Poważny Problem ! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-20, 14:45   #1
agakacha96
Przyczajenie

Exclamation

Poważny Problem !

Zerwałam z chłopakiem , ponieważ zdradził mnie z moją najlepszą przyjaciółką . Postanowiłam się wybrać się sama na imprezę . Było dużo śmiechu , zabawy i mocna dawka alkoholu . Nie pamiętam tej nocy ale następnego dnia obudziłam się z bólem głowy i naga w łóżku z nieznajomym chłopakiem . Gdy tylko to zobaczyłam szybko się ubrałam i wyszłam w miarę cicho . Nic nikomu o tym nie powiedziałam . Gdy po kilku dniach zapomniałam o tej sytuacji miałam niemiłe spotkanie . W szkole powinnam mieć W-F , ale za to przybyli do nas policjanci z ważną informacją i chcieli pokazać nam różne triki samoobrony. Nie było mnie na tym , bo gdy tylko weszłam na salę , zobaczyłam Jego ( znaczy się tego chłopaka z którym wylądowałam w łóżku ) Moje pierwsze przeżycie to wielki SZOK . Nie wiedziałam co miałam zrobić , On też mnie zobaczył , a ja powiedziałam koleżanką że się źle czuję i wyszłam . Jak najszybciej wybiegłam z terenu szkoły . Gdy znalazłam się z dala od szkoły , odsapnęłam . Przez cały dzień siedziałam w swoim pokoju , nic nie mówiąc nikomu co mi się przydarzyło. Później koleżanki pytały się o mnie i powiedziały że ten chłopak, który był policjantem ( koleżanki mi przekazały tą wiadomość ) nie wiedziałam co miałam zrobić , ale to nie wszystko w poniedziałek czyli za dwa dni mamy przyjść do szkoły ( nie pytajcie się mnie dlaczego bo wam nie powiem , ale obecność OBOWIĄZKOWA ) i będzie tam ON .
Co mam zrobić w tej sytuacji ? Pomożecie ?
agakacha96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-20, 15:01   #2
Father of Dragons
Raczkowanie

Dot.: Poważny Problem !

Ale jak co masz zrobić? Idziesz do szkoły i tyle.
Nie wiem po co dramatyzować. Przespaliście się po pijaku- nie wy pierwsi, nie wy ostatni... I życie toczy się dalej
Stary 2014-12-20, 15:25   #3
agakacha96
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Father of Dragons Pokaż wiadomość
Nie wiem po co dramatyzować. Przespaliście się po pijaku- nie wy pierwsi, nie wy ostatni... I życie toczy się dalej
Mam iść do szkoły tam gdzie on będzie gdzie mnie już poznał na samym wstępie , a jeżeli będzie chciał ze mną porozmawiać ? Co ja mam powiedzieć ?
Stary 2014-12-20, 15:28   #4
Aimee_J
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Father of Dragons Pokaż wiadomość
Ja bym dramatyzowała dopiero, gdybym była w ciąży z nim, zarażona jakimś syfem, albo okazało się, że to nauczyciel/pracodawca/ewentualnie kolega z pracy, czyli ktoś z kim muszę przebywać niemal na co dzień będąc w jakiś sposób od niego zależną

Cytat:
Napisane przez agakacha96 Pokaż wiadomość
Mam iść do szkoły tam gdzie on będzie gdzie mnie już poznał na samym wstępie , a jeżeli będzie chciał ze mną porozmawiać ? Co ja mam powiedzieć ?
To on do tej szkoły chodzi, pracuje tam czy jak? Bo jak faktycznie jest policjantem to za chwilę będziesz miała problem z głowy - nie będzie tam przesiadywał wieczność.
Swoją drogą wątpię, żeby chciał z Tobą rozmawiać. Pewnie potraktował to jako jednorazowa przygodę i tyle.

Edytowane przez Aimee_J
Czas edycji: 2014-12-20 o 15:30
Aimee_J jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-20, 15:39   #5
Father of Dragons
Raczkowanie

Cytat:
Ale to nie jest nic strasznego. Raczej nie będziecie mieli o czym rozmawiać, skoro nic nie pamiętasz(a on pewnie też niewiele).
Nie ma co gdybać- nie wiesz czy się do ciebie odezwie choćby słowem
Rozumiem że czujesz się niekomfortowo z tym co pomiędzy wami zaszło, ale czasu nie cofniesz. No i też nie ma się co załamywać, bo nikogo nie zabiłaś :P
Stary 2014-12-20, 15:44   #6
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Uczniowie mają od piątku przerwę świąteczną, szkoły w poniedziałek będą zamknięte, słaby troll
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-20, 15:52   #7
przylaszczka50
BAN stały

