|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Szukam słodkich perfum na wymianę: JHAG, lalique, biżuteria
Szukam słodkich perfum.
Do zaoferowania mam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795258 ![]() Edytowane przez u_zywicka Czas edycji: 2015-01-11 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dot.: Szukam słodkich perfum na wymianę: JHAG, lalique, biżuteria
Na razie? Chyba nie bardzo rozumiem. Przecież wymieniłyście się adresami, a to zobowiązuje do wysyłki.
![]()
![]() |
#9 |
Czekam na Ragnarok
|
I miałaś wysłać Gosi w poniedziałek, ale że byłaś chora to zobowiązałaś się wysłać do środy. Sama to pisałaś.
Po cho.ler.ę takie rzeczy komuś piszesz, skoro nie zamierzasz wysłać wymienionych perfum tylko udostępniasz je do dalszej wymiany? Perfumy są wymienione to jak mogą być aktualne? Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2015-01-11 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
No nic, moja wina. Nie doczytałam regulaminu
![]() Wysyłam więc do Gosi, bo widzę teraz że po wymianie adresów to już nie można się wycofywać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
To co piszesz jest śmieszne.
Nie doczytałaś regulaminu, więc możesz spokojnie olewać Gosię i hasać sobie na forum? Uważasz, że taka postawa jest jak najbardziej okej? Nie życzę nikomu wymian z Tobą, bo widać jaki masz szacunek do innych ludzi. I nie, jak już zauważyłaś, nie można wycofać się z wymiany po wymianie adresów. Polecam doczytać w końcu regulamin i nie lekceważyć ani jego, ani moderatorów. Ani innych wizażanek.
![]() Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2015-01-11 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.