![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Poważny Problem !
Zerwałam z chłopakiem , ponieważ zdradził mnie z moją najlepszą przyjaciółką . Postanowiłam się wybrać się sama na imprezę . Było dużo śmiechu , zabawy i mocna dawka alkoholu . Nie pamiętam tej nocy ale następnego dnia obudziłam się z bólem głowy i naga w łóżku z nieznajomym chłopakiem . Gdy tylko to zobaczyłam szybko się ubrałam i wyszłam w miarę cicho . Nic nikomu o tym nie powiedziałam . Gdy po kilku dniach zapomniałam o tej sytuacji miałam niemiłe spotkanie . W szkole powinnam mieć W-F , ale za to przybyli do nas policjanci z ważną informacją i chcieli pokazać nam różne triki samoobrony. Nie było mnie na tym , bo gdy tylko weszłam na salę , zobaczyłam Jego ( znaczy się tego chłopaka z którym wylądowałam w łóżku ) Moje pierwsze przeżycie to wielki SZOK . Nie wiedziałam co miałam zrobić , On też mnie zobaczył , a ja powiedziałam koleżanką że się źle czuję i wyszłam . Jak najszybciej wybiegłam z terenu szkoły . Gdy znalazłam się z dala od szkoły , odsapnęłam . Przez cały dzień siedziałam w swoim pokoju , nic nie mówiąc nikomu co mi się przydarzyło. Później koleżanki pytały się o mnie i powiedziały że ten chłopak, który był policjantem ( koleżanki mi przekazały tą wiadomość ) nie wiedziałam co miałam zrobić , ale to nie wszystko w poniedziałek czyli za dwa dni mamy przyjść do szkoły ( nie pytajcie się mnie dlaczego bo wam nie powiem , ale obecność OBOWIĄZKOWA ) i będzie tam ON .
Co mam zrobić w tej sytuacji ? Pomożecie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poważny Problem !
Ale jak co masz zrobić?
![]() Nie wiem po co dramatyzować. Przespaliście się po pijaku- nie wy pierwsi, nie wy ostatni... I życie toczy się dalej ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mam iść do szkoły tam gdzie on będzie gdzie mnie już poznał na samym wstępie , a jeżeli będzie chciał ze mną porozmawiać ? Co ja mam powiedzieć ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą wątpię, żeby chciał z Tobą rozmawiać. Pewnie potraktował to jako jednorazowa przygodę i tyle. Edytowane przez Aimee_J Czas edycji: 2014-12-20 o 15:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma co gdybać- nie wiesz czy się do ciebie odezwie choćby słowem ![]() Rozumiem że czujesz się niekomfortowo z tym co pomiędzy wami zaszło, ale czasu nie cofniesz. No i też nie ma się co załamywać, bo nikogo nie zabiłaś :P
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Uczniowie mają od piątku przerwę świąteczną, szkoły w poniedziałek będą zamknięte, słaby troll
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
Może fotki sobie porobili z tobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ile masz lat? I ile on ma? Troche dziwne dla mnie, ze policjant sypia z (prawdopodobnie nieletnia) nastolatka. A podejrzewasz, ze na tej imprezie on mogl Ci cos do drinka nasypac, ze nic nie pamietasz? Bo troche to dziwne obudZic sie obpk kogos i nic kompletnie nie pamietac.. Jesli takiej mozliwosci nie ma, to sie nie przejmuj, ludzie sypiaja ze soba takie rzeczy sie zdarzaja.
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A co do powyższych komentarzy to : W poniedziałek wiem że jest wolne , ale niestety musimy iść . W najbliższym czasie zrobię badania ginekologiczne , a co do ciąży to nie wiem , bo moje miesiączki są nieregularne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
I zanim tego nie zrobisz to nie współżyj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A co do jednego , moja koleżanka nie powiedziała mi jednej ważnej rzeczy . Ten policjant " chłopak " pytał się o mnie , a te powiedziały jak mam na imię i jak może mnie złapać , podały mu mój numer telefonu , ale nie wiem po co . Nawet nie spytał się go po co mu ten numer ? Przecież to glina .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
nie dramtyzuj, nie Ty pierwsza i nie ostatnia.
Polecam zrobic jakis test ciązowy po 2 tyg. od stosunku i po pol roku badania na hiv i zapalenie watroby. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Dawno, dawno temu, za siedmioma lasami...
Czego ja nie wierze w te historie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Policjant zachował się jak przestępca.
Wykorzystał, zgwałcił pijaną do nieprzytomności nastolatkę. Autorko, możesz i powinnaś to zgłosić. Za taki czyn ukarzą go , wywalą z roboty. Jedynie pozytywy z tego, że wiesz kim jest, w razie ciąży czy choroby wiesz kogo wskazać, do kogo zwrócić się o kasę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A skąd wiecie że to nie ja go uwiodłam ? Różne są sytuacje ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nic nie pamiętasz. Może on został wezwany do interwencji , że jakaś pijana laska napastuje mężczyzn i skorzystał zabierając cię do domu. A w tym lokalu powiedział, że wiezie cię do komisariatu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak wiesz, jak się zachowujesz po pijaku, to po co tyle pijesz doprowadzając się do takiego stanu? Przecież prosisz się zwyczajnie o kłopoty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Jeśli był na służbie to jeszcze większa kara mu grozi za wykorzystanie stanowiska służbowego do niecnych celów.
W obu przypadkach należy mu się kara. Dla mnie to był gwałt i tego możesz się trzymać. No chyba , że wolisz mieć miano ladacznicy, która z pierwszym lepszym nowo poznanym idzie do łóżka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Spacja przed znakami interpunkcyjnymi.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 Edytowane przez Leszy Czas edycji: 2014-12-20 o 17:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
I przynajmniej raz zdarzyło ci się wylądować w łóżku z nieznajomym I nie wiadomo czy tylko on jeden tej nocy był, czy nie przeleciała cię cała załoga radiowozu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy czym ja nie mam po alkoholu ciągot do przystawiania się do obcych kolesi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
To następnym razem może nie będę piła ? Tak chyba najlepiej będzie dla mnie i dla przypadkowych chłopaków , to chciałaś mi przekazać ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.