Cytat:
Zerwałam z chłopakiem , ponieważ zdradził mnie z moją najlepszą przyjaciółką . Postanowiłam się wybrać się sama na imprezę . Było dużo śmiechu , zabawy i mocna dawka alkoholu . Nie pamiętam tej nocy ale następnego dnia obudziłam się z bólem głowy i naga w łóżku z nieznajomym chłopakiem . Gdy tylko to zobaczyłam szybko się ubrałam i wyszłam w miarę cicho . Nic nikomu o tym nie powiedziałam . Gdy po kilku dniach zapomniałam o tej sytuacji miałam niemiłe spotkanie . W szkole powinnam mieć W-F , ale za to przybyli do nas policjanci z ważną informacją i chcieli pokazać nam różne triki samoobrony. Nie było mnie na tym , bo gdy tylko weszłam na salę , zobaczyłam Jego ( znaczy się tego chłopaka z którym wylądowałam w łóżku ) Moje pierwsze przeżycie to wielki SZOK . Nie wiedziałam co miałam zrobić , On też mnie zobaczył , a ja powiedziałam koleżanką że się źle czuję i wyszłam . Jak najszybciej wybiegłam z terenu szkoły . Gdy znalazłam się z dala od szkoły , odsapnęłam . Przez cały dzień siedziałam w swoim pokoju , nic nie mówiąc nikomu co mi się przydarzyło. Później koleżanki pytały się o mnie i powiedziały że ten chłopak, który był policjantem ( koleżanki mi przekazały tą wiadomość ) nie wiedziałam co miałam zrobić , ale to nie wszystko w poniedziałek czyli za dwa dni mamy przyjść do szkoły ( nie pytajcie się mnie dlaczego bo wam nie powiem , ale obecność OBOWIĄZKOWA ) i będzie tam ON .
Co mam zrobić w tej sytuacji ? Pomożecie ?
Zrób badania. Mogłaś czymś się zarazić. Nie wiadomo z iloma byłaś w łóżku. Mogło ich być kilku po kolei.
Może fotki sobie porobili z tobą.
przylaszczka50 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-20, 16:22   #8
spaghettii
Wtajemniczenie

Ile masz lat? I ile on ma? Troche dziwne dla mnie, ze policjant sypia z (prawdopodobnie nieletnia) nastolatka. A podejrzewasz, ze na tej imprezie on mogl Ci cos do drinka nasypac, ze nic nie pamietasz? Bo troche to dziwne obudZic sie obpk kogos i nic kompletnie nie pamietac.. Jesli takiej mozliwosci nie ma, to sie nie przejmuj, ludzie sypiaja ze soba takie rzeczy sie zdarzaja.

Moj blog
_________________________ ___

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
spaghettii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-20, 16:41   #9
agakacha96
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez spaghettii Pokaż wiadomość
Ile masz lat? I ile on ma? Troche dziwne dla mnie, ze policjant sypia z (prawdopodobnie nieletnia) nastolatka. A podejrzewasz, ze na tej imprezie on mogl Ci cos do drinka nasypac, ze nic nie pamietasz? Bo troche to dziwne obudZic sie obpk kogos i nic kompletnie nie pamietac.. Jesli takiej mozliwosci nie ma, to sie nie przejmuj, ludzie sypiaja ze soba takie rzeczy sie zdarzaja.
Mam skończone 18 lat. I nie jestem pewna czy coś mi dosypał. A ile on ma lat koło 25 , tak mi się wydaje .
A co do powyższych komentarzy to :
W poniedziałek wiem że jest wolne , ale niestety musimy iść .
W najbliższym czasie zrobię badania ginekologiczne , a co do ciąży to nie wiem , bo moje miesiączki są nieregularne
Stary 2014-12-20, 16:48   #10
przylaszczka50
BAN stały

Cytat:
Mam skończone 18 lat. I nie jestem pewna czy coś mi dosypał. A ile on ma lat koło 25 , tak mi się wydaje .
A co do powyższych komentarzy to :
W poniedziałek wiem że jest wolne , ale niestety musimy iść .
W najbliższym czasie zrobię badania ginekologiczne , a co do ciąży to nie wiem , bo moje miesiączki są nieregularne
Jeszcze na HIV i choroby weneryczne.
I zanim tego nie zrobisz to nie współżyj.
Stary 2014-12-20, 16:57   #11
agakacha96
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez przylaszczka50 Pokaż wiadomość
Jeszcze na HIV i choroby weneryczne.
I zanim tego nie zrobisz to nie współżyj.
Dziękuję , na pewno tego nie zrobię .

