia itp. Ja postanowiłam ze chciałabym zrobić coś dla siebie. Mianowicie, jestem nieśmiała osoba. Nie wierzę w siebie i swoje umiejętności, trudno mi nawiązywac nowe kontakty, wstydze się ludzi, czyli się od nich gorsza. To wszystko powoduje że stałam się taka szarą myszką, na studiach nie mam jakiś super kontaktów. Wiele rzeczy mnie stresuje,np.zbliżająca się sesja przyprawia mnie juz o załamanie nerwowe... Ogólnie przez to wszystko źle się czuje. Nie zrozumcie mnie także źle, nie jestem jakoś kompletnie wyalienowana. Po prostu nie jest tak dobrze jak było kiedyś. Pomyślałam że może lektura jakiś artykułów lub książek pomoglaby mi. Chodzi mi tu o publikacje które sprawią że nabiore wiary i pewności siebie itp. Znacie coś takiego? A może macie jakieś inne pomysły jak sobie pomóc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Misja: Bardziej pewna siebie w 2015
Całkiem dobra jest książka pt. "Obudź w sobie olbrzyma" Tony'ego Robinsa. Może wyciągniesz z niej coś dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.