A co do jednego , moja koleżanka nie powiedziała mi jednej ważnej rzeczy . Ten policjant " chłopak " pytał się o mnie , a te powiedziały jak mam na imię i jak może mnie złapać , podały mu mój numer telefonu , ale nie wiem po co . Nawet nie spytał się go po co mu ten numer ? Przecież to glina ....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-20, 16:59   #12
przylaszczka50
BAN stały

Cytat:
Dziękuję , na pewno tego nie zrobię .

A co do jednego , moja koleżanka nie powiedziała mi jednej ważnej rzeczy . Ten policjant " chłopak " pytał się o mnie , a te powiedziały jak mam na imię i jak może mnie złapać , podały mu mój numer telefonu , ale nie wiem po co . Nawet nie spytał się go po co mu ten numer ? Przecież to glina ....
Zrobił jednak te fotki i będzie cię szantażował. Dlatego szuka kontaktu.
Stary 2014-12-20, 17:01   #13
201610310857
Konto usunięte

nie dramtyzuj, nie Ty pierwsza i nie ostatnia.
Polecam zrobic jakis test ciązowy po 2 tyg. od stosunku i po pol roku badania na hiv i zapalenie watroby.
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-20, 17:13   #14
vanniaa
Zadomowienie

Dawno, dawno temu, za siedmioma lasami...

Czego ja nie wierze w te historie?
vanniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-20, 17:19   #15
agakacha96
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez vanniaa Pokaż wiadomość
Dawno, dawno temu, za siedmioma lasami...

Czego ja nie wierze w te historie?
Słucham ?
Stary 2014-12-20, 17:28   #16
przylaszczka50
BAN stały

Policjant zachował się jak przestępca.
Wykorzystał, zgwałcił pijaną do nieprzytomności nastolatkę.

Autorko, możesz i powinnaś to zgłosić. Za taki czyn ukarzą go , wywalą z roboty.
Jedynie pozytywy z tego, że wiesz kim jest, w razie ciąży czy choroby wiesz kogo wskazać, do kogo zwrócić się o kasę.
Stary 2014-12-20, 17:31   #17
agakacha96
Przyczajenie

Cytat:

Autorko, możesz i powinnaś to zgłosić. Za taki czyn ukarzą go , wywalą z roboty.
Jedynie pozytywy z tego, że wiesz kim jest, w razie ciąży czy choroby wiesz kogo wskazać, do kogo zwrócić się o kasę.
Ja mam 18 lat i nie jestem pewna czy mnie zgwałcił , bo miałam już taką sytuację że jak byłam pijana to sama się przystawiała się do chłopaków, ale na szczęście moje koleżanki mnie od ciągły od niego i zabrały do nich .
A skąd wiecie że to nie ja go uwiodłam ? Różne są sytuacje ?
Stary 2014-12-20, 17:32   #18
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:

Ten wątasek robi się coraz bardziej zabawny

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-20, 17:34   #19
agakacha96
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość
Ten wątasek robi się coraz bardziej zabawny
Serio ? Jeśli tak , to nie musisz go czytać ani komentowac , jasne ?
Stary 2014-12-20, 17:36   #20
przylaszczka50
BAN stały

Cytat:
Ja mam 18 lat i nie jestem pewna czy mnie zgwałcił , bo miałam już taką sytuację że jak byłam pijana to sama się przystawiała się do chłopaków, ale na szczęście moje koleżanki mnie od ciągły od niego i zabrały do nich .
Właśnie dlatego trzeba zrobić dochodzenie policyjne.Czy on wtedy był na służbie czy po pracy.
Nic nie pamiętasz.
Może on został wezwany do interwencji , że jakaś pijana laska napastuje mężczyzn i skorzystał zabierając cię do domu. A w tym lokalu powiedział, że wiezie cię do komisariatu.
Stary 2014-12-20, 17:38   #21
agakacha96
Przyczajenie

Cytat:
Właśnie dlatego trzeba zrobić dochodzenie policyjne.Czy on wtedy był na służbie czy po pracy.
Nic nie pamiętasz.
Może on został wezwany do interwencji , że jakaś pijana laska napastuje mężczyzn i skorzystał zabierając cię do domu. A w tym lokalu powiedział, że wiezie cię do komisariatu.
Sama nie wiem , co mam o tym myśleć .
Stary 2014-12-20, 17:39   #22
Aimee_J
Zakorzenienie

Cytat:
Zakładając, że cały ten wątek to prawda:

Jak wiesz, jak się zachowujesz po pijaku, to po co tyle pijesz doprowadzając się do takiego stanu? Przecież prosisz się zwyczajnie o kłopoty.
Stary 2014-12-20, 17:40   #23
przylaszczka50
BAN stały

Jeśli był na służbie to jeszcze większa kara mu grozi za wykorzystanie stanowiska służbowego do niecnych celów.

W obu przypadkach należy mu się kara.
Dla mnie to był gwałt i tego możesz się trzymać.
No chyba , że wolisz mieć miano ladacznicy, która z pierwszym lepszym nowo poznanym idzie do łóżka.
Stary 2014-12-20, 17:48   #24
agakacha96
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Aimee_J Pokaż wiadomość
Zakładając, że cały ten wątek to prawda:

Jak wiesz, jak się zachowujesz po pijaku, to po co tyle pijesz doprowadzając się do takiego stanu? Przecież prosisz się zwyczajnie o kłopoty.
Jakbyś nie przeczytała tego wątku dokładnie to byś wiedziała , że poszłam na imprezę dlatego że mój chłopak mnie zdradził !

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Jeśli był na służbie to jeszcze większa kara mu grozi za wykorzystanie stanowiska służbowego do niecnych celów.

W obu przypadkach należy mu się kara.
Dla mnie to był gwałt i tego możesz się trzymać.
No chyba , że wolisz mieć miano ladacznicy, która z pierwszym lepszym nowo poznanym idzie do łóżka.
Nie jestem żadną ladacznicą i nie chce nią być . Nigdy bym tak nie zrobiła , nie poszłabym z nowo poznanym chłopakiem do łóżka . To nie do mnie podobne .
Stary 2014-12-20, 17:52   #25
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbyś nie przeczytała tego wątku dokładnie to byś wiedziała , że poszłam na imprezę dlatego że mój chłopak mnie zdradził !
Ach. No tak. Czyli to jest dobry powód, by doprowadzić się do takiego stanu upojenia (by nie powiedzieć - upodlić się).

Cytat:
Nie jestem żadną ladacznicą i nie chce nią być . Nigdy bym tak nie zrobiła , nie poszłabym z nowo poznanym chłopakiem do łóżka . To nie do mnie podobne .
Zaraz pewnie w wątku pojawi się motyw pigułki gwałtu. Zresztą nie gadaj że nigdy byś nie zrobiła, sama napisałaś, że już wcześniej miałaś takie zapędy, tylko koleżanki Cię powstrzymały

Spacja przed znakami interpunkcyjnymi.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30

Edytowane przez Leszy
Czas edycji: 2014-12-20 o 17:56
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-20, 17:54   #26
agakacha96
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość
Ach. No tak. Czyli to jest dobry powód, by doprowadzić się do takiego stanu upojenia (by nie powiedzieć - upodlić się).

Zaraz pewnie w wątku pojawi się motyw pigułki gwałtu. Zresztą nie gadaj że nigdy byś nie zrobiła, sama napisałaś, że już wcześniej miałaś takie zapędy, tylko koleżanki Cię powstrzymał

Spacja przed znakami interpunkcyjnymi.
Tamto było coś innego , wiedziałam co robię . Ale ostatniej nocy nie kontrolowałam się .
Stary 2014-12-20, 17:56   #27
przylaszczka50
BAN stały

Cytat:

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Sama napisałaś, że już ci się to zdarzyło, że pijana przystawiasz się do facetów, usiłujesz uwodzić.
I przynajmniej raz zdarzyło ci się wylądować w łóżku z nieznajomym I nie wiadomo czy tylko on jeden tej nocy był, czy nie przeleciała cię cała załoga radiowozu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-20, 17:57   #28
Hedonistka
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2014-12-20, 17:58   #29
Aimee_J
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ przeczytałam. Wiem, że to zabrzmi bezdusznie, ale: co z tego? Kiedy jestem w podobnym stanie psychicznym i chcę się nawalić to robię to w zaciszu domowym. A jak idę na imprezę to trzymam się od alkoholu z daleka, bo i tak mam wystarczająco dużo problemów. Kaca moralnego, ciąży, chorób wenerycznych, gwałtów i diabli jeszcze wiedzą czego nie potrzebuję.
Przy czym ja nie mam po alkoholu ciągot do przystawiania się do obcych kolesi.
Stary 2014-12-20, 17:59   #30
agakacha96
Przyczajenie

Cytat:
Sama napisałaś, że już ci się to zdarzyło, że pijana przystawiasz się do facetów, usiłujesz uwodzić.
I przynajmniej raz zdarzyło ci się wylądować w łóżku z nieznajomym I nie wiadomo czy tylko on jeden tej nocy był, czy nie przeleciała cię cała załoga radiowozu.
Jakiego znowu radiowozu ?
To następnym razem może nie będę piła ? Tak chyba najlepiej będzie dla mnie i dla przypadkowych chłopaków , to chciałaś mi przekazać ?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości